ÇATLAKLARDAN KURTULMA GÜNLÜĞÜ
1.GÜN 16.52
kahve ve limon karışımı karna sürülür ve masaja başlanır ...ve....
zııırrr kapı çalar ve kahveli el ve karınla panik halinde uyuyan bebeğin yanına koşulur tabi o bu arada uyanıp ağlamaya başlamıştır bile...lanet olsun kapıyı açmayım üstümü temizleyim demeniz nafile kapıdaki alacaklı gibi çalıyor. pijama feda edilir ve üs kahveli bir halde giyilir. Gelen sucu normalde 1 saatte su getirir bugün hızlı olası gelmiş. neyse su alınır para ödenir adamdan kapı geç açıldığı için özür dilenir....
sonra bebiş uyanmış ve acıkmıştır beslenir sonra bebiş bi güzel her yere kusar üstünü değiştireyim derken bugün yıkanma saati geçmeden yıkayım bari denir... banyo ve yeni ciciler şampuan araç gereçler ve su hazırlanır.
bebiş yıkanır mis olur sizden de buram buram kahve kokuları yükselir... sonra tekrar meme ister gaz çıkartılıp ayakta sallanmaya başlanır...
şimdi saat 17.54 ve ben karnımda kahve artıklarıyla bembeyaz çarşafımda kızımı sallıyorum... uyuyunca kaldığım yerden devam edicem....
bakalım 5 dakika kalması gereken şey 1 saat kalınca ne yapıyor..
allahtan asitli bişey sürmedim şimdiye ölmüştüm yerimseniben.... bana bi ton çamaşır çıktı delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ya allah bismillah bi de bunu deneyeyim denemediğim hiçbirşey kalmamıştı en son 4 gündür madecassol ve acneıyse kullanıyordum bu kadar şeyi karıştırıyorum ne duysam deniyorum yarın öbürgün maykıl ceksın gibi olmam inşallah güzellik uğrunasırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?