- 29 Temmuz 2021
- 43
- 23
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mor Orkide1
-
Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAH.Merhaba. 38 haftalık hamileyim şu zamana kadar özel hastaneye gittim hep. Kendimi de normal doğuma hazırladım. 38 haftada çatı muayenesinde üst kemiğin çok basık olduğunu ögrendim doktor %90 sezeryan olmak zorunda dedi. Kendisi sezeryan önerdi. Normal doğum sancısı çekip sonrasında da sezeryana alıp boşuna canını yakmış olmayalım normal doğum yapabilmen cok düşük bir ihtimal dedi. Maddi olarak da sezeryan için özele o kadar para vermek istemiyorum normal doğuma göre de fiyat farkı oluyor. Bende dün gece devlet hastanesi acil bölümünden kadın doğuma girdim orda yapılan muayenede doktor evet catın dar muayene zor oluyor ama yinede önce normal doğum denetiriz dedi. Benim korkum normale zorlayıp o kadar acı crkip sonrasında sezeryana alınmak. Başına böyle bir şey gelen varmı deneyimleriniz varsa fikrinizi almak istiyorum. Normal doğumdan hic korkmazdım şuan aklım çıkıyor resmen.
Iyi de doktorun uygun gördüğü sezaryen doğumda vajinal doğumla aynı fiyat. Siz direkt sezaryen isterseniz fiyat farklı oluyor.
Çatı dar demiş doktor.
Bile isteye neden kendini de bebeğini de tehlikeye sokuyorsun ya
Konuyu yanlış anladınız yada ben yanlış yazdım sanırımÇatı dar demiş doktor.
Bile isteye neden kendini de bebeğini de tehlikeye sokuyorsun ya
Konuyu yanlış anladınız yada ben yanlış yazdım sanırımben sezeryan olmaya karşı değilim devlet hastanesi çatı dar kemik basık dediği haldr önce normal deneyeceğiz diyor ondan korkuyorum. O kadar sancı çekip sonrasında sezeryana alınmak kötü.
Fiyat mi önemli sağlık mıHastaneye sorduğumda fiyat farkı verdi bilmiyorum.
Kusura bakmayın ama yazdığımı anlamamışsınız ben zaten normal olsun demiyorum. Devlet önce normal deniycez diyor ondan korkuyorum.Doktor normal doğum riskli dedikten sonra insan niye normal doğuma ısrar eder benim aklım almıyor kusura bakmayın
Iyi de doktorun uygun gördüğü sezaryen doğumda vajinal doğumla aynı fiyat. Siz direkt sezaryen isterseniz fiyat farklı oluyor.
Bebeği de riske atmış olmayacak mısınız bu durumda?
Olmayacak demiş zaten doktor nddem zorluyorsun ki?
Doktor normal doğum riskli dedikten sonra insan niye normal doğuma ısrar eder benim aklım almıyor kusura bakmayın
Fiyat mi önemli sağlık mı
Ücreti 2 katına çıkartıyor.Çok mu fark istiyorlar ki kendini riske atıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?