3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)
giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.
bu kahve'yi yaşlılar genelde ellerinde oluşan kahverengi lekeler için uyguluyorlardır. ellerde oluşan ve yaaşlılığın belirtisi olan o kahverengi lekeler orada hücrelerin öldüğünü gösterir. Onu bile canlandırıp yok eden kahve, bizim çatlakları da geçirir bence.
merhaba
peki yedirme işlemini elimizlemi yapıcaz yoksa kese yada lif yardıylamı yapıcaz..
Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş.
Hadi ya Buuju gerçekten yaramadı mı işe bende yapim diyordum heee.... Ben bir krem kullandım benim çatlarım çok derin fay hattı gibiydi hee..Kullnadığım krem görünümü bayağ azalltı derinlik falan gitti. Ama ben %100 geçirir dite bir ürün hiiç duymadım. Hatta lazer tedavilerinde bile ; dün bir kağıt düşünün ve kırıştırın sonra ise ütüleyin. Tedavının sonucu budur diyorlar.
Benim bayağ azalltı görünümünü ama %100 geçirmedi. İstersen o kremin adını verebilirm ama özele mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı buraya yazsam sorun olur mu dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?