- 6 Aralık 2012
- 3.711
- 6
Merhaba kurbiyem Ben de dedim hiç gelemicek mi bu topik tek benim mi sahip çıksın topiğimize dedim içimden geldin
Balım perde astım yaa ancak geldim
Kendime perde asacak koca bulucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kurbiyem Ben de dedim hiç gelemicek mi bu topik tek benim mi sahip çıksın topiğimize dedim içimden geldin
Evett :) seçin beğenin kutlanın :) :)
Balım perde astım yaa ancak geldim
Kendime perde asacak koca bulucam
Ee benide alın aranıza o zaman. Hem çatlak hem patlak hemde yusyuvarlak olabilirim
kızlar topıkınız hayırlı ugurlu olsun
kızlaar buraya da kaynak olabilir miyim, müsade var mı :)
Mucuksmm nerelerdesin sen telaşen vardır diye düşndüm ama geçen okudum topikte düğün ertelendi mi nasılsın ? :26:
Bulmadın mı zaten sadece henüz koca değil
canım 6 ay sonaraya ertelendı saglık problemlerınden dolayı ama bırlıkte yasıyoruz kaynanamlarla yanı cnm sen nasılsın topık ugur getrsın hepımıze
Perde asar mi sormadım henüzz , asarsa kocam olabilir
Yeni gelen arkadaşlar ben tek tek yazamıyorum mobil girdiğim için hoşgeldiniz hepiniz
canım 6 ay sonaraya ertelendı saglık problemlerınden dolayı ama bırlıkte yasıyoruz kaynanamlarla yanı cnm sen nasılsın topık ugur getrsın hepımıze
Ya canım çok üzüldüm keske hemen acele karar vermeseydin şuan k.v falan hepsi evdemi
yok canım ya zaten bırlıkte oturacaktık bız rek erkek cocuk ya ama kaynanam ıyıdır ya zararaı yok bana allaha sukur
Asar yavrum asmaz mı ya
Anladım canım nedense aklımda ayrı ev diye kalmış benim :26:
Ne kadar iyi de olsa zor ya ben istemem açıkcası :26:
Inşallah kuzumm
Anladım canım nedense aklımda ayrı ev diye kalmış benim :26:
Ne kadar iyi de olsa zor ya ben istemem açıkcası :26: