Çatlaklar Çatladım

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Sagliğa elhamdulillah tabiki :) ama catlakta olmasa iyi olurdu bayagi takiyorum takmamaya calisicam artik bi cozum bulsam hiç takmiycam :))

Sagliğa elhamdulillah tabiki :) ama catlakta olmasa iyi olurdu bayagi takiyorum takmamaya calisicam artik bi cozum bulsam hiç takmiycam :))
cnm lazerle çok başarılı sonuçlar alınıyor.gider yaptırısın. ALLAH sana eşine ve varsa çocuklarına sağlık, mutluluk versin.

Hindistan cevizi yağı yeni catlaklri önlüyor saf zeytin yağı ise deriyi çok güzel nemlendiriyor bide streç le sar terletir zayıflıyor Sun ben göbeğin çatlamasın diye sürüyorum yanlari baya catladi zayiflayinca biraz hafifler hem

Bazen forumda çatlak ile ilgili başlıklara bakıp acaba çözüm bulup paylaşan var mı diye bakıyorum ama maalesef. Dert aynı çözüm olanaksız.. Anlamadığım nasıl kesin çözümünün olmayışı! 55 56 kg idim memlekete gidince havası suyu yaradı misali 58 belki 60 da olmuş olabilirim neyse dönüşte aldığım kiloları vermeye başladım işte ekmek şeker ve tuzu bırakarak ama nedendir anlaşılmaz bunları kestikten sonra deri tırnak saç heeeeryerr deforme oldu 3 beyaz tehlikesi dedikleri bende yararlı imiş sonradan anladım. Demem o ki baya çatladım bende ki henüz doğum yapmadan! çeşiti kremler aldım değeri fiyatı yüksek ama sıfır çare. lazerle de çözüm olmayacağına eminim. tanıdığım en iyi doktorlardan en iyi estetikçilere kadar teyitler aldım. Ben alışamıorm onun önüne geçen bir şey oldumu unutuyourm ama görünce tekrar aklıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…