- 19 Ağustos 2011
- 809
- 52
sende başla bakımlara madem
Aynen başlıyorum ya bir de saçlaırmı kestireyim daha güzel şeyler yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende başla bakımlara madem
Kızlaaaar
Bakımlardan bahsetmişsiniz. Ben de saç uzatma uğraşları içindeyim malum. Kestirmiştim amaaan bi şey yapmam artık sıkıldım kendi uzasın diyodum kiiii hevese geldim
Yarın başlıyorum
Pekmezto ya aynı ben Bende kestirdim hemde küt Şimdide bakımla uzatmaya çalışıyorum ama sinemakiden çok sıkıldım fıs fıs fıs akıyo her yerime zaten yapmasıda bi dert ne yapıyosun sen
Ben de küt kestirdim Ama bu sefer kozmik günde kestirdim. Onu bari akıl ettim yani
Akıllanmayız biz len Beyin
Sinameki yapmıyorum ben yapmayı da düşünmüyorum çok döküyo ve fıs fıs fıs saatlerce uğraşıyorum
Dax almıştım ben baya Daxla götürdüm kestirmeden önce. Katlarım uzasın da kütüm bari biraz uzun olsun dedim ama saçlarım yine ensede
Şampuanıma çam terebentin koydum 2 gün önce. Yarın da Dax'a başlıyorum tekrar. 2 günde bir yaparım 1 ay boyu filan heralde
Çok rahat valla onu yapınca sinamekinin yüzüne bakasım gelmedi bi daha
Zaten saçlar boyalı biliyosun aka aka bi hal oldu Sinameki de daha çok akıtır diye de yapmıyorum
Of ne konuştum beee
Dax ne banada anlat hemen kurtalayım şu yağlardan
Benim saçlarda boyalı şimdi aktı bi saçma oldum zaten
[video=youtube;HyGPhJ6ki9I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HyGPhJ6ki9I[/video]
selam kızlar
pekmez hoşgeldin naber
Selam Sagooo
İyiyim kuzum hoşbuldumm. Sen nasılsın
Teşekkürler pekmezim
Ben bu kızı pek bi seviyorum sagom yea
bende iyiyim çok şükür tesettüre girdim gireli benim şaçlar pert valla ya çok tembelim
Teşekkürler pekmezim
Ben bu kızı pek bi seviyorum sagom yea
Ne demek Beyinim
Ben de Beyini seviyam Sagooo
Tubik nerelerde kızlar bileniniz var mıı?? Merak ettim sıpayı ortalarda yokk
Aman bakma sen bana ben de böyle ahım şahım bakımlı değilimdir Tabi Beyini Ayşenuru filan bilemem onlar bakımlıdır her daim
Zaman bol neye sarcağımı şaşırdım boşluktan
iyi yapıyosun canım ya ben cilt bakımı yaparım sürekli ama saçım görünmediğinden herhalde hiççççç salmışım çayıra
kimi seviyorsun canım beni sevmiyor musun? ben hepinizi çoookkkkk seviyorummmmm
ufak ufak kaçayım ben bu enerji bitmeden ders çalışayım
Ayy ben de hiç cilt bakımı yapmam
Yüze sürülen şeyler sanki tüylenme filan yapcak gibi gelir mesela maya yapanlar var ben mümkün değil cesaret edemem ona veya başka şeylere
Sagooo ben seni de seviyam kız
yok tatlım ben kaç yıldır maske uygularım öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar çok şükür
yüzüme takığım ben