3 hafta olduğunu yazmıştım zaten.
benimkiler buruş buruş değildi,cildim gergindi ama uzun uzun yırtıklar vardı.göbek çatlakları biraz daha pürüzlü oluyor sanırım bende yok ama bazı fotoğraflar görmüştüm göbekteki çatlaklarla alakalı.velhasıl seninkilerin durumunu benimkiyle kıyaslama olanağım yok,ciltten cilde değişir mi faydası bilemiyorum.Ama zaman ayırıyorsan illaki düzelme göreceksin,buna çok inanıyorum
yukarda yazdığım gibi 1 tam limona göz kararı kahve ekliyorum.çok katılaştırmıyorum akışkan kalıyor.bacaklarımı bununlaa güzelce ovalıyorum kızarana kadar.çatlak olan çizgileri daha bi basınçlı ve bol karışımlı ovuyorum.kese kullanmıyorum çünkü kahve zaten peeling etkili diye düşünüyorum. bence kahve+limonun mantığı peeling+c vit.desteği.C vitamibi kollajen oluşumda çok etkili.
bir bacağımı iyice ovalayıp birazcık kahve limonu üzerinde bekleterek öteki bacağa geçiyorum onu da yapıp çok beklemeden yıkıyorum.çıkar çıkmaz madecassol sürüyorum,gün iiçinde de kulak temizleme çöpüyle sarısabır yağı.işte 2 gün yapıp bi gün ara veriyorum(kreme ve sarısabır yağına ara vermek yok ama her gün kullanıyorum onları)
zaten bu kadar düzelmede madecassol ve sarısabır yağının görevi de büyük bence. kolay gelsin.
bi de alıntı yapıp soru soracak arkadaşlara özellikle rica ediyorum: arkadaşlar yukarda yarım sayfalık detaylıca bilgi verdim.tam anlatamadığım detaylar olmuşsa elbetteki yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. ama diğer başlıklarda başıma geldi insan sinirleniyor gerçekten, fazla fazla bilgi vermiş oluyorsunuz ama kimse tamamını okumadan sadece "aaa çatlakları iyeşmiş" ana fikrini kapıyor, başlıyor cevabını baştan verdiğiniz soruları sormaya.cevapsız bırakmak hoşuma gitmiyor ama aynı cevapları vermek hiç hoşuma gitmiyor.şimdiden kusuruma bakmayın. duyarlılığınız için teşekkürler
haklısın canım ben kahve limon dışındakileri 3 haftadır uyguluyosun diye anladım yordum seni kusura bakma