Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kakao kremlerini ve badem yagınıda deneyebilirsiniz. ben kişisel bakım - kozmetik magazasında çalışıyorum. çok müşterim denedi faydasını gördü. alerjik reaksiyonlara karşı catlak bölgenizin bir kısmına bir parmak kadar sürün. 24 saat içinde alerjik reaksiyon olursa kendini belli eder zaten.

Merhabalar, hiç üşenmeden tam tamına 140 sayfayı okudum. Çünkü çatlaklarımdan çok muzdaripim. Ben bundan 1,5 yıl önce psikolojik bir rahatsızlık geçirdim ilaçlar yüzünden 20 kilo aldım üst bacak içlerim belim göğüslerim dizlerimin altına kadar kırmızı kırmızı çatlaklarla dolu. Bu karışımı okuyunca çok umutlandım iki kere yaptım dün dinlenme günümdü bugün yine yapıcam. Umarım işe yarar ben umutluyum gelişmeleri paylaşıcam sizlerle. Formu açan arkadaşa ve ananesine teşekkürlerimi sunuyorum...opuyorumnanaktan

merhaba
peki yedirme işlemini elimizlemi yapıcaz yoksa kese yada lif yardıylamı yapıcaz..

ilahi kıs çok tatlı dillisin kaydirigubbakcemile3 bu kahve ne kadar güzel bişey yaa ben hep diyorum. yarın deniyorum çok teşekkürler. yalnız birde selülit yaptığını reddeden çıksa en mesut tiryaki olucam :içelim:

merhaba
peki yedirme işlemini elimizlemi yapıcaz yoksa kese yada lif yardıylamı yapıcaz..

aslında el ile yapmak rahat oluyor ama kahve benim tırnak etlerimi mhvetti
aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda vardır muhakkak,eldivenli kese kullnmak en iyisi aslında..

kızlar ben bıraktım hiçbi işe yaramadı.. artı acnelyse ve medacassol mahvetti beni! göğsümün altımı soyuldu ama kıpkırmızı yara döktü. bunun dışında da soyulan ve değişen hiçbi yer yok.. kaşıntı acı ve kızarıklık.. ben v azgeçtim artık............

Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş.

kahve olayı bana garnier in kafeinli gözaltı roll on unun işe yarabileceğini anlamamı sağladı, demek ki kafeinli bir şeyler bu tarz olaylarda iyi işlev görüyor.. paylaşımın için çok sağol şeker ben başlıcam sanırım bu karışıma opuyorumnanaktan peki bu karışım kalça çatlağına etki eder mi (

Son düzenleme:
hala bu konu duruyormu yaw kahve limon hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar konu açıldııgında başlamıştım okdar kahve bitirdim sonuç fiyasko bu sitede bir kaçtane kendinden çok emin elicina kremi övgüsü görüyorum ama oda reklam diye korkuyorum olmadı elicina denicem

Hadi ya Buuju gerçekten yaramadı mı işe bende yapim diyordum heee.... Ben bir krem kullandım benim çatlarım çok derin fay hattı gibiydi hee..Kullnadığım krem görünümü bayağ azalltı derinlik falan gitti. Ama ben %100 geçirir dite bir ürün hiiç duymadım. Hatta lazer tedavilerinde bile ; dün bir kağıt düşünün ve kırıştırın sonra ise ütüleyin. Tedavının sonucu budur diyorlar.

Benim bayağ azalltı görünümünü ama %100 geçirmedi. ıstersen o kremin adını verebilirm ama özele mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı buraya yazsam sorun olur mu dersin?

bende ebru sallinin programinda catlaklar icin kayisi yagi ve findik yagini duymustum aldim hemen denedim birazcik fayda etti gibi ama daha yeni basladim bir sey söylemek icin daha cok erken bence ama sonuclari yazagim kesinlikle ha birde cimdikliyerek uyguluyorsun catlakli olan bölgelerine sevgiler iyi sanslar hanimlar

merak ettim ne ismi kremin

Kıslar geldimm ama gördüm daha önce benim kullandığım kem hakkında topic açılmış ama bazıları memnun kalmamış. Ben Bonie kullandım kıslarr. Ama dediğim gibi memnun kaldım.3 tane kullandım bıraktım. Benim yanarımda derin derin vardı fay hattı gibi bikini giymeye utanıyorum şimdi bellli belirsiz var hala ama eskiye göre çok iyi. Ama çıtırlarımm dediğim gibi yüzde geçiren bişi bulamadım bende. Yinede kullanmayan varsa ben memmnun kaldım. Arkadaşıma tavsiye etmiştim oda memnun kaldı.

Şimdi kalça yanlarımda bellli belirsiz kaldı, bikini giyorum artık guclubacismile ışte bir tavsiyedir nacizane.

Usenmeden tum sayfalari okudum ve kesinlikle aklima yatti !!
Yuz dahil tum vucut deneyecegim.
Paylasim icin Lolifere ve büyükannesine teşekkür ediyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…