Çatlaklar Çatladım

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Benim sanki hamile çatlagi gibi göbeğim çok fena lazer masrafliymis bayaği takmaman ne guzel
Takmaya ne gerek var. Kimsenin vücudu kağıda çizilmiş gibi kusursuz değil ki. O mankenlerin falan d akım bilir ne kusurları var da resimlerle oynayarak yokmuş gibi gösteriyorlar. Biz de sağ saf onlara ozeniyoruz.

Evet lazer ucreti bayagi yuksek spor yapiyorum ama mutsuzum gobeğimi acinca tüm hevesim kaçıyor fit olsam neye yarar diyorum cildim güzel degil mesela evlendim esimin yaninda hep makyajli nasil gezicem benim begenmediğim biseyi o begenir mi

Takmaya ne gerek var. Kimsenin vücudu kağıda çizilmiş gibi kusursuz değil ki. O mankenlerin falan d akım bilir ne kusurları var da resimlerle oynayarak yokmuş gibi gösteriyorlar. Biz de sağ saf onlara ozeniyoruz.
Oda dogru fotolarda inanilmaz puruzsuz ama arkadaslara falan bakiyorum mesela simdiki kizlar hep göbek acik birinde catlak yok ben evde bile göbegim acik giyinemem oyle takintiliyim

Valla benim göbeğimdeki catlaklar sanki hamile catlaği gibi hele bacaklarimi saymiyorum bile ben alisamadim çözüm ariyorum bulursam herkese yazicam bir faydam olsun benim gibi olanlara : (

Oda dogru fotolarda inanilmaz puruzsuz ama arkadaslara falan bakiyorum mesela simdiki kizlar hep göbek acik birinde catlak yok ben evde bile göbegim acik giyinemem oyle takintiliyim
Göbeğinde yoktur kalcasinda vardır. Hicbir yerinde bir şey yoksa da ne yapalım Allah'ın hikmeti :) önce evde göbeği açık giymeye başla. Sakladikca daha da takıntı yapiyorsundur belki de. Benim de bacaklarım çarpık. Bakıp bakıp gülüyorum ehe önceden sinirlerim bozulurdu. Şimdi gülüyorum :)

Aynen gercekten moralim bozuluyor aklima gelince ama komsuya noluyor onu anlamadim ben siz takmiyorsaniz sorun yok ben kendim takintiliyim benim takmadigim bi seyi baskasi soylese bile takmam
Benim aslında taktığım bir durum bu. Söyleyince çok kızdım zaten. Hiç söylenir mi. Şuan hamile ilk bebeğindd çatlamadı ay ben çatlamadım bak diyor birde kızdığımı biliyor aslında

Benim de ergenlikten kalma var öyle bir bölgede. Ne yapsam geçmedi. Çaresi olmadığını duydum. Gebelikte daha beter çatlarım dedim ama yeni hiçbir çatlak oluşmadı.
Burada forumlardan birinde bir konu vardı ona bakın isterseniz. Hatta başlığı ‘çatlak mı, o da neymiş torunum’du galiba.

Cidden Allah ın hikmeti şansli insanlar hicbisey yapmadan ciltleri puruzsuz aynen sakliyorum kendimden bile bir gun desem ki ne takinti yapmisim zamaninda bende gulsem ne güzel olurdu :))

Benim aslında taktığım bir durum bu. Söyleyince çok kızdım zaten. Hiç söylenir mi. Şuan hamile ilk bebeğindd çatlamadı ay ben çatlamadım bak diyor birde kızdığımı biliyor aslında
Nisbet yapiyor galiba görgusuzluk onun yaptigi inanin gozune gozune koyar gibi soylenmez ki ama ya sende ona inat mutluyum de catlasin :))

Evet konuya baktim hemen deniycem tesekkur ederim :)

Ergenlik döneminde bacaklarım çatlamışti benim. Tenim beyaz olduğu için zamanla gözle görülmez hale geldiler beyazlasip. İlk hamilelikte de göbeğim çatladı, ikincisinde çatlamadi. Şimdi yine beyazlastilar silik duruyorlar. Çatlakları kafama takmıyorum. Sağlıklı olayım istediğimi yapayım, yürüyüp koşup eğleneyim de varsın çatlağım olsun :) mutlu olmaya engel değil. Hayat güzel her şeyi ile..

Bence de çok ayıp. Çatlaktan üzüldüğüm için beddua edemiyorum oda çatlasın anlasın diye. :)))
bence o kadın sizi kıskanmıştır ve hayatında övüneceği birşeyi yoktur yada eşi ile iyi değildir.
nacizane önerim vede hayat tecrübeme dayanarak
1 kimseye zayıf yönlerinle ilgili sır verme
2 seviyesizlerle sevinçlerini paylaşma.

Katılıyorum bir şeyleri kıskandığı belli. Hatta evimi düzenimi kıskandığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…