- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi beyazmelek0116
Mrb kizlar.normal dogumdan fazla degilde, Cati muayenesinden cok korkuyodum. Okudugum yorumlardan dolayi. Bugun dr a gittim. Sezeryan mi istiyosun, normal mi dedi. Normal dedim. cati muayenesi yapalim dedi. Korkuyorum dedim. Sikma kendini rahat ol dedi dr. Cok kisa surdu ve hiicccc canim acimadi. Catin cok iyi, normal dogum yaparsın dedi. Bebiste dogum kanalina girmis. Insallah cok sanci cekmeden dogar bebisim, zaten minik bi oglsusum var
CNM AYNI HAFTLARDA BENİ DE İLK ÇOCUĞUMDA NST YAPIP YATIRDILAR ERKEN DOĞUM DEYİP, SANCI YOKTU......SONRA KOMŞUM HASTANEYE GELDİ DOĞUMA AZ KALDI BÖYLE OLUR NE YANİ ŞİMDİ DOĞUM MU YAPTIRACAKLAR DEDİ BENDE SANCI OLMADIĞINA GÜVENEREK ÇIKIŞ YAPTIM HASTANEDEN .....VE TAM 1 AY SONRA NORMAL SANCILARLA DOKTORA GİTTİM KALP ATIŞLARI SANIRSAM DOĞUMA YAKIN DOĞUM BELİRTİSİ VEREBİLİYOR...NAÇİZANE TECRÜBEMİ PAYLAŞTIM:)Bende oğlumun hareketlerini hissetmeyince acile gittim bugün nstye girdim ilk defa sancım çıktı doktor alttan bakılacak dedi bende çok korktum baktırmadım hiç bakılmadı daha önce bide normal istiyorum nasıl olacaksa artık
S.A bende 37 haftada çatı muayenesi Oldum Kendimi okadar kasmama rahmen hiç bir acı hissetmedim.. Dr kasların çok güçlü nefes egzersizi ve günde 1 saat yürüyüş verdi.. Bebeğimde iyice doğum kanalına yerleşmiş.. Normal doğum istemeMe rahmen çok korkuyorum..(
38+ 2 günlük oldum..Kac haftaliksin cnim suan. Tahmini dogum tarihi ne.
Sezaryan günü aldıysan. Çatı muayenesi yapılmaz. Normal doğum için çatı muayenesi yapıyorlar..Sezeryan günü aldık çatı muayenesi yapılır mı
Canım dr net bir doğum tarihi vermedi ne sancı ne Acılmam var..38+ 2 günlük oldum..
Bence doktoruna bırak. Onlar her gün doğurtturuyor. Biz ise en fazla 3kez. Bir de kadınsa kesin çocuğu da vardır.ben de bugün çatı muayenesi oldum canım acımadı sadece yanma oldu biraz. kanama falan da olmadı okuduklarımdan biraz korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı şükür. şimdi kafamı kurcalayan başka bir soru var buraya yazayım siz de bana akıl verin napardınız diye. sata göre tahmini doğum tarihi 3 eylül ama ultrasona göre 39+3 oluyor o gün. ama doktor tutturdu 3 eylüle kadar bekleyelim o güne kadar sancı açılma kanama hiçbir şey olmazsa 3 eylülde suni sancıyla normal doğum için hazır ol dedi. şimdi o güne kadar hiçbir belirti olmazsa doktoru mu dinlemeliyim hiçbir şey yokken suni sancıyı kabul edip doğurayım mı yoksa ultrason gününe göre 40. haftayı doldurmayı mı beklemeliyim kafam çok karışık cevap verirseniz sevinirim