Acil değil canım da işte yorumları okuyunca moralim bozuldu, onları günlük yaparım derken şimdi bir de misafirlik için çkb arar buldum kendimi
Yardımların için sonsuz teşekkürler arkadaşım, eksik olma
haklısın canım çeyiz dönemi zor sıkıntılı geçiyor gereksiz çok şey alınıyor bi bakıyorsun kullanmıyorsun bile
ama 2 takım çatal bıçak şart gibi mutlaka misafir için ayrı olsun istiyorsun günlükler ister istemez deforme oluyor malesef
ben senin dediğin gibi 6 kişilik takımdan 2 tane aldım bievden onları kullanıyorum şimdi memnunum ama 6 kişiliklerde çay kaşığı olmuyor onlarıda cam kaşıklardan aldım süper oldu
sende 6 kişilik alırsam cam kaşık tavsiye ederim
Ya sehkercim sana samimi olmam gerekirse çay bardağının içinde çelik kaşık ya da çelik altlık vs bana çok sıcak gelmiyor. Çay demek sıcak sohbet demek benim için ondan dolayı güralların renkli tabaklı çay bardak setlerinden aldım onları misafirliğe kullanırım Allah nasip ederse, dediğin gibi onların içine de en şık cam kaşık olur
En ucuz Korkmaz Çatal bıçak takımı fiyatları ucuzu.com da canım burdna baksana
ben günlüğe 6 kişilik yetmez diye düşünüyorum.. içnde kepçesi kevgiri herşeyi var ekstra onları almama gerek kalmadı mesela benim aldığım mode korkmaz şile
canım senin düğün nezaman
Ağustosta Ramazan-ı Şerif bittikten sonra canım tam tarih kesinleşmedi henüz
canım siz mobilya bakıyormusunuz.. biz bi kaç gündür bakıyoruz aama karar veremedim burayada foto yükledim ama
Hay seni topiğime gönderen Allahıma kurban Tgc'im nerelerdeydin tatlım benim yorumun içimi ferahlattı
Dediklerinde haklısın, kullanmadan kullanmaya da fark eder. Dikkatli ve itinalı kullanırsam belki benim schafer.larda uzun süre dayanır; hem zaten çalışan bayanız bize ayda yılda bir misafir gelir
Çalışmadan konu açılınca, sen hemşire misin canım? Bir hemşire kelimesi geçti orada ama
ben misafir takımımı hisardan aldım günlük içinde markasız alıcaktım 6'şar tane kaşık çatal tatlı çatal ve kaşıkları bide çay kaşıkları ama 200tl tuttu aldığım mağazada da pierre cardinin kampanyası varmış 250tlye 89parça pierre cardin aldım ankaradaysan mağazanın ismini atabilirim..
evet canim hemsireyim o yuzden bu tepkimeleri daha net anlayabiliyorum ama hemsire olnaya gerek yok herkes asitlerin zarar verdigini yiprattigini bilir yiyeceklerimizde asit uretiyo kaldiginda malum zamane genvleri biz bazen oylece makinaya atip birakabiliyoruz ama guzelce akitip koyarsak hic bisey olmaz celik celiktir.iyi celik kotu celik ne ya cok sacmave dedigim gibi arkadasimin tencere seti kahvalti takimi yemek takimi catal kasik bicak katinlari caydanligi cezvesi vs vs herseyi shaffer icin rahat olsun ilerde baktin paslandi o zaman alirsin sindi masraf yapma bence
bernardo iyidir aslında neden öyle olduki, porselenleri de çok şık ve modern.
Canım adın da tugçe sanırım yanlış tahmin etmediysem :)
Canım senin dediğin de çok mantığıma yattı, ben schaferları misafire saklayayım o zaman, günlüğe iki takım korkmaz alayım.
Böyle daha mantıklı gibi