• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı kemiği ağrısı 20.hafta

burcu1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
2.323
2.333
63
36
Merhaba kızlar
Servikal yetmezlik nedeniyle 14.haftada serklaj oldum. Ameliyat sonrası sol kasık ve kalçamda hafif hafif arada ağrı olur 5 dk sürer geçerdi.
Fakat o ağrı dün çok şiddetli oldu ve uzun süre geçmedi. Ağrı kasığımın biraz daha aşağısında kalçama, belime ve bacağıma vuruyor. Şuan daha hafif ama bunun çatı ağrısı olup olmadığını merak ettim. Genelde gebeliğin 20.haftasından itibaren hissedilebilir diyor ama yine de erken mi acaba diye telaş yaptım biraz. Böyle erken dönemde ağrıyı hisseden var mı?

Kimse yok mu daha da telaşlanıcam yoksa :)
Allahtan neredeyse tamamen geçti. Sadece yatakta pozisyon değiştirirken oluyor?
Pzt gidicem doktora ama pzt siye kadar düşünmekten kafayı yiyebilirim

Magnezyum kullan doktoruna sor bu tür ağrılar oluyor inan ben oğlumda hiç ağrı hissetmemiştim kasık ağrıları dışında ama kızımda ağrısız tek anım yok 36.hafta içindeyiz kaburgalarım dahi hala ağrıyor

Magnezyum kullan doktoruna sor bu tür ağrılar oluyor inan ben oğlumda hiç ağrı hissetmemiştim kasık ağrıları dışında ama kızımda ağrısız tek anım yok 36.hafta içindeyiz kaburgalarım dahi hala ağrıyor
Evet pzt sorucam. Tedirgin olduğum nokta henüz 20.haftada olması. Tek taraflı olmasa daha da panik olabilirdim.

Kimse yok mu daha da telaşlanıcam yoksa :)
Allahtan neredeyse tamamen geçti. Sadece yatakta pozisyon değiştirirken oluyor?
Pzt gidicem doktora ama pzt siye kadar düşünmekten kafayı yiyebilirim
magnezyum ve kalsiyum ilavesi isteyebilirsiniz doktorunuzdan.. baya fayda sağlıyor..

Evet pzt sorucam. Tedirgin olduğum nokta henüz 20.haftada olması. Tek taraflı olmasa daha da panik olabilirdim.
İnan bu hamilelliğim hep ağrı ve sızı içinde geçiyor yorgunluk bitkinlik hep ama magnezyum rahatlatıyor ben demir kan ve vitaminde alıyorum yoksa yerimden kalkamam

Merhaba kızlar
Servikal yetmezlik nedeniyle 14.haftada serklaj oldum. Ameliyat sonrası sol kasık ve kalçamda hafif hafif arada ağrı olur 5 dk sürer geçerdi.
Fakat o ağrı dün çok şiddetli oldu ve uzun süre geçmedi. Ağrı kasığımın biraz daha aşağısında kalçama, belime ve bacağıma vuruyor. Şuan daha hafif ama bunun çatı ağrısı olup olmadığını merak ettim. Genelde gebeliğin 20.haftasından itibaren hissedilebilir diyor ama yine de erken mi acaba diye telaş yaptım biraz. Böyle erken dönemde ağrıyı hisseden var mı?
Canım bende tam bu konuyu kime sorsam diye düşünüyordum 20. Haftalık gebeyim ve kasik ağrısından oluyorum doktor normal diye yaa

Back