• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı Muayenesi Yaptıranlar Bakabilir mi

Ciao Bella

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
497
457
23
kızlar merhaba
36+4 için dpktorum çatı muayenesi randevusu verdi. İnternetten baktığımda 37.haftadan sonra yapılır diye. Benim doktor erken mi yapıyor kafam karıştı? Eğer erkense bir zararı olur mu? Daha evvel doğum yapmış yada çatı muayenesi yaptırmış olanlar tam plarak kaçıncı haftada yaptınız hatırlıyor musunuz?

kızlar merhaba
36+4 için dpktorum çatı muayenesi randevusu verdi. İnternetten baktığımda 37.haftadan sonra yapılır diye. Benim doktor erken mi yapıyor kafam karıştı? Eğer erkense bir zararı olur mu? Daha evvel doğum yapmış yada çatı muayenesi yaptırmış olanlar tam plarak kaçıncı haftada yaptınız hatırlıyor musunuz?
Canim bilmiyorum ama zaten 37 den 4 gun almis oluyorsun .

Hımmm 37den sonra demek 37yi doldurmak demek değil o zaman? Neyse 25 yıllık doktor herhalde bilmeyecek değildir insan tedirgin oluyor yine de galiba pek yaptırmak istemiyorum ondan:olamaz:
Ama normal doğum yapacaksan bunu yaptırmak zorundasin bebek ordan gececek mi bilmeleri gerek.

Normal zamanda yapmış 2-3 gün sorun degıl. Genelde o haftalarda yapılıyor. Çatın mısaıtmı degılmı dıye kontrol etmıs.
Benım çatım çok darmıs asla normal Doğum yapamazmışsın ebe öyle söyledı. Zaten yapamadımda.

Evet nırmal istedim diye yapacak doktor zaten umarım kolay geçer daha önce hiç yaşamadığımız şeyler ilk çocuğum o yüzden tedirginim biraz :)
Benim de ilk bebegim ama cati muayenesinden korkmuyorum cunku defalarca vajinal muayene olmak zorunda kaldim .Hatta hamileyken bile kanamam olduğu için.

Normal zamanda yapmış 2-3 gün sorun degıl. Genelde o haftalarda yapılıyor. Çatın mısaıtmı degılmı dıye kontrol etmıs.
Benım çatım çok darmıs asla normal Doğum yapamazmışsın ebe öyle söyledı. Zaten yapamadımda.
Daha yapmadı canım yapacak yirmisinde... bu çatı muhabbeti doğru mu? Dpktorlar sezaryene yönlendirmek için öyle diyor diye şeyler okudum kafam karışık biraz bana da öyle derse ne yapacağım çok da istedim ama sence ısrar mı etmeliyim normalde yoksa peki deyip razı mı olmalıyım?

Benim de ilk bebegim ama cati muayenesinden korkmuyorum cunku defalarca vajinal muayene olmak zorunda kaldim .Hatta hamileyken bile kanamam olduğu için.
Ben de vajinal oldum ilk haftalarda simir testi için vs ama o çok hafifti, çatıda baya iki parmağı daldırıp içeride biraz geziniyormuş falan insan tırsıyor... şimdi nasılsın canım? Her şey yolunda mı?

Daha yapmadı canım yapacak yirmisinde... bu çatı muhabbeti doğru mu? Dpktorlar sezaryene yönlendirmek için öyle diyor diye şeyler okudum kafam karışık biraz bana da öyle derse ne yapacağım çok da istedim ama sence ısrar mı etmeliyim normalde yoksa peki deyip razı mı olmalıyım?
Ilk doğumumda çok sancı cektım suyum bıtmıs artık oğlum mosmor doğdu.
Eğer çatın darsa Dr sezeryan derse kabul et. 3 Doğum yaptım 3 ünde de sancıyla gıttım hastaneye en sonunda hep sezeryan oldum. Hep açılmam olmuyor.

Ben de vajinal oldum ilk haftalarda simir testi için vs ama o çok hafifti, çatıda baya iki parmağı daldırıp içeride biraz geziniyormuş falan insan tırsıyor... şimdi nasılsın canım? Her şey yolunda mı?
Iyiyim canim bugun kontrolümuz var

Daha önce bir doğum yaptım 1 yaşında bir kızım var çatı muayenem 36 haftada oldu hatta 36 haftanın başında oldu çünkü bebekler genelde 36 haftada doğuma hazır oldukları için erken sayılmıyor

Ilk doğumumda çok sancı cektım suyum bıtmıs artık oğlum mosmor doğdu.
Eğer çatın darsa Dr sezeryan derse kabul et. 3 Doğum yaptım 3 ünde de sancıyla gıttım hastaneye en sonunda hep sezeryan oldum. Hep açılmam olmuyor.
Anladım canım teşekkür ederim cevap için öyleyse ısrar etmeyim dar derse

Daha önce bir doğum yaptım 1 yaşında bir kızım var çatı muayenem 36 haftada oldu hatta 36 haftanın başında oldu çünkü bebekler genelde 36 haftada doğuma hazır oldukları için erken sayılmıyor
Teşekkür ederim canım nasıldı öuayenen can acıttı mı çok doktor ne demişti?

Çatı muayenesinde acıyıp acımayacagı tamamen doktorla ebeyle alakalı. 1 gün ıcınde 4 hastane degıstırdım ve 5-6farklı doktor muayene ettı hepsının muayenesi farklı gectı. Kımı acıttı konu de hıc acıtmadı. Çatı muayenesinde ki acıda abartılacak kadar bırsey degıl sen sıkma kendını o zaman daha rahat geçer.

QUOTE="gonulll, post: 54780747, member: 138914"]Çatı muayenesinde acıyıp acımayacagı tamamen doktorla ebeyle alakalı. 1 gün ıcınde 4 hastane degıstırdım ve 5-6farklı doktor muayene ettı hepsının muayenesi farklı gectı. Kımı acıttı konu de hıc acıtmadı. Çatı muayenesinde ki acıda abartılacak kadar bırsey degıl sen sıkma kendını o zaman daha rahat geçer.[/QUOTE]
Doktor erkek ve parmakları çok ince değil:olamaz: bunla ilgisi var mı peki:)

Teşekkür ederim canım nasıldı öuayenen can acıttı mı çok doktor ne demişti?
Rica ederim canım
Ben kendimş kastığım için canım yandı çünkü xanım çok tatlıdır ve paniğimdir
Kasmasaydım sanmıyorum acıyacağını
Ama saniyelik birşey geçip gidiyor
Benim bu doğumum sağlık sebepledimden dolayı sezaryen olacak gibi benim en korktuğum o
Yoksa muayne doğumdan korkma
İnan bana normal çok sağlıklı ve anlık olup biten şeyler
Normal doğumda tuvalwtin var gibi ağrı çekiyorsun ve genelde bu beline vuruyor
Korkma o yüzden

Rica ederim canım
Ben kendimş kastığım için canım yandı çünkü xanım çok tatlıdır ve paniğimdir
Kasmasaydım sanmıyorum acıyacağını
Ama saniyelik birşey geçip gidiyor
Benim bu doğumum sağlık sebepledimden dolayı sezaryen olacak gibi benim en korktuğum o
Yoksa muayne doğumdan korkma
İnan bana normal çok sağlıklı ve anlık olup biten şeyler
Normal doğumda tuvalwtin var gibi ağrı çekiyorsun ve genelde bu beline vuruyor
Korkma o yüzden
Anladım... çok teşekkür ederim cevap için

Back
X