Çatal bıçak takımı önerisi

Acil değil canım da işte yorumları okuyunca moralim bozuldu, onları günlük yaparım derken şimdi bir de misafirlik için çkb arar buldum kendimi

Yardımların için sonsuz teşekkürler arkadaşım, eksik olma :KK54:

haklısın canım çeyiz dönemi zor sıkıntılı geçiyor gereksiz çok şey alınıyor bi bakıyorsun kullanmıyorsun bile :KK31:
ama 2 takım çatal bıçak şart gibi mutlaka misafir için ayrı olsun istiyorsun günlükler ister istemez deforme oluyor malesef :KK14:
ben senin dediğin gibi 6 kişilik takımdan 2 tane aldım bievden onları kullanıyorum şimdi memnunum ama 6 kişiliklerde çay kaşığı olmuyor onlarıda cam kaşıklardan aldım süper oldu:KK1:
sende 6 kişilik alırsam cam kaşık tavsiye ederim :KK34:

haklısın canım çeyiz dönemi zor sıkıntılı geçiyor gereksiz çok şey alınıyor bi bakıyorsun kullanmıyorsun bile :KK31:
ama 2 takım çatal bıçak şart gibi mutlaka misafir için ayrı olsun istiyorsun günlükler ister istemez deforme oluyor malesef :KK14:
ben senin dediğin gibi 6 kişilik takımdan 2 tane aldım bievden onları kullanıyorum şimdi memnunum ama 6 kişiliklerde çay kaşığı olmuyor onlarıda cam kaşıklardan aldım süper oldu:KK1:
sende 6 kişilik alırsam cam kaşık tavsiye ederim :KK34:

Ya sehkercim sana samimi olmam gerekirse çay bardağının içinde çelik kaşık ya da çelik altlık vs bana çok sıcak gelmiyor. Çay demek sıcak sohbet demek benim için ondan dolayı güralların renkli tabaklı çay bardak setlerinden aldım onları misafirliğe kullanırım Allah nasip ederse, dediğin gibi onların içine de en şık cam kaşık olur :KK34:

Ya sehkercim sana samimi olmam gerekirse çay bardağının içinde çelik kaşık ya da çelik altlık vs bana çok sıcak gelmiyor. Çay demek sıcak sohbet demek benim için ondan dolayı güralların renkli tabaklı çay bardak setlerinden aldım onları misafirliğe kullanırım Allah nasip ederse, dediğin gibi onların içine de en şık cam kaşık olur :KK34:

canım senin düğün nezaman

ben günlüğe 6 kişilik yetmez diye düşünüyorum.. içnde kepçesi kevgiri herşeyi var ekstra onları almama gerek kalmadı mesela benim aldığım mode korkmaz şile

Ben schaferları misafirlere kullanırım niyetiyle günlük için standlı ayrı bir çelik servis takımı aldım canım. Şimdi bunu da 89 prç alırsam toplam 3 adet tam takım servisliğim olacak. Ondan dolayı 2 takım 6 kişilik alıyım diyorum ama :26::26:

Tamam canım hemen bakıyorum, çok sağol duygucum

sade bişey bak bence canım.. benimkiler sade mesela misafirlik olanlarda, günlüklerde böyle

$1041225756HİTİT[1].jpg $korkmaz-catkastk-101-prc-a-2440-sile[1].png

canım siz mobilya bakıyormusunuz.. biz bi kaç gündür bakıyoruz aama karar veremedim burayada foto yükledim ama

Şileyi de çok beğendim duygucum, korkmazdan gözüme görünen güzel modellerin resimlerini yükleyeyim

Benim yemek takımım kare, sence en güzeli hangisi olur bunlardan :26:

Elite modeli de çok hoşuma gitti benim :26:

Eklentiler

• $137163508.korkmaz-a2525-shadow-cakal-kasik-bicak-seti-89-parca.jpg
    $137163508.korkmaz-a2525-shadow-cakal-kasik-bicak-seti-89-parca.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 179
  • $A2575_DORA.jpg
    $A2575_DORA.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 175
  • $A2605_LARA_38_Pcs_yuksek.jpg
    $A2605_LARA_38_Pcs_yuksek.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 182
  • $en_ucuz_KORKMAZ_Catal-Kasik-Bicak_Takimlari_Korkmaz_Elite_Catal_Kasik_Seti_A2550__24_Parca__3620.jpg
    $en_ucuz_KORKMAZ_Catal-Kasik-Bicak_Takimlari_Korkmaz_Elite_Catal_Kasik_Seti_A2550__24_Parca__3620.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 157
  • $korkmaz_a2535_ringa_kaşık_set.jpg
    $korkmaz_a2535_ringa_kaşık_set.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 157
  • $perge.jpg
    $perge.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleme:
canım siz mobilya bakıyormusunuz.. biz bi kaç gündür bakıyoruz aama karar veremedim burayada foto yükledim ama

Tatlım bana mobilyaları yüklediğin sayfanın linkini yazsana ben bakayım hemen

Bizdaha mobilya aşamasına gelemedik ki duygucum, 23 Nisan'da nişanım var inşallah, şimdilik onun telaşı var. Mayıs gibi bakmaya başlarız mobilyalara Allahdan bir mani olmazsa.

Aslında sözlümle ortak fikrimiz İnegöl'den almak. Ben aslen Bursa'lıyım ailem orada yaşıyor, İnegölde mobilyalar hem kaliteli hem de uygun fiyatlı oluyorlar. Sizin de aklınızda olsun, şimdiden Bursa biletlerine bakarsanız 1 tl.ye bile deniz otobüsü bulabilirsiniz canım.

ben misafir takımımı hisardan aldım günlük içinde markasız alıcaktım 6'şar tane kaşık çatal tatlı çatal ve kaşıkları bide çay kaşıkları ama 200tl tuttu aldığım mağazada da pierre cardinin kampanyası varmış 250tlye 89parça pierre cardin aldım ankaradaysan mağazanın ismini atabilirim..

Hay seni topiğime gönderen Allahıma kurban Tgc'im nerelerdeydin tatlım benim yorumun içimi ferahlattı :KK54:

Dediklerinde haklısın, kullanmadan kullanmaya da fark eder. Dikkatli ve itinalı kullanırsam belki benim schafer.larda uzun süre dayanır; hem zaten çalışan bayanız bize ayda yılda bir misafir gelir :KK34:

Çalışmadan konu açılınca, sen hemşire misin canım? Bir hemşire kelimesi geçti orada ama :KK6:

evet canim hemsireyim o yuzden bu tepkimeleri daha net anlayabiliyorum ama hemsire olnaya gerek yok herkes asitlerin zarar verdigini yiprattigini bilir yiyeceklerimizde asit uretiyo kaldiginda malum zamane genvleri biz bazen oylece makinaya atip birakabiliyoruz ama guzelce akitip koyarsak hic bisey olmaz celik celiktir.iyi celik kotu celik ne ya cok sacma :KK1: ve dedigim gibi arkadasimin tencere seti kahvalti takimi yemek takimi catal kasik bicak katinlari caydanligi cezvesi vs vs herseyi shaffer icin rahat olsun ilerde baktin paslandi o zaman alirsin sindi masraf yapma bence

ben misafir takımımı hisardan aldım günlük içinde markasız alıcaktım 6'şar tane kaşık çatal tatlı çatal ve kaşıkları bide çay kaşıkları ama 200tl tuttu aldığım mağazada da pierre cardinin kampanyası varmış 250tlye 89parça pierre cardin aldım ankaradaysan mağazanın ismini atabilirim..

Teşekkürler canım ben istanbuldayım
Eğer korkmazdan vazgeçersem benim de tericihim hisar olabilir. O da kamupanya ile tabi..

evet canim hemsireyim o yuzden bu tepkimeleri daha net anlayabiliyorum ama hemsire olnaya gerek yok herkes asitlerin zarar verdigini yiprattigini bilir yiyeceklerimizde asit uretiyo kaldiginda malum zamane genvleri biz bazen oylece makinaya atip birakabiliyoruz ama guzelce akitip koyarsak hic bisey olmaz celik celiktir.iyi celik kotu celik ne ya cok sacma :KK1: ve dedigim gibi arkadasimin tencere seti kahvalti takimi yemek takimi catal kasik bicak katinlari caydanligi cezvesi vs vs herseyi shaffer icin rahat olsun ilerde baktin paslandi o zaman alirsin sindi masraf yapma bence

Canım adın da tugçe sanırım yanlış tahmin etmediysem :)

Canım senin dediğin de çok mantığıma yattı, ben schaferları misafire saklayayım o zaman, günlüğe iki takım korkmaz alayım.
Böyle daha mantıklı gibi :KK31:

bernardo iyidir aslında neden öyle olduki, porselenleri de çok şık ve modern.

valla bilmiyorum canım. alırken anlamamıştım kullanırken farkediyorsun bişeyleri mesela karacanınkiler bana çok modern geliyor kibar ince. bernardo odunsu. kıl oldumya ben bi kere ondanda olabilir. çünkü birde 2 yıl garantisi vardı. kırılan parçayı götür 2 yıl boyunca sınırsız sana ücretsiz veriyorlardı. 5 tane falan götürmüşümdür hatta. en son götürdüğüm öyle bişey yok dedi. iyide dedim daha önce değiştirdim hayalmiydi yani.. ondan sonra yine bir şikayet silsilessii. yok efendim mağaza müdürü kendince öyle bi insiyatif yapmışmış alsında yokmuşmuş falan fişman. ama sonra başka bi yerden arkadaşım bernardo almış onada aynısını söylemişler. kırık tabaklar ücretsiz değişilecekmiş.. bakalım ona ne bahana bulacaklar..

Canım adın da tugçe sanırım yanlış tahmin etmediysem :)

Canım senin dediğin de çok mantığıma yattı, ben schaferları misafire saklayayım o zaman, günlüğe iki takım korkmaz alayım.
Böyle daha mantıklı gibi :KK31:

canim mantikli olabilir icine nasil siniyorsa oyle yap shaffera nebkadar vermistin korkmaza ne kadar vereceksin?

canım bi kaç gündür giremiyorum karar verdin mi bilemiyorum ama bende fikirlerimi söyleyeyim ilk önce korkmazın modelleri hoş ama ben en çok ringa yı beğendim 6 kişilik iki takım alsanda hemen hemen aynı fiyata geliyor ki bi de 3 takım servis olacak demişsin walla olsun işine yarar neden diyecek olursan düşünsene dün misafirimiz vardı 2 spatulamız olmasına rağmen yetmiyor birini tatlıya koy birini tuzluya eee bi de kek vs. olursa ancak yani tabii yoksa almadan da idare edilir ama olursa da kullanılır gibi geliyor :KK31::KK31::KK31: ay ne çok konuştum ben öylee :KK30::KK30:

X