- Konu Sahibi tubaokutan
-
sebamed in bir vücut losyonu vardı kolay emilen ben bundan sürmüştüm karnnıma 5 aydan sonra ve karnımda tek bir çatlak yok ama diğer yanlarıma sürmediğimden başka taraflarımda oldu yani faydalı eczaneye sorkızlar ben 5 aylık hamileyim henüz çatlağım yok. 64 kg hamile kaldım şimdi 66 yım.şimdiye kadar badem ve kakao yağı kullandım.banyodan sonrada vazelin sürüyorum sizin bi öneriniz var mı kullandığınız krem falan bu hafta dr.da sorcam inş:)
çok tşk ederim canım çok memnun olurum cvbını beklicem buğday yağın ı duymamıştım ama denerim :)[/QUOTE
Kuzenime dr u tavsiye etmiş,ismi mustela :))
kızlar ben 5 aylık hamileyim henüz çatlağım yok. 64 kg hamile kaldım şimdi 66 yım.şimdiye kadar badem ve kakao yağı kullandım.banyodan sonrada vazelin sürüyorum sizin bi öneriniz var mı kullandığınız krem falan bu hafta dr.da sorcam inş:)
kızlar ben 5 aylık hamileyim henüz çatlağım yok. 64 kg hamile kaldım şimdi 66 yım.şimdiye kadar badem ve kakao yağı kullandım.banyodan sonrada vazelin sürüyorum sizin bi öneriniz var mı kullandığınız krem falan bu hafta dr.da sorcam inş:)
canım sana tek bi marka söylicem.ben ve etrafımdaki herkes bu ürünü kullandık senelerce.lierac markasının phytolastil jeli.4.ayda başlanıyo.fiyatı en son 70tl civarıydı.hamileleiğin sonuna kadar 3 kutu gidiyo.netten sipariş edersen daha ucuza gelir.ünlü parfümerilerde bulabilirsin.bu ürünü tek geçerim.daha fazla vakit kaybetmeden ve düsünmeden hemen al..ne badem yağı ne vaselin hepsi fasafiso.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?