aynııı sorun bende deee war bılıo musun senağlama normal bı masajı bıle yapamam elımın içiyle... ama su ara nasıl bı azımse kendımıı skıyorm we yapıyorm snra tuylerım dıken dıken olsada....
Ya kızlarrr bn kahwe lımon karısımınııı yapıyorm yalnız sankı onceden gorunmeyen catlaklarımıı daha net gostermeye basladıı bana gecırıyo degıl de daha netlestırıyo gıbı geldı acaba daha yenı kullanmaya basladıgım ıcın mı boyle oluyor sık kullanımla azalır mı nedersınız cok kararsız kaldım ewet yumusak yapıyo ama okadar.... mafoldumben kullanımımda bi hata mı war acaba duşa gırmeden once 5dk ovuyorm masajla ııce yedırıyorm snra duş alıyorm işte az mı tutuyorm ben nerdeeeeeee yanlışşşş yaptımmm mafoldumbenmafoldumben
inanmıyorum ya nasıl dayandın
ben 5 dk falan bırakıyorum,limon yakıyor..
nickk_im sendeee olmasann halimmm niceydii yaaaaa Allah razıı olsun wallaa her konudaaaa ayrı biii yardım ediiosn supersınnn :dance:Şeniz
merhaba 2şer gün aralıklarla 4 defa uyguladım ben de ama sanırım çatlaklarımı daha da arttırdı çünkü çatlakların beyaz ve ince inceydiler şimyse birsürü pempe çatlağım oldu belki beyazlar pembeye dönmüştür tam emin değilim ama korkuyorm tekrar yapmaya benım durumumu yaşayan var mı acaba başka
ıyı aksamlar ben bu kuru okudugum gun basladım kullanmaya 6 kur yaptım yanı 12 defa ve ıyıce bastırdım keseyle falan ovdum ıyıce ama bende maalesef bır ıse yaramadı catlaklar eskı olmasından kaynaklı olabılır yada cılt tığpımden bılmıyorum ama ıse yaramadı keske yarasaydı dıyorum ama peelıng acısından super bır peelıng bebek gıbı yapıyo cıldı haftada 1-2 kez uygulamanızı tavsıye ederım yumusacık yapıyor bayanssulusmile
Pembe catlakları daha hızlı geciriyor kahve limon... Bence devam etmelisin... Rengi beyaza donmuş bir çatlak asla pembeleşmez onlar yeni catlak oluşumlarıdır yada tahriş olup kısa bir sureliğine kızarmıştır ki bu da iyileşmeye başlıyor demektir.
Yolun çok başındasın... Benim de catlaklarım cok eski aylarca yapmak gerek ki bi sonuç alalım... Catlakları yeni olanlar daha hızlı sonuç alıyor biz sanşısız bu konuda...
Ben hala kahve limona devam diyorum..:))
Ust bacak aralarimdakiler nerdeyse kayboldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?