Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merhaba ben daha yeni üye oldum ve çatlaklar için kahve-limon karışımı bi mucize olmalı diye düşünüyorum. henüz 19 yaşında olmama rağmen çatlaklar benimde kabusum yazdığın mesajlarda şu soru kafama takıldı bu karışım tenimizin renginimi açıyo
bu kadar ilgimi çekmesinin sebebi ben baya bi esmerimdir:) eğer öle bişi varsa garip olur die endişelendim. =)

ben peeling amaçlı haftada bir aklıma gelırse kullanıyorum. vücudumda bıraktığı yumuşaklıgı ve sıkılıgı seviyorum. 2-3 günde birde buz sürüyorum. oda sıkılaştırıyor. zaten cılt sıkılaşırsa çatlak görünümü hafifler dıye düşünüyorum. tamamen geçme olasılıgı yokmuş zaten. sıkılaşmak isteyenlere tavsiye ediyorum bu karışımı. ben memnun kaldım. teşekkürler lolifer...

arkadaşlar ben bunu okuduğum gnden beri uyguluyorum düzenli olmasada ilk 1 ayy haftada 3-4 gün yaptım diz kapaklarımın arkasındakiler geçti geçti dediysem ööle yok olmadı ama belirginde değil ancaaak kalçalarımdakiler hala aynı durmakta ama cildi pürüzsüz yapıyo bebek gibi oluyo bi zararıda yok yapın gitsin bence =))

ben yabancı kanalda görmüştüm banyodayken bayan kahveyi bacaklarına sürüyodu ve mankenlerin en yakın dostu olduğunu söledi yani bu söylenenler doğrudur :)

kızlar şimdi bu karısımı banyoda çatlaklarımıza masaj yaparak uyguluyoruz değilmi hergün mü yapıcaz kış olduğu için ben yazın yapmayı düşünüyorum 20 yasındayım cok zayıfım ve ergenlikten beri yaklasık 8 yıldır çatlaklarım var belimde bacagımda ve kalcamda hızlı uzamaktan falan dediler çünkü hiç kilo almadım beyaz benmkiler okudum biraz amabi tarif ederseniz nasıl uyguladıgınızı cok sevinirim

kizlar bnde yazin denemistim kuzenim demisti banada onun bi arkadasi yapmis onda ise yaramis ama en az 3 ay yapmis bunu bnde iste 2 hafta falan denedim ama skldim bi de sonra cok pis kokuo ya

Kızlar tekrardan merhaba. Teşekkür eden herkese; büyükannemle bende teşekkür ederiz:) Kimisi sonuç almış, kimisi alamamış.. Ne kadar düzenli kullanmış bunu yazanlar ya da ne kadar doğru yapmış bilemem, %100 geçirdiğini söyleyipte kimseyi kandırmadım ben 1 ay yaptım ve sonuçlarını yazdım. Ailemdede hiç çatlak olmaması cabası tabi:)

Ben bugün tekrardan başladım, diyet+spor+bu karışım. Her gün düzenli mesaj yazmaya çalışıcam gelişmelerle ilgili. Başlamaya cesaret edemeyenlere tavsiye gelin beraber başlayalım hem günlüğümüz olur hem gaza geliriz hemde bıkıp bırakmayız:)

Görüşmek dileğiylee

Valla ben regl dönemim bitsin hemen başlıycam..bu siteyi daha dün keşfettim ve çok beğendim.. bu kahve ve limon olayınında beni çok heyecanlandırdığını söylemeliyim..başladıktan sonra ki gelişmeleri yazarım

çok şükür 2 çocuğa rağmen çatlağım yok bayanssulusmile

yinede bu problemden yakınan çevrem için ek bilgi yazdım hard discime :))

teşekkürler ...

ben yazın denedim bu karışımı fark hisseder gbi olmama rağmen bi yerden sonra üşendim yapmadım ama yeniden başlıcam galiba

merhaba arkdaşlar bende kahve ve limon karışımını denedim bugün:) cildimi çok yumuşattıı acayip freehalık verdi malesef benmde kilo alıp vermekten çatlaklarım varrr:çok üzgünüm: ama devam edicem bu karşıma yazarım sonuçlarını sizlerede:teytey:

Bende dün gece ilk seansımı yaptım kızlar:icecream:
Gerçekten yumuşacık yapıyor yapılan yeri yani hiç işe yaramasada peling olarak kullanıcam bu tarifi hep..
Sonuçları paylaşırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…