sevgituba şuan mutlu oldum çünkü düzenli olarak 3 haftadr uyguluyorum dün yaptım ve inanılmaz bi kaşıntı hissetim bnm çatlaklarım kızarmadı hiç bn kaşıdım ve öyle oluştu dün çok korktum yeniden çatlıcam diye vücudumda küçük kırmızı sivilceler çıktı bgnde bırakıcaktım ama devm etcem galiba bişeyde sormak istiyorum dermaterapi yani dermorolleri duydun mu? fikrin ne?
çok teşk ederim cvp verdiğin için :)) gerçekten çok umutlandım senn adınada çok sevindm benmkilerde incelir inşallah benimde göğsümde war çatlaklar ergenlikten kalma çok rahatsız oluyorum bacağımdada var ama onlar rahatsız etmyo göğüste olunca daha bi kötü bende bi kaç kere yaptım kahve limonu ondan oncede çiğ sütü uygulamıştım önceden çatlaklar dümdüz uzun çizgiydi şimdi düz çizgi bölündü sanki anlatamıyorum yaaa:)))) nasıl anlatacağımı bilemedim bi tek onları yapmadım yaklaşık 1 aydırda madecassol bebanten bide bebe yağı sürüyorum hep hangisisn faydası oldu bilmm ama senden bunları duydumya bende yapcm artık kahve limonu 5-6 yıldır var bunlar geçmesi için 2 yıl beklemek normal tabi yetrki geçsinler bugünden itibaren başlıyorum :))) şimdiden sana nasıl teşk etsem bilmiyorum yaa:)))
çiğ sütüde burda okumştum özellikle göğüsteki çatlaklara iyi diye yazılmış yaptım oda işe yaryo sanki ama bilmyrum tabi daha çok erken:)
canım benim de çatlaklarım kırmızı olmadı hiç direk bembeyaz olarak çatladı. kahve limon uyguladığında sanırım limondan dolayı kaşınıyor bazen. benim de oluyor bazen. biraz nemlendir istersen o zamanlarda. sivilcede çıkar çünkü kahve limonun peeling özelliği var bazen oluyor ama hemen geçiyor.. devam et bence de canım ama bu aralar çok sert olarak ovalama istersen, vücudun biraz alışsın ve banyodan sonra nemlendirmeye özen göster.. dermarolleri duydum canım ama açıkçası çok araştırmadım, çünkü onu yaptıracak durumum yoktu kahve limona yönelmiştim, faydasını görüncede ihtiyaç duymadım. etkisi muhakkak vardır, araştırmak lazım. kısa sürede sonuç almak için iyi bir yöntem olabilir ama ben hem doğadan yararlanmayı sevdiğim için hem de memnun kaldığım için kahve limona bir süre daha devam etmeni tavsiye ederim canım..
kızlar bende yeni katıldım bütün yazılanları okuyamadım kusura bakmayın şimdi hangi yöntem daha etkili ve nasıl uyguluyoruz lütfen yardım edin bana da çok ihtiyacım var
buzla terapi diye bi yöntem duydum%100 müş güya ama yaptıranların yorumlarını okuyunca beynimden vuruldum.sonra dermoroller bulabildim btün merkezleri aradım sadece biri doktorun görmesi lazım dedi diğerleri bacağa yapmıyomuş çünkü etkisi çok düşükmüş.lazerler peelingler kremler yağlar hiç bişey işe yaramıyo bnde yapıyorum kahve limon 4 hafta oldu işe yaradını söylüyolar genelde.lütfen kahve limondan fayda görmüş arkadaşlr fotolarınız koyun önce ve sonrasını çatlaklarınızın.artık boş yere umut etmek istemiyorum hergün çatlak düşünmek istemiyorum lütfeeeenn
canım ben koymak isterdim ama benim ilk çatlaklarımın fotoğraflarını çekmedim ben.. ama ben kahve limondan çok büyük fayda gördüm lütfen inanarak devam edin.. çok belirginleştiriyormuş gibi görünüyor ama o şekilde iyileştiriyor.. devam edin bırakmadan, muhakkak fayda göreceğinizi düşünüyorum. ben gördüysem siz neden görmeyesiniz? hem bebe yağıyla ya da acı badem sütüyle bile geçirenler var. ben inanarak devam ettim ve çok faydasını gördüm. ve şuan yapamıyorum yoğunluktan, biran önce başlayayım da tamamen geçsin diye bakıyorum :) herkese de şifa diliyorum.. sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım..
canım ben koymak isterdim ama benim ilk çatlaklarımın fotoğraflarını çekmedim ben.. ama ben kahve limondan çok büyük fayda gördüm lütfen inanarak devam edin.. çok belirginleştiriyormuş gibi görünüyor ama o şekilde iyileştiriyor.. devam edin bırakmadan, muhakkak fayda göreceğinizi düşünüyorum. ben gördüysem siz neden görmeyesiniz? hem bebe yağıyla ya da acı badem sütüyle bile geçirenler var. ben inanarak devam ettim ve çok faydasını gördüm. ve şuan yapamıyorum yoğunluktan, biran önce başlayayım da tamamen geçsin diye bakıyorum :) herkese de şifa diliyorum.. sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım..
hergün yapmışsın herhalde.
senin kahve limonda ölçün ne oldu vanım.
kaç kaşık?
hergün yapmışsın herhalde.
senin kahve limonda ölçün ne oldu vanım.
kaç kaşık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?