- 6 Nisan 2023
- 1.055
- 205
- 43
- 26
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Beni engelleyen kocamdan çekinmem veya boşanmak istememem değildi ama. Çok farklı yerlere çekiyorsunuz olayı bulandırmak için. Babamın hastalığı ve ailemi üzmek istemememdi. Sabrettiysem bunun için sabrettim. Hiçte kocama yüz vermedim bu süreçte. Yani kendime baktığımda da zaten yanlış bi şey söylemiş olmuyorum. Çünkü ben böyle yaptım. Söylediklerimde tek yanlış şey yok.Sevgili kiraz mevsimi, her ne kadar üyelik adınızı değiştirirseniz de sizi tanıyan biriyim. Uyku sersemi yorumları okuyup geçiyordum ancak bazı yorumlarınıza kayıtsız kalamadım.
Eşiniz sizi defalarca aldatmadı mı? Bayramda ailenize uygunsuz davranışları olmadı mı? Boşanmam gerekiyor ama yapamıyorum diyen de siz değil miydiniz?
Yani hayatta her şey olabiliyor.
Ben konu sahibini genel olarak biliyorum, eşi tarafından ezilecek, kendisine veya ailesine saygısızlık yaptırabilecek birisi değil.
Birine bu denli iddialı bir yorum yapmadan önce öğüdünüzü kendinizin uygulayıp uygulamadığına bir bakınız. Elbette hepimizin kendi görüşüne göre yorum yapma hakkı var, ancak kırıcı olacak söylemlerden kaçınmak lazım.
Umarım siz de çok mutlu olursunuz. İyi geceler
Ayyy Otrişim gelmişSevgili kiraz mevsimi, her ne kadar üyelik adınızı değiştirirseniz de sizi tanıyan biriyim. Uyku sersemi yorumları okuyup geçiyordum ancak bazı yorumlarınıza kayıtsız kalamadım.
Eşiniz sizi defalarca aldatmadı mı? Bayramda ailenize uygunsuz davranışları olmadı mı? Boşanmam gerekiyor ama yapamıyorum diyen de siz değil miydiniz?
Yani hayatta her şey olabiliyor.
Ben konu sahibini genel olarak biliyorum, eşi tarafından ezilecek, kendisine veya ailesine saygısızlık yaptırabilecek birisi değil.
Birine bu denli iddialı bir yorum yapmadan önce öğüdünüzü kendinizin uygulayıp uygulamadığına bir bakınız. Elbette hepimizin kendi görüşüne göre yorum yapma hakkı var, ancak kırıcı olacak söylemlerden kaçınmak lazım.
Umarım siz de çok mutlu olursunuz. İyi geceler
Allah mutluluğunuzu daim etsin hayatımm takılıyorum.. kaşındın çünkü ileri geri konuşunca benim hakkımda bende sana yükseldimzaten çok mutlu olsan burda dolanmazsın bu saatte gider kocanın yanında sarılır yatardın. Çok aktifsin burda mutlu olduğunu düşünmüyorum istediğin kadar söyle.
Kiraz nasi bi msj yazdiysan alinti yapamadim. Burda saat daha 10. Tavik muyum lan benniye yatayim? Benim evliligim 10 küsur swnelik evlilik 7 24 muck muck dipdibe yasamiyorum. Zaten yapi olarak da oyle bir karakter degilim. Ama seni mi kiricam tamam cok mutsuzum.
Beni engelleyen kocamdan çekinmem veya boşanmak istememem değildi ama. Çok farklı yerlere çekiyorsunuz olayı bulandırmak için. Babamın hastalığı ve ailemi üzmek istemememdi. Sabrettiysem bunun için sabrettim. Hiçte kocama yüz vermedim bu süreçte. Yani kendime baktığımda da zaten yanlış bi şey söylemiş olmuyorum. Çünkü ben böyle yaptım. Söylediklerimde tek yanlış şey yok.
Valla ben atlattım çok şükür korkularımdan kurtuldum boşandımBoşanmayan bütün kadınların da babası ya kalp ya şeker hastası yahu ondan boşanamıyor.
Kaşi beni Kiraz nxjxjxjAllah mutluluğunuzu daim etsin hayatımm takılıyorum.. kaşındın çünkü ileri geri konuşunca benim hakkımda bende sana yükseldim
Darisi butun isteyip de bosanamayan kadinlarin basinaValla ben atlattım çok şükür korkularımdan kurtuldum boşandım
Bence doğru olanı yapmışsın, babanı görmezden gel, senin ancak ayaklandığını görmedi mi bu adam, biraz vicdanı olsa bize gelin kızı da bize çağıralım derdi, tribini sevsinler, baba da olsa erkek işteHerkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Evde ağırlamak istememis gibi olmuş evet ve şikayet etmişlerdir.Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Ne bileyim misafir sevmiyorum, evimde kimseyi istemiyorum gibi sözler daha anlaşılır açıkçası ama sanki çok büyük şeyler yapılıyormuş gibi hizmet etmek lafının kullanılması manasız geliyor. Karı koca cay koyup, yaninda hazır bir şeyle ikramda bulunacak, birkaç bardak çay dolduracak en fazla. Bunu böyle çok büyük bir şey, hizmet ettiriyorlar, hizmet etmem diye söylemek abartılı.Yorumu on kere falan beğenmek istiyorum. Ulan millet ne eriniyormuş iki bardak çay koymaya. Babanın emrivakisi yanlış o bir gerçek ama bu insanlar da zaten ülke dışında yaşıyormuş ne ara tekrarlanacak gelmeyi alışkanlık haline getirecekler anlamadım
Ben hamileliğim zor geçiyorsa restoranda oturmazdım açıkçası. Bir çay demlerdim. Böyle durumlarda servisi de eşim yapar. Ayıp değil ki. Yazlık yermiş zaten. Evin hali de önemli değil.
Yemeğe mi gelmek istemişlerdi. Çaya mı tabi bu da önemli. Yemek yemek istedilerse birlikte dışarı gitmek mantıklı.
Ama öylesine bir uğradılarsa ben eve buyur ederdim.
Ay bence deKeşke beni de evine gitmek istediğim kişiler sahile götürse orda yedirse… var bi hayalimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?