Çatlaklar Çatlak derdi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bence benım bu denlı kafama takmam yasımın genclıgı ve catlaklarımın fazlalıgı bır kısmını azaltsam bıraz sıkıntıyla verebılecegım bı para bu

yaşla alakası yok çatlakları kafana takmanın bence.sen 20 li yaşlardasın sanırım ben yaklaşık 15 yıldır çatlaklarımla yaşıyorum ve 32 yaşındayım.bazılarında çok göze çarpacak gibi değil bazılarında ise göz estetiğini bozacak şekilde mesela benimkiler öyle çizgi çizgi olduğu yetmiyormuş gibi birde bu çizgilerden ağaç köklenir gibi bir kaç parçaya dağılıyor anlıycan yaş kaç olursa olsun takıyosun.en azından ben takıyorum.senin yapman gereken bundan sonra oluşabilecek çatlakları engellemek ve vücut şeklini korumak toparlamak bu şekilde kendini daha mutlu hissedebilirsin.mesela şöyle düşün bir kadın 80 kilo ama hiç çatlağı yok başka bir kadında 50 kilo ama vücudu oldukça formda ve orantılı hangisini seçerdin bir düşün ben böyle düşünüp kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum. birde buzlu terapiye çok para veriyosun bence değmez diye düşünüyorum.ama yinede sen bilirsin.

yaşla alakası yok çatlakları kafana takmanın bence.sen 20 li yaşlardasın sanırım ben yaklaşık 15 yıldır çatlaklarımla yaşıyorum ve 32 yaşındayım.bazılarında çok göze çarpacak gibi değil bazılarında ise göz estetiğini bozacak şekilde mesela benimkiler öyle çizgi çizgi olduğu yetmiyormuş gibi birde bu çizgilerden ağaç köklenir gibi bir kaç parçaya dağılıyor anlıycan yaş kaç olursa olsun takıyosun.en azından ben takıyorum.senin yapman gereken bundan sonra oluşabilecek çatlakları engellemek ve vücut şeklini korumak toparlamak bu şekilde kendini daha mutlu hissedebilirsin.mesela şöyle düşün bir kadın 80 kilo ama hiç çatlağı yok başka bir kadında 50 kilo ama vücudu oldukça formda ve orantılı hangisini seçerdin bir düşün ben böyle düşünüp kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum. birde buzlu terapiye çok para veriyosun bence değmez diye düşünüyorum.ama yinede sen bilirsin.

yazmayı unutmuşum 50 kilo olan bayanın çatlakları var tabe:))

ah tatlım keske hem ellı hem catlaksız olsam ve keske sorun sadece para olsa
beklemek hem tedvının bıtmesını hemde rengın duzelmesını ustelık bırde acısına dayanmak
ıste bunlar olmasa ben uc mıslı para vermeye hazırım

ah tatlım keske hem ellı hem catlaksız olsam ve keske sorun sadece para olsa
beklemek hem tedvının bıtmesını hemde rengın duzelmesını ustelık bırde acısına dayanmak
ıste bunlar olmasa ben uc mıslı para vermeye hazırım

ne kadar büyük bir dert aslında bu çatlak olayı insanın direk psikolojisini mahvediyor ama gel görki böyle önemli bir sorunun tam anlamıyla çözümü yok.sabah gözümü açınca ilk yaptığım şey çatlaklarıma bakmak oluyor düzelme varmı diye.

11 yaşımdayken çatlaklar oluştu bende.
Önceleri kafama takıyordum ama artık takmıyorum...
Ne yapayım varsa var.. Tek dert çatlaklar olsa keşke.

sana katılıorm ne ınsanlar var ne dertlerıyle ugrasıyolar. bız kalkmıs yok oram catlak buram catlak dıorz. Allaha sukretmelıyız bnce saglıgımız yerınde dıye.. varsın olsn.. ınsanın tek derdı bu olsa keşke...kaydirigubbakcemile5

ben konumun kapanmasını ıstemıstım
nasıl bana sorulmadan tekrar acıldı
ne sacmalık bu once kapanıyor sonra kendılıgınden acılıuor
olurmu boyle bırsey
kapatıın konumu ıstemıyorum

bnce çaresi vardır bi doktora gidin yada farklı bir şeyler uygulayın unutmayın bu dünyada ölüm ve yaşlanmaktan başka her şeyin çaresi var

konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır deniyor ama hala açık
haddim olmayarak konu sahibine yapılan bir saygısızlık diye düşünüyorum :nazar:

X