- 12 Temmuz 2010
- 115
- 0
bence benım bu denlı kafama takmam yasımın genclıgı ve catlaklarımın fazlalıgı bır kısmını azaltsam bıraz sıkıntıyla verebılecegım bı para bu
yaşla alakası yok çatlakları kafana takmanın bence.sen 20 li yaşlardasın sanırım ben yaklaşık 15 yıldır çatlaklarımla yaşıyorum ve 32 yaşındayım.bazılarında çok göze çarpacak gibi değil bazılarında ise göz estetiğini bozacak şekilde mesela benimkiler öyle çizgi çizgi olduğu yetmiyormuş gibi birde bu çizgilerden ağaç köklenir gibi bir kaç parçaya dağılıyor anlıycan yaş kaç olursa olsun takıyosun.en azından ben takıyorum.senin yapman gereken bundan sonra oluşabilecek çatlakları engellemek ve vücut şeklini korumak toparlamak bu şekilde kendini daha mutlu hissedebilirsin.mesela şöyle düşün bir kadın 80 kilo ama hiç çatlağı yok başka bir kadında 50 kilo ama vücudu oldukça formda ve orantılı hangisini seçerdin bir düşün ben böyle düşünüp kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum. birde buzlu terapiye çok para veriyosun bence değmez diye düşünüyorum.ama yinede sen bilirsin.