Çatlaklar Çatlak derdi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

sonatrach

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
304
8
merhaba
bundan uc yıl oncesıne kadar catlak ne demek bılmıyordum takı kısa surede altı kılo verene dek ıkı bucuk senedır catlaklarımla ugrasıyorum baldırlarımda basenlarımde kalcamda goguslerımde her yerımde var buZlu terapı yaptırıyorum baldırlarıma yaklasık yedı ay once basladım yukseldıler ama gecme falan yok nekadar surecek daha seanslar bılmıyorum epey bır para verdım bır senedr kendıme en ufak bır sey almadan para bırıktrdım gecse bıle kı ıkı sene surmus oluyo bırdee renk duzelmsını beklıcem enaz bbır yıl yanı kısaca degermı sızce
tum kadınların derdı dıyolar ama kımsede yok catllak falan sanırım sadece benm gıbı bırkac sansızın derdı bu bırde kımse bızlerı anlamıyor bacakların var hıc deılse sukret dıyolar tabıkıde bacaklarıma sukredıyorum yanı catlaksız bacak ıstemk hakkım deıl mı
tedavım baya pahalı tum catlaklarımı gecırmek ıcın on bes bın lıra vermem gerekıyo ama bence deger gercekten cok rahatsız oluyorum benı anlayanlar varmı
sızde catlak varmı sız onemsıyormusnuz eger umrunuzda degılse nasıl basarıyorsunuz bunu

lutfen bana kahve lımon dene medıcassol acnelyyse dene faln demeyın hepsını denedım ben catlakların nasıl gececegını degıl onlarla nasıl basetmem gerektıgını ogrenmek ıstıyorum eger sızde varsa ve umursamıyorsanız nasıl bunu bılmek ıstıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
bundan uc yıl oncesıne kadar catlak ne demek bılmıyordum takı kısa surede altı kılo verene dek ıkı bucuk senedır catlaklarımla ugrasıyorum baldırlarımda basenlarımde kalcamda goguslerımde her yerımde var buZlu terapı yaptırıyorum baldırlarıma yaklasık yedı ay once basladım yukseldıler ama gecme falan yok nekadar surecek daha seanslar bılmıyorum epey bır para verdım bır senedr kendıme en ufak bır sey almadan para bırıktrdım gecse bıle kı ıkı sene surmus oluyo bırdee renk duzelmsını beklıcem enaz bbır yıl yanı kısaca degermı sızce
tum kadınların derdı dıyolar ama kımsede yok catllak falan sanırım sadece benm gıbı bırkac sansızın derdı bu bırde kımse bızlerı anlamıyor bacakların var hıc deılse sukret dıyolar tabıkıde bacaklarıma sukredıyorum yanı catlaksız bacak ıstemk hakkım deıl mı
tedavım baya pahalı tum catlaklarımı gecırmek ıcın on bes bın lıra vermem gerekıyo ama bence deger gercekten cok rahatsız oluyorum benı anlayanlar varmı
sızde catlak varmı sız onemsıyormusnuz eger umrunuzda degılse nasıl basarıyorsunuz bunu

lutfen bana kahve lımon dene medıcassol acnelyyse dene faln demeyın hepsını denedım ben catlakların nasıl gececegını degıl onlarla nasıl basetmem gerektıgını ogrenmek ıstıyorum eger sızde varsa ve umursamıyorsanız nasıl bunu bılmek ıstıyorum

1. konu yanlış yerde..
2. çatlak mı dedin??? 2 doğum yap çatlak ne demek gör sempatiksalakcinni takmıyorum valla, çok şükür sağlığım yerinde, podyuma da çıkmayacağıma göre sorun değil..

bir de (ne kadar doğru bilmiyorum) ama çatlak için yapılacak çok fazla birşeyin olmadığını duymuştum.. sen yine de dert etme canım yerimseniben

malesef çatlakların kesin çözümü yok olarak biliyorum çok şükür şuan bende yok hamileliğimin son ayında olursa diye çok korkuyorum.kahve limon deneyeceğim ben ozaman çaresi yok

11 yaşımdayken çatlaklar oluştu bende.
Önceleri kafama takıyordum ama artık takmıyorum...
Ne yapayım varsa var.. Tek dert çatlaklar olsa keşke.

Benimde karnımda çok çatlak var,hamilelikte oluştu,takmıyorum kafama ne yapayım...
göbeği açık olan şeyler giymiyorum sadeceboshayallersmile
olmasa güzel olurdu tabi ama çaresi yok, oyüzden hiç düşünmüyorum.

hamileliğimde karnımda oluşmadı, ama daha evveliyatında bacaklarımda vardı.. hala da var, hiç te takmıyorum..15 bin tale de veremem..

daha yeni tatilden geldim. kadınların yüzde doksanında var. erkeklerde de baya var. kafaya takılacak bir şey değil. özgüvenim çok fazla benim. belki de ondan takmıyorumdur. bugüne kadar hiç bi sorun yaşamadım. bende de var.

Bende de var bakmıyorum karın bölgeme benimkiler feci halde, gebelikte bebe yağı badem yağı kullanmıştım hiç bir işe yaramadı, bazen kara yolları haritasına döndüm diye takılıyorum sempatiksalakcinni.

Gebelikte oluşan çatlaklar ve diğer çatlaklar için rejene diye bir krem duymuştum, biraz pahalı, tamamen yok etmese de büyük ölçüde iyileştiriyormuş.

Son düzenleme:
meblaa çok yüksek 15 bin...
çatlaklar bende de var..hemde ne çatlak..
en kısası 15 cm dallı budaklı..
görüntü çok iğrenç amaaaa
cildiyeye gittim genç oluşumlu dedi yok olabilir dedi bi sprey verdi reçeteye girmiyo cebinden alıyosun 55 tl civarıydı..
aldırmadım..

ben gün aşırı hatta hergün duş alan birisiyim..duş işi bittikten sonra bacaklarıma soğuk su tutuyorum..
ilk başlarda zor dayanıyodum ama alıştım..

çatlaklarımla mutluyum diyebilirim..onları önceden kafama çok takıyodum sahilde gezerken utanıyodum felan ama geçti zamanla...

bacakları olmayanlar var onlar çatlaklı da olsa ne kadar çok sahip olmak isterlerdi bacaklara değil mi..böyle düşün...allah başka dert vermesinboshayallersmile

Sen etrafından seni rahatsız edicek sözler mi duydun ki bu kadar takıyosun çatlaklarınaa.Bende 22 yaşındayım kendimi bildim bileli çatlaklarım varr hiçç takmıyorum kafama hatta şunu düşünüyorum çatlağı olmayan insan mı varr-tatlicadiarzu-

bende 18 yaşımdayyım benimde heryerimde var doğum yapmadığım halde karın bölgemde bile sırf bu yüzden bikini giymiyorum evet daha birsürü dertleri olan insanlar var daha önemli sorunlarla yaşayan insnalar var ama ister istemez takıyosun bu çatlakları bide evli değilsen daha çok takıyosun bu hem özgüvenine yansıyo hem giyiceğin kıyafetlere hem davranışlarına belki yaşımız büyük olsaydı amaaan der geçerdik ama şuan geçemiyoruz maalesef ben harçlıklarımı biriktirip bişiler almaya çalışırdım çatlaklarım için ama nafile tabikide internetten dermaroller diye bi alet keşfettim istersen onu bi araştır derim kk dada başlığı var zaten ben onu kullanıyorum şuan biraz biraz iyileşme söz konusu bu bile beni mutlu ediyo.her nekadar takmak istemesende aklına gelmesi çok sinir bozucu belki bu yöntemle biraz hafifletebilir kendini mutlu hissedebilirsin.

X