Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Valla ben kreim kullandım görünümü bayağ hafifledi ama tam anlamıyla geçirmedi. Şimdi canım arkaşımın verdiği şu inanılmaz tarifi uygulayım bakalım sonucu bende bildiricemopuyorumnanaktan

bendde firstim oldukca yapiyorum catlaklari gecirmezse bile vücudu cok güzel yumusacik yapiyor
ben her iki günde bir yapamadim simdiye kadar onun icin bise diyemicem ama bukadar yorumdan sonra gececegini düsünüyorum devam edecem
ben dusa giriyorum ve karisimi sürüyorum 5-10 dakika kadar masaj yapiyorum sonra ilik suyla yikiyorum. pesine dus jelini keseye sikip keseleniyorum
dus jeli sürmek yanlismi acaba??
karisimi yapip faydasini görenler nasil uyguluyor ?

tüm arkadaslardan rica ediyorum. cözüm alan arkadaslarimiz son durumlari ne, catlaklari gectimi, inceldimi, görünmez halemi geldi lütfen özetleyebilirmisiniz.

tüm arkadaslardan rica ediyorum. cözüm alan arkadaslarimiz son durumlari ne, catlaklari gectimi, inceldimi, görünmez halemi geldi lütfen özetleyebilirmisiniz.

valla arkadaşım bakıyorum bend ebişeyler yazılsın diye ama benden başka devam eden yok gibi,benim heralde 4 ay olcak,,düzenine dikkat etmeye çalıştım hep aralarda ara versemde
şu an için durum çok olumlu değil sanki bi ara sanki görünmüyolardı bazıları ama bakıyorumda gene yerlerindeler bi ara acaba çok istedim diyemi öyle gördüm diyorum,mafoldumben
acıkcası umudum azaldı artık sadece pelling etkisi için yapıcam şuandakinden daha ileri duruma gitceklerini sanmıyorum artık,benim baya eskiydi çatlaklar acaba ondanmı diyorum ama geçti diye yazanda yok ki bende umutla bakıyorum hep ama ,bu karışımı hep kullanacam sanırım bundan sonra peeling için ,çatlaklar içinde para biriktirip başka bişeyler deniycem artık napim :sm_confused:

yazin icin tskler...ya bendede ayni yapiyorum iste geciyo gibi diyorum ama sonra isigin altinda gene görünüyo. bende tca peeling varya konu acmislar orda gördüm. ben avusturyadayim bugünde netten arastirdim burdada yapan bi güzellik merkezi varmis doktor yapiyomus denesemmi acaba diyorum. bide burda pahalida olur of bilmiyorum kafam karisti. kahve limonuda ilk okudugumda cok sevinmistim bi mucize gibi diyodum...keske böyle basit seylerle gecse ama nerde......

bende dün başladım.. forum açan arkadaşa tşk.ler.. böyle bir bilgiyi paylaştığı için.. ben etkili olacağına inanıyorum şahsen. yalnız ben 2 tatlı kaşığı kahveye yarım limon sıktım her bi yere me de yetti arttı valla :) biraz sulu limondu. inşş faydasını görürüm.. tekrar tşk..

bu arada şu tca peeling bende denemek istiyorum ama baya pahalı bişiymiş nette araştırdım..

kızlar çok sık yapmadım ama şöyle diyim bikini giyerken pareo takma ihtiyacı duyuyordum,artık gerek duymuyorum gözlerime batmıyor bile çatlaklarım.kahve-limon ve spordan olsa gerek

arkadaşlar 6 kere yaptım banada biraz görüntü hafiflçedi gibi geldi.
ama kullananlar benim soruma cevap vermediler. bir kişide aynı soruyuu sormuş ama..
yaptıktan sonra normal duş jeli ve lifle yıkanabilirmiyiz?

hazan 24 ve zilayna arkadaslar lütfen suan ne durumdasiniz yazarmisiniz geciyormu gercekten isikta baktiginizda gercekten görünmüyolarmi....lütfen yazin devammi edelim????

bugün ilk kez kahve limonu denedim,cildim baya kızardı,hafifte yanıyo şu anda üzerinden 2 saat geçmesine rağmen.interntten de gittigidiyor.com dan %70 tca ve % 20 lik olanından sipariş verdim.eğer coffee lemon işe yaramazsa tca yı deneyeceğim.geçmek zorunda

canim sen doktormussun sen tca yi rahatca yapabilirsin.ama biz mecburen evde yapamayacagimiz icin güzellik merkezine gitmek zorundayiz. yurtdisindada bu tür seyler cok pahali of ya napicam ben. kac para tca lar????

yahu çok mu şey istiyorum. şu yapıpta fayda görenler soruma cevap yazamaz mı?

benim sadece bir dizimin arkasında var bende deneyeyim bakalım işe yararsa ne mutlu...doğumdan öncede vardı hamileliğimde çatlagım olmadı şükür fakat o dizimin arkası hep öyle (((

harika ya bende bayagidir takip ediyordum ama hic kulanmadim kahveyle limonlu karisimi yanliz elma sirkesi iciyorum ve iyice kese yapiyordum bununda faydasini gordum banyoda iyi kese yapmakta cok iyi birde soguk suda cok iyi geliyor ama ben dayanamiyorum soguk suya acik ilistiripta soguya getiriyorum anca oyle iste dayanabildigim kadar ebruli tv 8de elma sirkesi ac karna iciyorsun bal ve karanfille birlikte kaynar suda karistiriyorsun ve ilik bir sekilde iciyorsunuz burda catlaklara cok iyi geliyor sevgiler saygilar

canim sen doktormussun sen tca yi rahatca yapabilirsin.ama biz mecburen evde yapamayacagimiz icin güzellik merkezine gitmek zorundayiz. yurtdisindada bu tür seyler cok pahali of ya napicam ben. kac para tca lar????
ikisine 119 lira vericem,kargoda 10 olsa 130 edicek.tca mantıklı ama uygulaması nasıl olucak bakalım.eğer işe yararsa hemen haber edicem size.

Kızlar herşey normalmi ben bu karışımı ilk kez yaptım ama kollarım inceden morardı ,yapan aradaşalrın başına böyle bişey geldimi ,birde benim derim çok ince ondanmı acaba,ve bu karışım keisnlikle banyoda yapılmalı etraf batıo ve vücudunuz çok çirkin görünüo kapkara:sinifsinif:

benim 5.kez kullanışım şuan hiçbi değişiklik yok malesef artı olarak medacassol ve acnelyse krem kullanıyorum.. umarım zamanla işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…