Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Kızlaaaar :KK3:

Bakımlardan bahsetmişsiniz. Ben de saç uzatma uğraşları içindeyim malum. Kestirmiştim amaaan bi şey yapmam artık sıkıldım kendi uzasın diyodum kiiii hevese geldim :KK1:

Yarın başlıyorum :21::21:

Kızlaaaar :KK3:

Bakımlardan bahsetmişsiniz. Ben de saç uzatma uğraşları içindeyim malum. Kestirmiştim amaaan bi şey yapmam artık sıkıldım kendi uzasın diyodum kiiii hevese geldim :KK1:

Yarın başlıyorum :21::21:

Pekmezto ya aynı ben :KK1: Bende kestirdim hemde küt :KK1: Şimdide bakımla uzatmaya çalışıyorum ama sinemakiden çok sıkıldım fıs fıs fıs akıyo her yerime zaten yapmasıda bi dert ne yapıyosun sen :KK1:

Pekmezto ya aynı ben :KK1: Bende kestirdim hemde küt :KK1: Şimdide bakımla uzatmaya çalışıyorum ama sinemakiden çok sıkıldım fıs fıs fıs akıyo her yerime zaten yapmasıda bi dert ne yapıyosun sen :KK1:

Ben de küt kestirdim :KK1: Ama bu sefer kozmik günde kestirdim. Onu bari akıl ettim yani :KK1:

Akıllanmayız biz len Beyin :KK1:

Sinameki yapmıyorum ben yapmayı da düşünmüyorum çok döküyo ve fıs fıs fıs saatlerce uğraşıyorum :KK1:

Dax almıştım ben baya Daxla götürdüm kestirmeden önce. Katlarım uzasın da kütüm bari biraz uzun olsun dedim ama saçlarım yine ensede :KK1:

Şampuanıma çam terebentin koydum 2 gün önce. Yarın da Dax'a başlıyorum tekrar. 2 günde bir yaparım 1 ay boyu filan heralde :21:

Çok rahat valla onu yapınca sinamekinin yüzüne bakasım gelmedi bi daha :KK1:

Zaten saçlar boyalı biliyosun aka aka bi hal oldu :KK1: Sinameki de daha çok akıtır diye de yapmıyorum:KK24:

Of ne konuştum beee :KK53:

Ha bi de Watsonstan bi onarıcı wax aldım banyodan sonra onu sürüyorum uçlara boylara. Bir yumuşatıyo Beyinim sorma gitsin valla :21::21:

Durulanan türden ama ben durulamıyorum :KK1:

Hiç sevmem öyle durulanması gereken şeyleri. İlk başta duruluyodum ama artık durulamıyorum :KK1:

Ben de küt kestirdim :KK1: Ama bu sefer kozmik günde kestirdim. Onu bari akıl ettim yani :KK1:

Akıllanmayız biz len Beyin :KK1:

Sinameki yapmıyorum ben yapmayı da düşünmüyorum çok döküyo ve fıs fıs fıs saatlerce uğraşıyorum :KK1:

Dax almıştım ben baya Daxla götürdüm kestirmeden önce. Katlarım uzasın da kütüm bari biraz uzun olsun dedim ama saçlarım yine ensede :KK1:

Şampuanıma çam terebentin koydum 2 gün önce. Yarın da Dax'a başlıyorum tekrar. 2 günde bir yaparım 1 ay boyu filan heralde :21:

Çok rahat valla onu yapınca sinamekinin yüzüne bakasım gelmedi bi daha :KK1:

Zaten saçlar boyalı biliyosun aka aka bi hal oldu :KK1: Sinameki de daha çok akıtır diye de yapmıyorum:KK24:

Of ne konuştum beee :KK53:

Dax ne banada anlat hemen kurtalayım şu yağlardan :KK1:
Benim saçlarda boyalı şimdi aktı bi saçma oldum zaten :KK1:

Dax ne banada anlat hemen kurtalayım şu yağlardan :KK1:
Benim saçlarda boyalı şimdi aktı bi saçma oldum zaten :KK1:

Hadi yaa sen hangi renge boyattın :KK23:

Dax Watsonslarda satılan vazelin kıvamında, içinde bi sürü yağ olan karışım.

Dax supergro yazıyo üstünde. Parmak uçlarınla az bi şey alıyosun saç diplerine masaj yapa yapa yediriyosun. Çok alınca çıkmıyomuş saçtan ama benim başıma öyle bi iş gelmedi daha. Sinamekide olmuştu bi, ayıktıramamıştım saçtan :KK1:

Banyodan 45 dk önce sürün yazıyodu sanırım üstünde ama ben 2 3 saat bekletiyorum. Uçlara sürünce kırıklara da iyi geliyomuş ama ben diplere Dax sürdüğümde uçlara hindistancevizi yağı sürmüştüm. Yani kırıklara nası geldiği hakkında bi bilgim yok. Haftada 2 veya 3 kez yapsan iyi olur. :KK34:

Sinameki benim saçı seninki kadar uzatmamıştı hatırlıyosan bu haftada 1 cm filan uzattı. Daha fazla da olabilir katlarım olduğu için tam ölçemiyodum :26:

$İçerik.jpg $images.jpg

Dışının ve kıvamının fotolarını koydum bak böyle işte :21:

[video=youtube;HyGPhJ6ki9I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HyGPhJ6ki9I[/video]

selam kızlar

pekmez hoşgeldin naber :KK3:

Teşekkürler pekmezim :KK61:
Ben bu kızı pek bi seviyorum sagom yea :KK1:

Ne demek Beyinim :KK1:

Ben de Beyini seviyam Sagooo :KK1: :KK53:

Tubik nerelerde kızlar bileniniz var mıı?? Merak ettim sıpayı ortalarda yokk :KK19:

bende iyiyim çok şükür tesettüre girdim gireli benim şaçlar pert valla ya çok tembelim :KK14:

Aman bakma sen bana ben de böyle ahım şahım bakımlı değilimdir :KK1: Tabi Beyini Ayşenuru filan bilemem onlar bakımlıdır her daim :KK23::21:

Zaman bol neye sarcağımı şaşırdım boşluktan :KK53:

Ne demek Beyinim :KK1:

Ben de Beyini seviyam Sagooo :KK1: :KK53:

Tubik nerelerde kızlar bileniniz var mıı?? Merak ettim sıpayı ortalarda yokk :KK19:

Aman bakma sen bana ben de böyle ahım şahım bakımlı değilimdir :KK1: Tabi Beyini Ayşenuru filan bilemem onlar bakımlıdır her daim :KK23::21:

Zaman bol neye sarcağımı şaşırdım boşluktan :KK53:

iyi yapıyosun canım ya ben cilt bakımı yaparım sürekli ama saçım görünmediğinden herhalde hiççççç salmışım çayıra :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

iyi yapıyosun canım ya ben cilt bakımı yaparım sürekli ama saçım görünmediğinden herhalde hiççççç salmışım çayıra :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ayy ben de hiç cilt bakımı yapmam :KK1:

Yüze sürülen şeyler sanki tüylenme filan yapcak gibi gelir mesela maya yapanlar var ben mümkün değil cesaret edemem ona veya başka şeylere :KK1:

Ayy ben de hiç cilt bakımı yapmam :KK1:

Yüze sürülen şeyler sanki tüylenme filan yapcak gibi gelir mesela maya yapanlar var ben mümkün değil cesaret edemem ona veya başka şeylere :KK1:

yok tatlım ben kaç yıldır maske uygularım öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar çok şükür :KK1::KK1::KK1:

yüzüme takığım ben :KK1::KK1::KK1:

X