- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Yani iste izin almasi gelmesi falan lazim. Izinlerini de soz nisan bilmemne olursa (ki su anlik bayaaa uzak gibi duruyo) oyle kullanalim diyorum. En son mayista gorustuk. Simdi yaz geldi biz istanbula gideriz temmuz gibi, eylule kadar ordayiz zaten. O zamana kadar gorusme falan yok ufuktaAh kıyamam bıraktığım gibisin hala.. Uzak yerde mi peki görüşme imkanınız oluyor mu ?
Sen en son beni nerde bıraktın hatırlayamıyorum ama işte ben üni sınavlarına hazırlanıyodum sonra kazandım ve İzmir deyim şu an :) İLk senem bitti ebelik yazdım artık bebişlerle ve hamilelerle ilgilenicem
İlk senesi bitti ebe beyinin 10 gün sonra memlekete dönücem ablam evlenicek bu yaz onun hazırlıklarına koştururuz artık :) Henüz 1 senelik bir de yarim var mutlu mesut geçiniyoruz ama uzaktayız o türkiyenin bi ucunda okuyo ben de bir ...
Tebrik ederim kuzumm hayalindi hemsirelik veya ebelik di mi? Kazanmissin oh okulunu severej okursun isini severek yaparsinn cok guzel
Ebelik cok korkunc bi meslek benim gozumde ya dogum cok korkunc bi olay oldugu icin sanirim
Aa ablan da evleniyomus. Baya kosturursunuz o zaman yazin siz insallah mutlu olur ablan daa.
Sevdiceginden de haberim var
Sizin yok mu gorusme yakinlarda?