Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

canım öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten ilerle oluyor ben de 4 ay düzenli yaptım ama çok tahriş ettim 1 aydan fazladır bıraktım çünkü kalçamın üstüne oturamayacak kadar tahriş ettim ara verince geçti belki senin de öyle bir şeydir ama şunu söyleyeyim kesinlikle gelişme var devam et bırakmadan bende tekrar başlayacağım.

canım ne zamandır sana bakınıyordum görünce hemen yazmak istedim.Bende tahriş ettiğimden ara verdim ama tekrar başlayacağım ve gerçekten ilerleme var annemde söylüyor teşekkürler devam etmemi sağladın için:)))))))))

ayy canım baya tahriş etmişsin.. bundan sonra daha dikkatli kullan olur mu? şimdi bol bol nemlendir.. ama gelişmeyi gördüğüne çok sevindim çünkü artık geçene kadar kendi isteğinle uğraşacaksın. ben 2-3 ayda farketmiştim değişiklikler olduğunu ama kese ile yapmanın daha hızlı bir etkisi var anladığım kadarıyla.. ama daha dikkatli yap, tahriş etme o kadar tamam mı :) çatlaksız günlerin olsun inşaallah :)

yokyok artık bırakmam kafama koydum. ölmek var dönmek yokk teşekkür ediyorum :)

gerçekten işe yarıyormu kızlar nasıl yapıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz konuya bodoslama daldım ama bilgilendirirseniz çok sevinirim

gerçekten işe yarıyormu kızlar nasıl yapıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz konuya bodoslama daldım ama bilgilendirirseniz çok sevinirim

canım bence işe yarıyo. hem denemekten zarar gelmez bence 3-4 ay kullan. yazada az kaldı. ben şöyle uyguluyorum ;
3 tatlı kaşığı kahveyi ve 1limon suyunu karıştırıyorum. giriyorum banyoya vücudum kuruyken mesela bacağımamı yapıcam önce oraya sürüyorum sonra elime kesemi alıyorum çok bastırmadan dairesel masaj yapıyorum. sonra heryerime uyguladıktan sonra güzelce normal banyomu yapıp çıkıyorum. vücudumu nemlendirmek için bebe yağı sürüyorum heryerime. 2gün yapıp 1gün dinleniyorum. o dinlendiğim gündede çatlaklarıma buzla masaj yapıyorum ve benim teee yazın aldığım bi yağ karışımım vardı teyze buldu malı kakaladı 80 liraya yağ karışımını neyse işte içinde çatlaklara iyi gelen yağların hepsinden var. onu sürüyorum masajdan sonra. düzenli yapmak gerekiyo AMA ÇOKK ÜŞENİYORUM MESELA 2 GÜN GECİKTİRDİM BU ARA YİNE.. ha bide sevgituba bu konuda deneyimli biri olarak aloe vera sabunuyla liflenmenin de katkısı olduğunu söyledi canım. kolay gelsiiin

şuan da beni bekleyen bir sınav olduğu için sınava yoğunlaşmalıyım ama yazın başlicam vee kurtulucamm senin yırtıklar ne alemde şu anda yani foto falan çekmek gibi bi imkanın var mı

ayyyy bende yapim o zaman ya kahveyle limondan kolay ne var ya asitlerle ilgili şeyleride okudum ama benim cildim çok hassas mesela kaşımı aldırırken gerdiriyorum orayı elimle bastırdıgım yerde parmak izlerim çıkıyo o derece yani o yüzden asitlere cesaret edemedim ama kahveyi tuttum deniyecegım

slm kızlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum yeni üye oldum bende bu karışım çok güzel bi karışım cilde çok ii geliyo teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa benimde doğum çatlaklarım var 1 yıl oldu doğum yapalı beyezladı şu anda çok belli değil benimkiler karnımın alt tarafında var çok inceler hafif göğsümde var onlar o kadar önemli değil belli olmuyolar biraz kalçamda var bikini giyibiliyorum yani o kadarlar :) azda olsa rahatsız ediciler kahve limonu 3 defadır kullanıyorum ii geldi çatlaklarıma pürüzsüz yapıyo o bölgeleri hafif bi silikleşme var bendede ii gelicek gibi bakalım bazı arkadaşlar çatlakların genişledini yazmışlar bende genişleme olmadı yaptıkça gelişmeleri paylaşıcam burdan kurtuluruz inş. bunlardan sabır sabır sabır sadece ben o kadar takmıyorum aklıma bile gelmiyolr bazen ama hiç olmasınlar istiyorum çünkü bende bi tane bile çatlak yoktu hamileyken oldu hepsi çatlağın ne oldunu bile bilmezdim önceden :) öğrenmiş oldum ama şunada şaşırıyorum hadi hamilelik döneminde illaki oluyo ama evlenmemiş doğum yapmamış kızlarda bu kadar çok çatlak nasıl oluyo onu anlamıyorum ilginç ama tavsiyem kızlara özellikle cips tarzı kızarmış patates çatlağa neden oluyomuş yağlı ve abur cuburdan uzak durun kızlar benden sölemesi neyse çok uzun oldu herkese kolay gelsin

O zaman ben söyleyeyim , kilo alıp vermeler sonucu oluşuyor henüz çocuk doğurmamış kadınlarda.
Sizin daha önceden çatlak oluşturmayan cilt yapınız, hamilelik sebebiyle iyice genişleyen bedeniniz için esnekliğini koruyamamış ve çatlamış demek ki.
Kimisinde hafif kilo alıp vermelerde olurken, kimisinde hamilelikle beraber ortaya çıkıyor.
Cilde bağlı bir durum bu. O yüzden herkesin kendi durumuna göre, cildini iyi nemlendirmesi şart.
Ayrıca bazılarında hiçbir zaman olmuyor. Herkeste illaki çatlak olacak diye bir şey yok.

Son düzenleme:
ya öf arkadaşlar ben yine bıraktım çok meşakatli ya banyo batıyo banyodan çıkmam 1 saat sürüyo lys geldi çattı piiii . artık kullananların yorumları merakla bekliyoruz yazın başlıycam sınavdan sonra

doğum çatlağım hiç olmadı ama kilo alıp vermekten bacaklarımda çok ince şekilde çatlak var denemesi bedava inşallah işe yarar gerçi çok takıntılı değilim fazla belli olmuyor ama işe yararsa pürüzsüz bir ciltte fena olmaz hani

kızlar dermapen diye bişey buldum dermoroller gibi galiba.aradım yapan bi merkezi %70 çatlakta sonuç alıyoruz dedi fikri olan var mı?düşünüyorum çünkü

Bugün aynada baktım vucuduma 55 kilodan 49 kiloya dusmustum. Bacaklarımda kalemle beyaz çizgi çizmiş şeyler vardı çatlak filan bilmediğimden ilk selülit sandım ve nette araştırdım ki çatlakmış kilo verdiğimden oldu sanırım hemen denicem bu yöntemi :)

ilkdenememi yaptım çok yumuşattı hatta ellerimede surdum pamuk oldular :) ama sorum olacak önce bilgilendireyim ilk oluşan çatlaklat kırmısıdır sonrarenk acılır ve derı rengınden biraz açık ton olur benım çatlaklar 4 yıldır var ve 20 yasındayım acaba beyaz çatlagı olup kullanan ve olumlu sonuc alan varmı

ben uzun süre denemedim ama sevgituba arkadaşımızın çatlaklarıda beyazmış ve baya önceden oluşmuş ve çok memnundu o. %70 geçti diyodu.bu aralar giremiyo inşallah kullanıyodur bidahaki girişinde bize dahada güzel haberler verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…