• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlak için önerilerinizi bekliyorum

tubaokutan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
287
2
66
Ankara
kızlar ben 5 aylık hamileyim henüz çatlağım yok. 64 kg hamile kaldım şimdi 66 yım.şimdiye kadar badem ve kakao yağı kullandım.banyodan sonrada vazelin sürüyorum sizin bi öneriniz var mı kullandığınız krem falan bu hafta dr.da sorcam inş:)

benim kendi kız kardeşim hamilleğin 4 ayınan itibaren buğday yağı kullanmaya başladı...ve hiç çatlağı falan olmadı ,sadece buğday yağı kullandı ,hamilelikten sonra egzersiz ve pilates ile çok düzgün bir vucuda sahip oldu..
ama kuzenimin dr u kendisine bi krem verdi ,o da onu kullanıyordu 70 tl :)))ama ismini bilmiyorum o marka sadece hamileleriçin krem ve bakım ürünleri üretiyormuş,markanın ismini öğrenip yazarım

kızlar ben 5 aylık hamileyim henüz çatlağım yok. 64 kg hamile kaldım şimdi 66 yım.şimdiye kadar badem ve kakao yağı kullandım.banyodan sonrada vazelin sürüyorum sizin bi öneriniz var mı kullandığınız krem falan bu hafta dr.da sorcam inş:)
sebamed in bir vücut losyonu vardı kolay emilen ben bundan sürmüştüm karnnıma 5 aydan sonra ve karnımda tek bir çatlak yok ama diğer yanlarıma sürmediğimden başka taraflarımda oldu yani faydalı eczaneye sor

Canım sana tek bi marka söylicem.ben ve etrafımdaki herkes bu ürünü kullandık senelerce.lierac markasının phytolastil jeli.4.ayda başlanıyo.fiyatı en son 70tl civarıydı.hamileleiğin sonuna kadar 3 kutu gidiyo.netten sipariş edersen daha ucuza gelir.ünlü parfümerilerde bulabilirsin.bu ürünü tek geçerim.daha fazla vakit kaybetmeden ve düsünmeden hemen al..ne badem yağı ne vaselin hepsi fasafiso.

canım bende 5 aylık hamileyim ve lierac jel kullanıyorum.simdilik memnunum ama tabi çatlaklar için doğum sonrasına kadar bekleyip görmek lazım.unnado.com dan cok uyguna aldım.yanlış hatırlamıyorsam 35tl ydi.bende biraz arastırdım lierac iyi diye duymustum oyuzden aldım

canım sana tek bi marka söylicem.ben ve etrafımdaki herkes bu ürünü kullandık senelerce.lierac markasının phytolastil jeli.4.ayda başlanıyo.fiyatı en son 70tl civarıydı.hamileleiğin sonuna kadar 3 kutu gidiyo.netten sipariş edersen daha ucuza gelir.ünlü parfümerilerde bulabilirsin.bu ürünü tek geçerim.daha fazla vakit kaybetmeden ve düsünmeden hemen al..ne badem yağı ne vaselin hepsi fasafiso.

çok teşekkür ederim canım hemen sipariş edcem netten bakcam çok saol :)

Bana foc önermişlerdi şimdi fiyatını hatırlamıyorum sadece 1 tane kullandım.Onun dışında saf zeytinyağı sürdüm günde 2 kez ilk hamileliğimde 22 kilo aldım ve şükür ki karnımda hiç çatlak yok bakalım şimdi nasıl olacak inşallah bu kez de çatlamaz inşallah gerçi daha başlamadım.Bu arada biraz genetik yapının da etkili olduğunu düşünüyorum.

kakao yagi,badem yagi ve zeytinyagini karistirip kullaniyorum,ilk gebeligimde 25 kilo aldim ve su fazlaligindan dolayi da dev bir karnim vardi,karnimda en ufak bir catlak dahi yok :nazar: ama popomu ve goguslerimi ihmal ettigim icin hafif catlaklar var,oralara da surdum ama sadece banyo sonrasi,gobegimi gunde iki defa.Ise yaradigini bizzat denedigim icin yag karisimina devam,bence pahali urunlere gerek yok,ama biraz simartacam kendimi derseniz o da en dogal hakkiniz,deneyin tavsiye edilenleri ;)

benimde kilo alıp vermekten basen bölgemde ve belimde çatlaklar oluştu bir süre geçer falan diye bekledim ama çok hata etmişim beklemeden hemen müdahale edildiğinde geçme oranı daha yüksekmiş bunun için doktorada gittim egzersiz vücut sıkılaştırma vb. şeylerden bahsetti bir takım yağlar karıştırıp sürdüm pek faydası olmadı bir arkadaşım güzellik uzmanı bebek yağı ve pişik kremini karıştırıp kullan dedi bakalım kullanıcam bir gelişme olursa haber ederim kızceler

lierac öneririm, ablam bir arkadasindan tavsiye üzerine kullanmisti, arkadasi dogumdan sonra kullandigi halde biraz faydasini görmüs.Ablam anormal derecede kilo aldi ve karni cok büyüktü ona ragmen karninda hic catlagi yok,ancak bacaklarina sürdügü halde catlamis bacaklari, ama 30 kilo alirsan krem ne yapsin cilt ne yapsin, karninin catlamamasi bile iyi..Ayni kremi ben de bekarken kullandim,neden diceksin, gelisme cagindan kalma catlaklar vardi bacaklarimin üzerinde ve popomda.Beyaz tenli oldugum icin cok belli olmuyorlardi ama dokununca belliydi,onlar icin kullandim ve faydasini gördüm..kaldi ki catlaklar olusmadan kullanilirsa ve asiri kilo alinmazsa bu krem ise yarar diye düsünüyorum. Badem yagini ise halamin kizi kullandi, cok da kilo almamisti ama karninda catlaklari olustu..

Son düzenleme:
Back