Çatlaklar Çatlak derdi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bu da dert mi?bunlarımı kafaya takıy orsunuz;-(

bence hata yapıyosun o kadar yüklü bi parayı ona harcıcağına geleceğin için yatırım yapabilirsin gerçekten herkesin çatlağı var ve onlarla yaşamayı öğrenmek gerekiyo bence paranı o saçma şeye yatırma

Ben de 21 yasindayim, 16 yasimdan beri filan catlagim var. Catlak nerdeyse herkeste var, genclerde de yaslilarda da herkeste.
Benimkiler artik soluk renkte, birkac kilo fazlam var, verince herhalde vucut gerilir ve fena gorunmez diye umuyorum. Ama zaten ben kafama takmiyorum, bikini de giyiyorum, guneste yaninca cok da belirgin olmuyor. Onlari sevmeyi ogrendim :KK70:

Birsey sorcam. Seninkiler hala kirmizi renkte mi? yoksa soluk mu?

Uc sene once 6 ayda 78 kılodan 62 kıloya ındım ve nasıl oldugunu bıle anlamadım.Catlaklara hıc takmadım,takmıyorum da.Şimdi altıncı ayıma gırmek uzereyım hamılelıkte daha da catlayabılırım ama umrumda degıl.Badem yagı kullan ıstersen canım.

çatlagı olmayan mı varr hep aynı kıloda kalcan kı hıc çatlamıcak alıp verıınce dogal olarak çatlıo..kolumda bılee varr bu yuzden askılı bıle gymıorum bende takıorum ama senın kadar deıl..zaten çatlaklara da pek çozum oldugu sölenemez sadece hafıfler ama kökten gecmez sanmıorum verme bence o parayıı...

Bende de var malesef. Kilo alıp vermekten oluyor genç yaşta çıkan çatlaklar. Özellikle bir dönem haddinden fazla kiloluydum ben sanırım o sıralar çatladı heryerim farkında değildim. Şimdi kilom normal fakat göğüslerimin üst kısmında,basenlerimde filan çatlaklarım var. Kilo almayla bu kadar çatlak olduysa hamileliğimi düşünemiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Valla canım inanır mısın hiç kafama takmamıştım şimdiye kadar çatlaklarımı. Belki aşırı derecede estetik bozukluğa sebep olmadığından takmamışımdır seninkiler ne düzeyde bilemiyorum. Ama bildiğim kadarıyla tedavisi yok bu işin. Çatlamayı önleyici birtakım kürler kremler filan vardı sanırım ama çok da araştırmadım. Daha fazla çatlağın olmaması için kilonu kontrol altında tutmaya çalış. Bir kilo bile alsan hemen vermek için dengele öğünlerini. Aynı kiloda kalmak çatlak oluşmaması için önemli. Ama çok da kafana takma ki bence takılacak birşey değil. Dokuz ay kış kalın kıyafetler altındayız zaten. Üç ay yaz bu üç ayın kaç günü bikini giyeceksin de çatlakların görünecek? Görünse bile millet senin çatlaklarına mı dikkat edecek? Ben bunları düşünüyorum ve takmıyorum kafama hayat kısa tatlım... O kadar para da verme bana kalırsa çünkü hamile kalırsan ilerde yine çatlama ihtimali var.

tca peelingi araştır.kesin çözüm gibi görünüyor üstelik maliyeti 500 lirayı geçmez.

benim açtığım konulara bakarsan deniyimlerimi görürsün bu konuda.

internettede yeterince bilgi var canım

ilk konuyu görünce mecazi anlamda olan 'çatlak'tan bahsediliyor sandımsempatiksalakcinni
bende de var 17 yaşındayım ama ne yapayım duruyorlar öyle bakmamaya çalışıyorum:)

canım seni çok ii anlıyorum daha geçen seneye kadar kendimden nefret ediyordum diyebilirim foruma yazdığım mesajları görmüşsündür belki ama şu an takmıyorum bile aslında o kadar çok ki eskiden aynaya bile bakamzdım şu an şort falan giyiyorum aslında çok insan da var ama senin yaptığın gibi etek bikini falan giymeyip saklıyorlar kimse çatlaklarından utanmasa dilediğini istediği gibi giyse diğer insanlarda çatlakların çok normal bişey olduğunu görcekler

kızlar benim de catlagım var
2 senelik falan
kimyasal peelingle gecirmenin mümkün oldugunu düsünüyorsanız eğer
özel yerlere vs. gidip yaptırmanıza gerek yok
eczanede acnelyse var kim peeling yapıyor fiyatı da asırı ucuz
ben kullanıyorum su an
ben takıyor muyum onları hayır tatile de gittim bikinimi de giydim ben asırı belli diiller zaten
krem kimyasal peeling yaptıgı icin en alttaki deriye isliyor catlaklar da böylece gidebilir kanısındayım

Merhaba,
Bir çok insan bu dertten muzdarip .Özellikle genç yaşta.Çatlak oluşumu kilo alıp vermekle ,hamilelik döneminde,ergenlik döneminde ve kullanılan bazı ilaçlarlar sebep oluyor.En önemlisi cilt yapınız.Cildinizdeki elastin lifleri güçsüz olduklarında ani gerilmelerde koparlar ve yerlerine ileşme dokusu dediğimiz bir doku oluşur.Pigmet hücresi içermediği için de çatlakların rengi zamanla beyazlaşır sedefimsi bir görünüm alır.Bahsettiğiniz tedavi çok yüksek bir mebla.Bukadar kendinizi yıpratmayın.Size bir öneride bulunacam .Türkiyeye yeni gelen bir uygulama var Dermaroller ile Dermaterapi.Bu terapide büyüme faktörlei içeren özel ürünler kulanılıyor.6haftada bir uygulanıyor.Ücreti de sizin dediğiniz rakkamların çooooooook altında..Bu tedaviyi öneririm..Önemli olan cilt yapınızın güçlenmesi.Sağlıcakla kalın:))

sana katılıyorum dermaroller şimdiye kadar kullandığım çatlak giderici ürünlerin aparatların içinde en iyisi ben olumlu sonuç alıyorum dermaroller dan

Merhaba sonatrach;
kendine yoldaş arıyorsan ben varım. inan harita gibiyim ve bu halimden nefret ediyorum. bütün gün açıp gögüslerime belime felan bakıyorum.
gögüslerimdekiler felaket çökme var orada. ailemdeki hiç bir kadında yok çatlak. annem hamileliğinde 40 kilo almış ufacık bi çatlağı bile yok teyzelerim, anneannem, halalarım.
bazen neden ben diyorum. bugün itibariyle tca peeling yapmaya başladım. görüntüler hafiflesin tek dileğim bu...

X