Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende 2 seanstır yapıyorum benimde kalça kısımlarımda var ikidebir açıp açıp bakıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geçecekler ama inanıyorum
ev halkı benle dalga geçiyor artık bütün gıda maddelerini orana burana sürüyosun diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kafamda zeytinyağıyla vücudumda kahvelerle geçiyor günlerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama zafer hbenim olcak biliyorum ...

ya kızlar bende yapıyorum ama ne yanma ne kızarıklık hiç bişey olmuyo..benim deri kösele mi acaba yoksa limonlar mı dandik??bi de bana zararı oldu:)))seanslardan sonra türk kahvesi içmeden duramaz oldum:))adam bu gidişle tüm maaşını kahveye yatıracak eheheheehühe

slm arkadaslar avsa_gi bende önce güzelce lifle karnini göreceksin kizaricak sonra kahve karisimini sür onlada ovala ben öle yapiyom yoksa kahveyle kizartana kadar baya bi emek istiyo kollarim ellerim de derman kalmiyo:bbo:

6.yapışım..ya ben o kadar kızartana kadar ovalamıyorum öyle mi yapmak lazımmış?boşu boşuna uğraşmışım o zaman yabende bir değişiklik yok...nasıl olsun kocaman enli enli yırtıklar...
inşallah geçer...

kızlar okudukça inanasım gelmiyo olumlu gelişmeleriniz oldukça bende heryerime denicem valla yani o kadar basit birşeyki doğruysa yüzyılın icadı :lepi:alkisalkisalkis yapanlar yazsın hergün ben bu akşam başlıyorum cilt bakımına

canım senin çatlakların nasıl kilo alıpmı verdin yaşın henüz genç ve bekarsın yani doğum çatlağı değil peki hafifmiydi derinmi merak ettim CADIARZU

tatlim benim ki tamamen kilo almakla ilgili. Bir ayda 16 kiloya yakin aldim ilaclar yuzunden sonra geri verdim geri aldim derken bir baktim catlamisim.Kalcamdakiler ince fakat gogus bolgemdekiler derin sayilabilirler. Bir de diger insanlarda bir yer catliyor ve o sekilde kaliyor. Fakat benim catlaklarim gittikce uzuyor ve derinlesiyordu ta ki bu karisimi uygulayana kadrrr

kızlar bende dün akşam denedim ve yok böyle bir yumuşaklık bundan sonra asla pilingli duş jellerine para vermem resmen ipek gibi yapıyo umarım kalıcı bir yumuşaklık olur bu akşam ölçüyü 2 katına çıkartıp tüm vücuduma yapıcam valla yarar inşallah sırf yumuşaklıkla kalmaz kızlar :sm_cool:

anladım lotifer bende zamanım olursa bekleteyim bakalım sür yıka bana çok çabuk geliyor.gerçi yumuşatıyor ille etkilerde durunca daha etkileyebilir de değil mi?

Yaa cilt uzmani olan bir arkadasim(doktor degil) bir maskenin ya da karisimin net sonuc verebilmesi icin 5-10 dakika mutlaka tutulmasi gerekir dedi bana. Ben ossdenn sonra tutmayi dusunuyorum ama limon tahris de edebilir, yani ne yapsak bilmiyorum:)))

Ben ne zaman bulaşık yıkasam ellerim hemen çatlar buruşur. Kötü bir görünümü olurdu.Ev hanımı olduktan sonra ellerim ellikten çıktı.Aklıma geldi limon elleri güzelleştiriyordu diye.2 gece veya 2 gün sürüyorum ellerim ipek gibi oluyor. Ne yazıkki devam ettiremiyorum .ihmalkarlık işte. Çünkü ellerine limoın suyunu sürdükten sonra 5 dakika bir yere dokunmayacaksın ondan sonra cilt emiyor zaten öyle yapış yapışta olmuyor .Sırf o 5 dakika tembelliği yani.Şimdi bu yazılanları okuyunca bana mantıklı geldi ara sıra göbeğime sürerdim ben limon suyunu denemek istiyorum.İnandım ben bu karışıma .sağol bölümü açan arkadaşım.

ya lolifercim sana bısey sorcam ben 3.kere yaptım karısımı ama aklıma bısey geldı acaba bu karısımı surdukten sonra sabunlayabılır mıyız vucudumuzu yoksa karısım etkısını gostersın dıye sadece suyla mı durulıcaz??

bu arada ben masaj yaparak yedırıorm sonrada fırcayla ıyıce fırcalıyorum kızarta kızarta bugun fırcalamadan once yanma kasınma gıbı bısey oldu kuzum bu ne sence ay gercekten arkadasın dedıgı gıbı zekeriya beyaz gıbı oldun sende cnm allah razı olsun senden valla kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
iyce lifleyin kizlar kizarana kadar sonrada karisimi sürün ben karnimdan basliyom lifliyom güzelce sonra sürüyom karnima ve geciyorum bacaklarimdaki catlak yerlere karnim bu arada saten 5 dak filan öle kaliyo... faydasi var zarari yok inaniyorum artik ya sedeflenmis yillik catlaklarim kaybolmaya basladi)

slm arkadaşlar bende kullanıyorumm ve gerçekten etkisini gördüm derindeniz09 tatlım kuru kurumu lifliyosun ondan sonra sürüyosun sanırım

2gündür yaptım kızlar cildimi çok yumuşattı ben direk ovalıyorum parmaklarımla yanma falan hiç bişey yok zaten sonradan falamaktan sırf kahve telveleri kalıyo cildimde acaba limonmu az geliyo sizinkide öylemi benneyaptımki kış gelene kadar hergün yapıcam bakalım yazın kolay oluyo kızlar ihmal etmeyin şimdi:lepi:

günaydın kızlar lolifercim ben hamileliklerim boyunca 30 kilo aldım 2 çocuğumda da harita gibi vucudum çok dert ediyorum inan aynada bakamıyorum bide tedavisi yok denildiği için inşallah ilerde teknoloji iyi bi krem hazırlar diyodum ki bu yazı dikkatimi çekti akşam hemen uygulayacağım faydasını görürsem sana çok dua edrim canım bilgilerini paylaştığıniçin teşekkürler herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…