Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
2 gün az yesem gidiyoda boğazım çok başladım kuzu keşke en başından yapsaydım bu arada çatlaklarım yol yoldu kesik kesik çizgiler olmuşlar

Plates yap cano :))) Daha ilk defa yaptin yumusacik olmus 1 ay sonra ne olur acebaa bende alacam o kremi yaaa

pilates kilo verdirmiyomuş sıkılaştırıyomuş bende 86kilodan 63e düşen biri olarak etim yumuşadığı için araştırmıştım hangi spor daha çabuk sıkılaştırır diye pilatesmiş. yani göbişiniz sıkıysa pek işe yaramaz sanırım :/

göbişim jöle gibi ya enem çok aklıma yattı bu plates yapim sıkılaşınca çatlaklarda gider hem

göbişim jöle gibi ya enem çok aklıma yattı bu plates yapim sıkılaşınca çatlaklarda gider hem

haha benimde keşkül kıvamında yaa. buz masajıda hem sıkılaşmaya hemde çatlaklara iyi geliyomuş kızlar. sürdüğünüz yeri uyarıyo hücreler oraya toplaşıyolar iyileşmeyi hızlandırıyo böylece diye okumuştum

yarın sabah kalkınca yine yapıcam kahveyi bugün dinlendirdim morelim bozuk erkek arkadaşımla saçma sapan kavga ettk

yarın sabah kalkınca yine yapıcam kahveyi bugün dinlendirdim morelim bozuk erkek arkadaşımla saçma sapan kavga ettk

Canimmmm ben sana mesaj atamiyorum 100 tane yorum yapmam lazimmisim. Sen msn adresini yazz bu arada takma kafana bende cok kavga ediyorum benim okuzle :))) duzelir <3

aynen çatlaklara buz gezdirmekte iyleşmelerine yardımcı bana zor geliyo o biraz

Kizlar ben galiba cok bastirarak yaptim kizardi gobegim felan aciyo bugun dinlenme gunum yarina gecmezse yarinda yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…