• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
3 hafta olduğunu yazmıştım zaten.

benimkiler buruş buruş değildi,cildim gergindi ama uzun uzun yırtıklar vardı.göbek çatlakları biraz daha pürüzlü oluyor sanırım bende yok ama bazı fotoğraflar görmüştüm göbekteki çatlaklarla alakalı.velhasıl seninkilerin durumunu benimkiyle kıyaslama olanağım yok,ciltten cilde değişir mi faydası bilemiyorum.Ama zaman ayırıyorsan illaki düzelme göreceksin,buna çok inanıyorum :71:
yukarda yazdığım gibi 1 tam limona göz kararı kahve ekliyorum.çok katılaştırmıyorum akışkan kalıyor.bacaklarımı bununlaa güzelce ovalıyorum kızarana kadar.çatlak olan çizgileri daha bi basınçlı ve bol karışımlı ovuyorum.kese kullanmıyorum çünkü kahve zaten peeling etkili diye düşünüyorum. bence kahve+limonun mantığı peeling+c vit.desteği.C vitamibi kollajen oluşumda çok etkili.
bir bacağımı iyice ovalayıp birazcık kahve limonu üzerinde bekleterek öteki bacağa geçiyorum onu da yapıp çok beklemeden yıkıyorum.çıkar çıkmaz madecassol sürüyorum,gün iiçinde de kulak temizleme çöpüyle sarısabır yağı.işte 2 gün yapıp bi gün ara veriyorum(kreme ve sarısabır yağına ara vermek yok ama her gün kullanıyorum onları)
zaten bu kadar düzelmede madecassol ve sarısabır yağının görevi de büyük bence. kolay gelsin.

bi de alıntı yapıp soru soracak arkadaşlara özellikle rica ediyorum: arkadaşlar yukarda yarım sayfalık detaylıca bilgi verdim.tam anlatamadığım detaylar olmuşsa elbetteki yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. ama diğer başlıklarda başıma geldi insan sinirleniyor gerçekten, fazla fazla bilgi vermiş oluyorsunuz ama kimse tamamını okumadan sadece "aaa çatlakları iyeşmiş" ana fikrini kapıyor, başlıyor cevabını baştan verdiğiniz soruları sormaya.cevapsız bırakmak hoşuma gitmiyor ama aynı cevapları vermek hiç hoşuma gitmiyor.şimdiden kusuruma bakmayın. duyarlılığınız için teşekkürler

haklısın canım ben kahve limon dışındakileri 3 haftadır uyguluyosun diye anladım yordum seni kusura bakma

haklısın canım ben kahve limon dışındakileri 3 haftadır uyguluyosun diye anladım yordum seni kusura bakma

yok estağfurullah.özellikle bunun için söylememiştim," aa canım çatlakların geçti mi ne uyguluyorsun" sorusunu bile bekleyecek kadar paronayak oldum inan :ssz: bu yüzden baştan yazmak istedim.inşallah dermanını arayan herkes kendine yardımcı olacak birşeylere ulaşır çünkü nasıl stres yarattığını biliyorum bu tarz fiziki problemlerin.. :71:

3 hafta olduğunu yazmıştım zaten.

benimkiler buruş buruş değildi,cildim gergindi ama uzun uzun yırtıklar vardı.göbek çatlakları biraz daha pürüzlü oluyor sanırım bende yok ama bazı fotoğraflar görmüştüm göbekteki çatlaklarla alakalı.velhasıl seninkilerin durumunu benimkiyle kıyaslama olanağım yok,ciltten cilde değişir mi faydası bilemiyorum.Ama zaman ayırıyorsan illaki düzelme göreceksin,buna çok inanıyorum :71:
yukarda yazdığım gibi 1 tam limona göz kararı kahve ekliyorum.çok katılaştırmıyorum akışkan kalıyor.bacaklarımı bununlaa güzelce ovalıyorum kızarana kadar.çatlak olan çizgileri daha bi basınçlı ve bol karışımlı ovuyorum.kese kullanmıyorum çünkü kahve zaten peeling etkili diye düşünüyorum. bence kahve+limonun mantığı peeling+c vit.desteği.C vitamibi kollajen oluşumda çok etkili.
bir bacağımı iyice ovalayıp birazcık kahve limonu üzerinde bekleterek öteki bacağa geçiyorum onu da yapıp çok beklemeden yıkıyorum.çıkar çıkmaz madecassol sürüyorum,gün iiçinde de kulak temizleme çöpüyle sarısabır yağı.işte 2 gün yapıp bi gün ara veriyorum(kreme ve sarısabır yağına ara vermek yok ama her gün kullanıyorum onları)
zaten bu kadar düzelmede madecassol ve sarısabır yağının görevi de büyük bence. kolay gelsin.

bi de alıntı yapıp soru soracak arkadaşlara özellikle rica ediyorum: arkadaşlar yukarda yarım sayfalık detaylıca bilgi verdim.tam anlatamadığım detaylar olmuşsa elbetteki yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. ama diğer başlıklarda başıma geldi insan sinirleniyor gerçekten, fazla fazla bilgi vermiş oluyorsunuz ama kimse tamamını okumadan sadece "aaa çatlakları iyeşmiş" ana fikrini kapıyor, başlıyor cevabını baştan verdiğiniz soruları sormaya.cevapsız bırakmak hoşuma gitmiyor ama aynı cevapları vermek hiç hoşuma gitmiyor.şimdiden kusuruma bakmayın. duyarlılığınız için teşekkürler

Sagol canim bilgiler icin allah razi olsun :)))

geçer hiç takma hatta biraz önce annemle baktık florasan ışığında ama güneş ışığında çok fena belliydi en son geçmiş yok dedi ama beyaz beyaz vardı en belirginleri görnüyo sadece
Ay super ya senin adina cok sevindim darisi basimaa :) yarin tekrar yapiyorum:) cildim hala yumusacik ben cok sevdim kahve+limonu :)))

arkadaşlar bu kahve telvesiylemi oluyor yoksa kahveyi direk pişirmeden limonlamı karıştırıyoruz uygulayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. mesajıma cevap gelmiş teşekkürler....

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım acaba selülitede iyi geliyormu sen denedinmi

canım kahve limon selülite de iyi geliyo benim çok az vardı şimdi yok onlara uygulamadım ama gtmişler annem arkadaşlarına da söylemiş kadının gelini çatlaklarına iyi geldiğini selilütlerine de iyi geldiğini sölemiş anneme yani bu siteden değilde başka yerden duyup uygulayanlarda memnun.

yok estağfurullah.özellikle bunun için söylememiştim," aa canım çatlakların geçti mi ne uyguluyorsun" sorusunu bile bekleyecek kadar paronayak oldum inan :ssz: bu yüzden baştan yazmak istedim.inşallah dermanını arayan herkes kendine yardımcı olacak birşeylere ulaşır çünkü nasıl stres yarattığını biliyorum bu tarz fiziki problemlerin.. :71:

bende kendi kendime alınganlık yaptım sölediğinde çok haklısın hayatım madecassol tam olarak ne kanatmadan falan yazmışsın asit gibi bişey mi bide kaç liraya aldın

selülit için bi arkadaş önceden yorum yazmış aklımdayken yazıyım ama kimin yazdığı aklımda değil ilk sayfalardan bulup detayları sorabilirsiniz kahveyle limonu bacaklarına iyice yedirmiş streçle sarmış akşam yatmış öyle sabah kalktığında selülitlerinin geçtiğini görmüş.

geçer hiç takma hatta biraz önce annemle baktık florasan ışığında ama güneş ışığında çok fena belliydi en son geçmiş yok dedi ama beyaz beyaz vardı en belirginleri görnüyo sadece

kuboo nasılsın canım ne alemdesin

Gunaydin hahaha :) bugun tekrar yapacagim 3.gunum vucudum oyle pamuk gibi :)))) yirtiklarim bile artik eskisi gibi degiller yumusacik. Ben inaniyorum bu kahve+limon kurune 1 ayda gecmese bile 1 sene yapacagim yorumlarin hepsini okudum duzenli yapanlara faydasi olmus.

Kizlar bu arada argan diye bir yag var fasdan geliyor ben hollandada yasadigim icin fasli arkadaslarim cok ve evimin karsisinda faslilarin ekmekfirini var orda satiyorlar adam fasdan getiriyo taze , bi sitede okudum bunu fasli kadinlar yapiyormus once keseliyorlarmis yirtiklarin oldugu yeri sonra argan yagini suruyorlarmis ama bu yag cok kotu kokuyor o yuzden ertesi sabahi yikiyorlarmis. Faydasini goren cok. Ben belki alacagim bu yagi ve kahve+limondan sonra uygulcm. / bu arada bizim kuafor salonunda saclarada suruyoruz argan yagini serum yerine saci cok guzel besliyo, ve sac uzamasinada yardimci oluyor musterilerimizden biliyorum.
(Turkcem kit insallah beni anlamissinizdir) :)

arkadaşlar çok heyecanladım bu yüzden hemen yazmak istedim:52: gözle görülür sonuç göreyim de yazayım diye 3 haftadır çatlaklarımın her bir çizgisiyle ayrı ayır ilgileniyorum...şöyle ki: kalçalarımda belimde falan da var çatlaklarım da, ben bir bölgeye deneyip sonuç alırsam diğer yerlere başlayayım dedim ve alt bacaklarımın arkasındaki çatlaklarla başladım. özellikle diz kısmımın arkasından başlayıp aşağıya kadar inen derin belirgin çatlaklarım vardı.-dı- diyorum çünkü şu an silikler:53: (önceki halini resimlemem gerekirdi aslında ama, ben erkenden bir gelişme beklemediğim için nasılsa bir ara çekerim dedim erteledim.)
peki bu gelişmeler nasıl oldu : limon-kahveye muhakkak 2 gün uygulama-bir gün ara şeklinde devam ediyorum. hemen peşi sıra kulak temizleme çöpüne "madecassol pomad" ı alıp çatlaklarıma birer birer kızartana kadar sürüyorum.çatlaklarım belirgin olunca çatlak çizgisi boyunca kulak çöpüyle geçmek zor olmuyordu.kızarıyor kabarıyor çatlaklar ama kesinlikle kanatmıyorum çizmiyorum.daha sonra gün içinde aklıma geldikçe "sarısabır yağı" nı aynı şekilde kulak çöpüyle çatlakları kızartana kadar sürüyorum.niye sarısabır yağı? çünkü hücre yenileme özelliği inanılmaz.. Aloe vera diyoruz buna bliyorsunuz. böylece günde "en az" iki kez her bir yırtık çizgiyle ilgileniyorum..kesinlikle sabır istiyor,zaman istiyor.sonuç alamadık diyen arkadaşlar, öyle bi sürmüştür kahveyi limonu yıkamıştır tamam. ama öyle olmayacak işte,zaman ayıracaksınız. en son dün gece madecassolu yine çatlaklara kızarana kadar sürdüm.doğrusu çizgileri tek tek bulmanın zorlaştığını bi kaç gündür farkediyorum.farklı açılardan ışığa tutup bulmam gerekiyor artık:53: az önce de sarısabır yağını sürecektim günışığına çıkayım da iyi göreyim dedim ama nasıl silikleşmiş çatlaklar, keşke şahit olsaydınız da farkı görseydiniz... ! ilk halini fotoğraflamadığıma çok üzülüyorum.bari şimdiki halini çekeyim de geçtikten sonraki haliyle kıyaslayın diyecektim(artık geçeceklerinden eminim çünkü) ama fotoğraf makinesinde görünmüyorlar bile :9: siliniyorlar kızlar,normal deri oluyorlar,artık adım kadar eminim :52: gece floresan ışıktan sanmıştım ama gündüz de fotoğraflayamıyorum,incecik bişy olmuşlar görünmüyorlar ki :1: vaktim,sabrım var diyorsanız benim yaptıklarımı yapın,yavaş yavaş sonuçları izleyin sonra başarmanının mutluluğunu yaşayın :16: ama öyle üstün körü yapıp vakit ayırmayacaksanız sonra da yaptım ama sonuç almadım demeyin. bakın ben tek tek ilgilendim. Şimdi de elbise almaya gidiyorum:16: gerçekten bakın:16:
bi ara fotoğraf da eklerim.bacağımın arkası olduğu için inceldiler görünmüyorlar ben çekince :52: yakından çekecek arkadaş bulayım da foto eklerim..ayy çok mutluyum,darısı başınıza:21: ha bu arada çatlaklarımı geçirir umuduysa TCA kimyasal peeling yapıp bacağımda iz bıraktım,onlar için şu an nasıl üzülüyorum bilemezsiniz... neyse çok uzattım konuyu açan arkadaşa aşırı derecede teşekkür ediyorum :) :)
Çatlaksız günlerrrrr:3:
,
bacım öncelikle tebrik ediyorum seni aziminden dolayı :D geçiceğinden emin olsam bende yılmadan günü gününe fazlasıyla uygularım vallahi .sorularıma gelelüm ; çatlakların kaç yıllıktılar ? ve çok derinmiydiler? madessolmu her neyse o kremi güneşli günlerde sürmek sıkıntı yaratırmıı ? ve o kremin kanser manser gibi yan etkisi olma ihtimali varmıymış hada iz bırakma gibi ? kullanan biri olaarak araştırmışsındır diye soruyorumda :Dbenim kilo alıp vermekten kaynaklanıyo çatlaklarım ve inanılmaz derinler yırtık yırtık. HAYIR ARKADAŞŞ 100 KİLO OLANLARIN BU KADAR ÇATLAĞI OLMAZ en sinir bozucusuda kolumda çok fazla ve dirseğime kadar geliyo yazın inanılmaz sıkıntıya giriyorum. nolur yardımcı ol bana hııığğğaaaa :,( viktorya sikrıt mankenlerine bakıp ağlıyorum hjasdka şaka şaka. 40yıl duacın olcam şunlar bi geççsinde. en kısa sürede cevabını bekliyoorr öpüyorum

Son düzenleme:
Gunaydin hahaha :) bugun tekrar yapacagim 3.gunum vucudum oyle pamuk gibi :)))) yirtiklarim bile artik eskisi gibi degiller yumusacik. Ben inaniyorum bu kahve+limon kurune 1 ayda gecmese bile 1 sene yapacagim yorumlarin hepsini okudum duzenli yapanlara faydasi olmus.

3 ayda falan geçiyomuş bacak arkasındakiler çok zor ya hep ortada olan bölüm:D

,
bacım öncelikle tebrik ediyorum seni aziminden dolayı :D geçiceğinden emin olsam bende yılmadan günü gününe fazlasıyla uygularım vallahi .sorularıma gelelüm ; çatlakların kaç yıllıktılar ? ve çok derinmiydiler? madessolmu her neyse o kremi güneşli günlerde sürmek sıkıntı yaratırmıı ? ve o kremin kanser manser gibi yan etkisi olma ihtimali varmıymış hada iz bırakma gibi ? kullanan biri olaarak araştırmışsındır diye soruyorumda :Dbenim kilo alıp vermekten kaynaklanıyo çatlaklarım ve inanılmaz derinler yırtık yırtık. HAYIR ARKADAŞŞ 100 KİLO OLANLARIN BU KADAR ÇATLAĞI OLMAZ en sinir bozucusuda kolumda çok fazla ve dirseğime kadar geliyo yazın inanılmaz sıkıntıya giriyorum. nolur yardımcı ol bana hııığğğaaaa :,( viktorya sikrıt mankenlerine bakıp ağlıyorum hjasdka şaka şaka. 40yıl duacın olcam şunlar bi geççsinde. en kısa sürede cevabını bekliyoorr öpüyorum

aynen ya bende sinir oluyorum benden kiloluların çatlakları benden az ben çatlak içindeyim onlarda ergenliğe girdi bende girdim bazı insanların vücutları çatlağa daha mı meyilli acaba mesela simdi bu geçiriyo gibi daha sonra tekrar oluşur mu kafamda hala soru işaretleri var

Kizlar bu arada argan diye bir yag var fasdan geliyor ben hollandada yasadigim icin fasli arkadaslarim cok ve evimin karsisinda faslilarin ekmekfirini var orda satiyorlar adam fasdan getiriyo taze , bi sitede okudum bunu fasli kadinlar yapiyormus once keseliyorlarmis yirtiklarin oldugu yeri sonra argan yagini suruyorlarmis ama bu yag cok kotu kokuyor o yuzden ertesi sabahi yikiyorlarmis. Faydasini goren cok. Ben belki alacagim bu yagi ve kahve+limondan sonra uygulcm. / bu arada bizim kuafor salonunda saclarada suruyoruz argan yagini serum yerine saci cok guzel besliyo, ve sac uzamasinada yardimci oluyor musterilerimizden biliyorum.
(Turkcem kit insallah beni anlamissinizdir) :)

türkçenin neresi kıt deli:D gayet düzgün yazıyon işte

aynen ya bende sinir oluyorum benden kiloluların çatlakları benden az ben çatlak içindeyim onlarda ergenliğe girdi bende girdim bazı insanların vücutları çatlağa daha mı meyilli acaba mesela simdi bu geçiriyo gibi daha sonra tekrar oluşur mu kafamda hala soru işaretleri var

kilo almadan evvel benim etim inanılmaz sıkıydı hatta annem popomu falan sıkmaya çalışırken sıkamıyodu eli kayıyodu o derece :D kendime güzeel baksaydım şuan taş gibi bi vücudum olacaktı demekki şimdi yumuşak ve çatlaklarla dolu bi mayın tarlası... yok ya bence gittikten sonra bidaha çıkacak diye korkma ama hergün bebeyağıyla vücut losyonlarıyla nemlendirmeliyiz. vallahi geçsinde günde iki kere bile nemlendirmeye razıyım. sen şuan kaçıncı haftandasın ? madecassolda kullanıyomusun kahveyle birlikte ? ve çatlakların kaç yılıklar ?

Son düzenleme:
Sagol canim :)) oglen 3.seansimi yaptim hala bi degisiklik gormuyorum yirtiklarimda ama galiba gobegime cok bastirarak yaptim yara oldu biraz :( yarin tekrar yapacam. Bu arada sende de sivilce oluyor mu?

benim oluyodu böyle pütür pütür. millet pürüssüz oldu diyo ne asi bi cildimiz var bizim YAKICAM BU GEZEGENİ ARTIK!!! ve okadar bastırma ya amaç peeling yapıp ölü deriden arındırmak sağlıklı deriyi öldürmek değil :D:D:D

Back