Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bugün 2.ci seansımıda yaptım tabi şuanda sadece tatlı bi kahve kokusu yumaşak bi ten haricinde bişey yok.. Daha başındayım tabi devammm:icecream:

Merhaba öncelikle bende bugün ilk seansımı yapıcam bende kilo kaybından kaynaklı karnmda derin olmayan çatlak var umarım birkaç seansa bnmkide kaybolurboshayallersmile

Dün 4.seansımı yaptım bugün dinlenme günüm..
Bi değişiklik yok gibi ama her yaptığımda kendimi harika hissediyorum:icecream:
Yumuşacık oluyorum yaa..
Ve işe yarayacağını düşünüyorum iyi düşünürsek iyi olur..
Pes etmek yok..

slm kızlar uzun zamandır ugrayamadım ,bu aradaki gelişmeleri yazmak istiyorum,sonuçları merak eden çok biliyorum
gördüğüm kadarıyla hala devam eden yok yada yazmıyo ama ben yazmak istiyorum,ne kadar önemli oldunu çok iyi biliyorum,her an umutlu bişeyler bekleyen çokdur aranızda
neyse yaklaşık 6 ay oldu galiba benim düzenli yapamıyorum ama hala devam ediyorum ben ,benim hemen her bölgede var,en etkili diz kısmında olmak üzere oldukca silikleştiler gerçekden yani katlanılan zahmet boşa değil,ama tamamen gitcekmi işde onu bilemiyorum zamanla görücez ben bırakmayı düşünmüyorum,eskiye oranla gerçekden oldukca fark var ,ama çok kalın olanlarda fazla yok malesef anladığım kadarıyla en etkili ince ince olanlarda,kalın sedefleşmiş ve derinin çöküntüye uğradığı yerlerde çok az gelişme var ama en güzeli kalın olalarda bile 1-2 milim inceleme boyunda kısalma var bu bile çok iyi bişey bence ,bana öyle geliyoki çatlakları yeni olanlar daha iyi sonuçlar alacakdır,yapabildiğim kadar devam edicem inşallah sonunda geçerler herkes kurtulur bu dertten,gelişme oldukca yazmaya devam edicem:enbuyukkk:

Bendee kaç ay önce görmüştüm bu konuyu ama üşengeçligimden yapmadm yaz gelioo benimde kolumda var onu geçirmem lazım :/ inş işe yarar :)

ya bide aklma geldi şimdi :/ bu uygulama cildi soyuyomu acaba güneş lekesinede ii gelirmi die düşündm

5.seansımı az evvel yaptım..
Yapmadan önce şöyle bir baktımda sanki kalçalarımdakiler biraz daha iyi bi durumda gibiydi..yinede kesin bişey söyleyemem..
Ben bunu bacaklarımın nerdeyse heryerine yapıyorum valla yumuşacık oluyor..bu siteye takıldığımdan beri kendimi daha güzel ve seksi hissetmeye başladım kızlaraklinialirimsmilesırnaşık şey
Çünkü bunların azda olsa azalacağını hissediyorum..bi şekilde bunlardan kurtulucaz bence..
Bugün kalan kahveylede yüzüme peling yaptım çok başarılı bence:lepi:

Cnm yüze bi zararı olmuo dimi bende dudak üstü lekem için düşündümde sence etkili olurmu

Cnm yüze bi zararı olmuo dimi bende dudak üstü lekem için düşündümde sence etkili olurmu

Ben bi kere yaptım bi sorun olmadı hani burnunun üzerine dokunursunda pütür pütürdür ya.. bi dokundum nasıl pürüzsüz.. sonuçta zarar verecek bişey olduğunu sanmıyorum..

Bende 6.seansı yaptım ama şuan kesin bişey diyemem..
Ama bacaklarımın heryerine uyguluyorum neredeyse ve yumuşacık oluyor..
Yılmak yok:icecream:

slm arkaşlar bende deniyorum pes etmeleylim hiç olmazsa 1 ay kullansak farkı anlarız zaten fark olursa devam ederizz çatlaklara ölüüm:sm_cool:

merhaba kizlar bu topigi yeni gordum ve yarin bende yapmaya basliyacagimm ve gelismeleri yazacagim buraya insallah ugrasmalarimiz bosa ci´kmazz..herkese kolay gelsinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…