slm kızlar uzun zamandır ugrayamadım ,bu aradaki gelişmeleri yazmak istiyorum,sonuçları merak eden çok biliyorum
gördüğüm kadarıyla hala devam eden yok yada yazmıyo ama ben yazmak istiyorum,ne kadar önemli oldunu çok iyi biliyorum,her an umutlu bişeyler bekleyen çokdur aranızda
neyse yaklaşık 6 ay oldu galiba benim düzenli yapamıyorum ama hala devam ediyorum ben ,benim hemen her bölgede var,en etkili diz kısmında olmak üzere oldukca silikleştiler gerçekden yani katlanılan zahmet boşa değil,ama tamamen gitcekmi işde onu bilemiyorum zamanla görücez ben bırakmayı düşünmüyorum,eskiye oranla gerçekden oldukca fark var ,ama çok kalın olanlarda fazla yok malesef anladığım kadarıyla en etkili ince ince olanlarda,kalın sedefleşmiş ve derinin çöküntüye uğradığı yerlerde çok az gelişme var ama en güzeli kalın olalarda bile 1-2 milim inceleme boyunda kısalma var bu bile çok iyi bişey bence ,bana öyle geliyoki çatlakları yeni olanlar daha iyi sonuçlar alacakdır,yapabildiğim kadar devam edicem inşallah sonunda geçerler herkes kurtulur bu dertten,gelişme oldukca yazmaya devam edicem:enbuyukkk: