2 gün mü geçerli bu %50 indirim canım :44:
evet, sevgililer günü için özel kampanya. tüm ürünlerde %50 indirim var, ben tencereleri çatal-bıçakları, çaydanlık cezveyi fln hep dün aldım tamamladım. kampanya............... bu adresten beğendiklerini sepete atıp en sonunda da hediye kuponunu girersen %50 indirim oluyor
Gözde gözdeeeeOoo sen iyisin gamzecim, güzel günlerde kullan anneannenin hediyesini canımmm
karaca süper bernardo ise çok kötü. bernardodan almıştım kaşık, bıçaklarımı, tencerelerimi. bıçaklarım 3 ayda paslandı. adama diyorumki neden böyle: elde yıkayın diyor. diyorumki bu devirde elde yıkama mı var? zar zor gönderip temziletmiştik geri. bi daha olursa değişim yapılacaktı ama bizi epey uğraştırmışlardı. zaten sonrasında da karacadan alıp onu kullanmıştım. elde yıkayıncada su lekesi kalıyor çünkü.
canım yazını okudum evhamlandım simde bernardo yemek takımı aldım epeyde bi pahalıya geldi gerçi ama cok begendim yanında ckb sectim hediye ettiler onu. kötü çıkar mı ki tekrar ceyizime almama gerek varmı. diğer kızlar siz de yorumlayabilirsiniz
hayırlı olsun canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. yemek takımımı ben çok beğenerek almıştım. ckb belki benim model seri fln kötüdür seninki öyle olmayabilir. almışsın artk yapacak bişey yok:) ama kullanmadan bilemezsinki bence kullanmadan kötü çıkacak bitane daha alayım diye düşünme. beki sen memnun kalırsın. yeniden masraf etme zaten birsürü masrafın çıkar şimdi çeyiz telaşında onun yerine olmayan bişeyini alırsın. kullanınca beğenemzsende aileni masrafa sokmak yerne evinizin parasından kendin alırsın
tesekkür ederim canımşöyle olabilir tencerelerimi hisar düşünüyorum onlarda da hediye oluyo ckb cogunlukla. eger ckb almadan alırsam ki fiyatı,çok farketmiyosa alırım 2. olmus olur inşAllah. bu arada her seyimi olabildiğince kendim almaya calısıyorum daha vaktim var cok sukur yavas yavas. yetişemediğim yerde ailem girer devreye. diyorum emekliler zaten masraf olmasın
aa evet sper olur bencede. zaten bende de maşallah 50 kişilik yemek takımıvardı en az. yok günlük çkb, kahvaltılık çkb, takımalrın çkb si derken. halbuki o kadarına da gerek yok sanki evde ordu mu besliyorum zaten ayakta soksan 50 kişi ancak sığardı :)
nyse canım Allah kimseye muhtaç etmeden nasip etsin herşeyin güzeliniç hayırlı uğurlu olsun.
canım yazını okudum evhamlandım simde bernardo yemek takımı aldım epeyde bi pahalıya geldi gerçi ama cok begendim yanında ckb sectim hediye ettiler onu. kötü çıkar mı ki tekrar ceyizime almama gerek varmı. diğer kızlar siz de yorumlayabilirsiniz
Uykucumm sana nacizane tavsiye, çkb takımlarını kullanırken, üzerindeki artıkları durulamadan makinaya sakın koyma ve
makinada da çok uzun süre bekletme
Üzerindeki besin artıkları uzun zaman bekleyince çelikle etkileşime girince oksitlenme oluşuyor yani halk dilinde bildiğimiz tabirle paslanma gerçekleşiyor.
Vallahi benim annemin kıytırık mağazalardan aldığı ucuz çelikler bile paslanmıyor da bernardonunkiler mi paslanıcak, bence biraz da kullanıma bağlı bu durum
Uykucumm sana nacizane tavsiye, çkb takımlarını kullanırken, üzerindeki artıkları durulamadan makinaya sakın koyma ve
makinada da çok uzun süre bekletme
Üzerindeki besin artıkları uzun zaman bekleyince çelikle etkileşime girince oksitlenme oluşuyor yani halk dilinde bildiğimiz tabirle paslanma gerçekleşiyor.
Vallahi benim annemin kıytırık mağazalardan aldığı ucuz çelikler bile paslanmıyor da bernardonunkiler mi paslanıcak, bence biraz da kullanıma bağlı bu durum
canım ben de çatal bıçak telaşındayım sorma ne alsam diye
noble life estiloyu çok beğendım stoklarda bulamıyorum bulduğum an alıcam sade ve çok şık bence indirimli hali 270 normal hali 350 lerde seyrediyo
emsan mirage serisi de gayet şık buda 450 civarları
bi de nehir deniz sade serisi 219 liraya buldum sanalpazar da valla birini alıcam da bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?