Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

doğru yapıyosun....iyice ovucaksın konuyu açan arkadaş diyo ki kızarana kadar ovun...az tutmuyosun ya iyidir....yeni başladıtsan hemencik etki olmaz canıımm..şöyle bi iki hafta kullan....yumuşak lması iyi bişey...yavaş yavaş...önce üstündeki yağ tabakasını alıyo..sonra yavaş yavaş çatlaklara çözüm olucak...ben bir haftadır uyguluyorum gerçekten çok güzel....

nickk_im sendeee olmasann halimmm niceydii yaaaaa Allah razıı olsun wallaa her konudaaaa ayrı biii yardım ediiosn supersınnn :dance:Şeniz

nickk_im sendeee olmasann halimmm niceydii yaaaaa Allah razıı olsun wallaa her konudaaaa ayrı biii yardım ediiosn supersınnn :dance:Şeniz

:)))) estağfurullah caaniiim...:) ben de buralardan öğrendiğim herbişeyi deniyorum...faydayı zararı kendimde görüyorum da ondan yazabiliyorum...yeter ki güzel kız olalım demi

Merhabalar arkadaşlar,
Ben bugün üye oldum ve bu konuyu okumak kısmet oldu, ve gerçekten çok şaşırdım. Bu akşam başlayacağım inşallah. Ama 2 haftadır kullanıyorum, çatlaklar tamamen geçti diyenleri okumadım. Sadece azaldı gibi falan diyorlar. Ben mi yanılıyorum acaba..??...

Çoktan beri bu başlığı takip ediyordum ama ilk kez bugun yaptım karışımı... Gercekten ilk yapışta bi puruzsuzluk hissi var ama bana mı öyle geldi bilmiyorum. ıleriki zamanlarda daha net bişeyler soyleyebilirim... Bir de aklıma kahve limonu surdukten sonra strecfilm ile sarıp biraz bekletmek geliyor daha faydalı olur mu ki ne dersiniz bayanlar ?

bende bu karışımı deniyorum ve duruladıktan sonra kabak lifiyle bir güzel kese yapıyorum kurulanınca birde hodan yağı.
inanamazsınız daha ikincisinde inanılmaz fark oldu şaşkınlık içerisindeyim tamamen geçene kadar bırakmak yok.

ıyı aksamlar ben bu kuru okudugum gun basladım kullanmaya 6 kur yaptım yanı 12 defa ve ıyıce bastırdım keseyle falan ovdum ıyıce ama bende maalesef bır ıse yaramadı catlaklar eskı olmasından kaynaklı olabılır yada cılt tığpımden bılmıyorum ama ıse yaramadı keske yarasaydı dıyorum ama peelıng acısından super bır peelıng bebek gıbı yapıyo cıldı haftada 1-2 kez uygulamanızı tavsıye ederım yumusacık yapıyor bayanssulusmile

ayy 1 kere denemiştim daha önceden peeling olarak çok güzel
okul dershane fln derken pek zaman bulamıyorum yazın başlamayı düşünüyorum
inş işe yarar gerçekten

kızlar ben daha önce 1 kere yapmıştım ama annem kokudan çok rahatsız oldu die bırakmştm şmdi tekrar başlamayı düşünüorm
ama bazı arkadaşlar daha da arttırdığını söylemiş.. çok kararsız kaldım ya..pişman olmakta istemyorum ..(

merhaba 2şer gün aralıklarla 4 defa uyguladım ben de ama sanırım çatlaklarımı daha da arttırdı çünkü çatlakların beyaz ve ince inceydiler şimyse birsürü pempe çatlağım oldu belki beyazlar pembeye dönmüştür tam emin değilim ama korkuyorm tekrar yapmaya benım durumumu yaşayan var mı acaba başka

hadi inşallah ya bende denicem heralde her kızın ve kadının kabusu çatlaklardırbilmiyorumkismile

Pembe catlakları daha hızlı geciriyor kahve limon... Bence devam etmelisin... Rengi beyaza donmuş bir çatlak asla pembeleşmez onlar yeni catlak oluşumlarıdır yada tahriş olup kısa bir sureliğine kızarmıştır ki bu da iyileşmeye başlıyor demektir.

Yolun çok başındasın... Benim de catlaklarım cok eski aylarca yapmak gerek ki bi sonuç alalım... Catlakları yeni olanlar daha hızlı sonuç alıyor biz sanşısız bu konuda...

teşekkürler cevabınız için ama bunu yaptıktan sonra pembelikler olustu yeni çatlak oluşmasına neden olmaz dimi bunu yapmam
yapmaya devam mı ediyim yani sonra daha kötü olmasından korkuyorum

Yolun çok başındasın... Benim de catlaklarım cok eski aylarca yapmak gerek ki bi sonuç alalım... Catlakları yeni olanlar daha hızlı sonuç alıyor biz sanşısız bu konuda...

sansızız haklısın ama bilmiyorum gözüme daha çok batmaya başladı böyle daralma falan hiçbirşey görmedim içime sinmedi açıksası bende dermaroller diye birşey buldum onu kullanmaya başlayacağım bugün sonuçlarını yazarım çok hızlı sonuç verdiğini okuduğum çoğu yerde kısmet senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…