Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni engelleyen kocamdan çekinmem veya boşanmak istememem değildi ama. Çok farklı yerlere çekiyorsunuz olayı bulandırmak için. Babamın hastalığı ve ailemi üzmek istemememdi. Sabrettiysem bunun için sabrettim. Hiçte kocama yüz vermedim bu süreçte. Yani kendime baktığımda da zaten yanlış bi şey söylemiş olmuyorum. Çünkü ben böyle yaptım. Söylediklerimde tek yanlış şey yok.

Eşinizle ortak bu kararı alabilmeniz çok garip hani akıl akıldan üstündü bunun hoş bişey olmayacağını düşünmeniz lazımdı en azından ilk yarım saat hoş beş edip sonra sizi dışarı yemeğe çıkarmak istiyoruz midem bulanıyor yemek hazirlayamadim diyebilirdiniz veya içeri çok sıcak gelin sahilde yiyelim derdiniz

Ayyy Otrişim gelmiş

Allah mutluluğunuzu daim etsin hayatımm takılıyorum.. kaşındın çünkü ileri geri konuşunca benim hakkımda bende sana yükseldim

Boşanmayan bütün kadınların da babası ya kalp ya şeker hastası yahu ondan boşanamıyor.

Bence doğru olanı yapmışsın, babanı görmezden gel, senin ancak ayaklandığını görmedi mi bu adam, biraz vicdanı olsa bize gelin kızı da bize çağıralım derdi, tribini sevsinler, baba da olsa erkek işte

Valla sırf ana babamızın kardeşi diye çat kapı gelme hakları yok.10 yılda bir gördüğüm amcayı dayıyı da çok benimseyemem.
Babanın iş çıkış saatine göre ayarlasalardı onlar misafir etse iki dk oturup kalksanız neyse gerçi ben sinir oluyorum böyle şeylere.
Bir şekilde iptal ederdim ben kesinlikle birde üstüne yemek ısmarlamazdım.
Yakın olup sevseniz zaten böyle düşüncesiz hareket etmezlerdi sizde misafir ederdiniz.
Kendi ailem ve eş ailesi geleceği zaman önceden söyleyip ne kadar kalacaklarına kadar bile konuşuyoruz biz.
Son dakika şeyleri hiç sevmem,ayıp olduğunu düşünüyorsa babanız telafi etsin o zaman siz yine iyi ağırlamışsınız ama evine davet bile etmedi diye dedikoduya oturmuşlardır olan sizin yemek parasına olmuş

Evde ağırlamak istememis gibi olmuş evet ve şikayet etmişlerdir.

Gayet de güzel ağırlamışsınız dışarda sahilde yemek yiyip sohbet etmek de ağırlamaktır Müsait değiliz geri gidin dememişsiniz sonuçta hepimizin içinden geçer çat kapı gelen misafire bunları demek ama söyleyemeyiz evinize aldığınızda da aynı şey olucaktı.Evde oturmak için oluşan bu merak nedendir acaba.

Ne bileyim misafir sevmiyorum, evimde kimseyi istemiyorum gibi sözler daha anlaşılır açıkçası ama sanki çok büyük şeyler yapılıyormuş gibi hizmet etmek lafının kullanılması manasız geliyor. Karı koca cay koyup, yaninda hazır bir şeyle ikramda bulunacak, birkaç bardak çay dolduracak en fazla. Bunu böyle çok büyük bir şey, hizmet ettiriyorlar, hizmet etmem diye söylemek abartılı.

Amcanın tekrar gelme durumu olmazmış evet bu öyle gelip gelip "hizmet ettirme" düşüncesi ile yapılmış bir ziyaret değil en fazla yabancı damadı merak etmişlerdir

Son düzenleme:
Allahım yine garip garip adetlerimiz boşver evinizde agirlasaniz da bir kulp bulacaklardi herşeyi herkesi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda değiliz babanizda küssün konuşmasın hiç sormayın bile ne oldu diye kendi kendine trip atsin

Bana onceden haber vermedikleri icin caya mi yemege mi gelmek istediler bilmiyorum Ama biz direkt yemege goturmeyi teklif ettik, itiraz etmediler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…