- 13 Eylül 2018
- 36
- 41
-
- Konu Sahibi Healtylifee
Cildiyeye git canim ona sorman lazimMrb arkadaslar 24 yasindayim ergenlikte hizli gelismeden dolayi heryerim catladi goğüs bacak popo kol omuz bile simdi bunlari kafaya takmis duumdayim kilo vericem baskalarina baktigimda ciltleri puruzsuz hemde yasi ilerlemis olanlar bile hic bisey yapmadan benimki hep catlak kilo versem bile istedigim goruntuye ulasamiycam sizce caresi varmidir çatlağin
Bende oyleyim ama sadece baldir ve kalcalarimda var. Bi ara cok arastirdim bisey bulamadim. Alistim onlaraMrb arkadaslar 24 yasindayim ergenlikte hizli gelismeden dolayi heryerim catladi goğüs bacak popo kol omuz bile simdi bunlari kafaya takmis duumdayim kilo vericem baskalarina baktigimda ciltleri puruzsuz hemde yasi ilerlemis olanlar bile hic bisey yapmadan benimki hep catlak kilo versem bile istedigim goruntuye ulasamiycam sizce caresi varmidir çatlağin
Cildiyeye gittim ama pek bisey demedi caresi yok dedi krem falan etki etmez dediCildiyeye git canim ona sorman lazim
Aşırı taktım sanki evlenmek bile istemiyorum bu yüzdenNe yazsam bilemedimki şimdi
Üzülme fazlada kafana takma
bir doktora görün istersen
Benimki bayağı çatlak ama aşırı belli oluyor sen ne guzel takmiyorsun o iyiAynı yaştayız bacaklarım çatlak hatta düz kapağımın arkası bıle senın gıbı bır ara kafayı takıyodym ıstedıklerımı gıyemıyordum sonra amannnnn dedım sımdı kusa elbıseler etekler gıyıyorum kimsede umrumda degıl
Benim sanki hamile çatlagi gibi göbeğim çok fena lazer masrafliymis bayaği takmaman ne guzelBende de epeydir çatlak var. Hiç de kafaya takmıyorum. Çözümü var mı bilmiyorum. Cildiyeye sormak en mantıklısı. Lazer falan duymuştum bu çatlak için ama emin değilim.
Benim cildim hem catlak hemde puruzlu ama : ( ne yapsam guzel olmuycak gibi mesela ben asla evde bile göbegi acik bisey giyemem asiri takintiliyim ama yasitlarimin cildi cok güzelBen catlagi olmayan insan gormedim. 10 yasindaki kuzenimin bile beli poposu bacagi catlamis. Ki baya da zayif
Catlak benim hic gozume carpmiyor hic rahatsiz etmiyor ya
Baskasinda gorunce de yadirgamiyorum yani bence cogu insan da boyle
Ben alisamadim hala : (Bende oyleyim ama sadece baldir ve kalcalarimda var. Bi ara cok arastirdim bisey bulamadim. Alistim onlara
Ben ve cil o kadar goze batmiyor yinede benimki harita gibi olduYoo benim de puruzsuz degil
Her yerim ben ve cil
Aynen gercekten moralim bozuluyor aklima gelince ama komsuya noluyor onu anlamadim ben siz takmiyorsaniz sorun yok ben kendim takintiliyim benim takmadigim bi seyi baskasi soylese bile takmamGeçen komşuya giderken kısa birşey gitmiştim 6 aylık bebeğim var hamilelikte çatladım bende. Komşu göbeğimi gördü. Iyyyyy bu nenen çatlamadım dedi şok olmuş aklıma o geldi çok sinir bozucu