- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.371
- 798
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Tanir beni cunkuNerden biliyon aşkım
Arkadaşlar herkesin akrabalık ilişkileri farklıdır. Kimine göre amca teyze anne baba yarısıdır. Kimine göre eldir. Bana göre de eldir mesela akrabalarımdan daha çok sevdiğim aile dostlarım vardır. Kan bağı var diye herkes herkesle çok samimi olmak zorunda değil ya da herşeyi kabul etmek. Bunu bu kadar garipsemek de bana çok ilginç geliyor. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Yabancılarda eve davetsiz gelene müsait değilim demek de çok normal eşi yabancıysa bizim eve almak istememiz ona garip gelmiştir.
Aynen oyle ben 7-8 senedir amcami gormemistim bile. Ben 4 sene once evlendim dugunume gelmediler, oyle bir samimiyet iste
Esim aslinda avrupanin en sicakkanli milletlerinden birinden (Ispanyol) ama bu durum ona cok ters geldi.
Neden yuzume furdunuz ki su anda uhuhuhjBen şahidimaccessdenied kocasından her gün dayak yiyor ve telefonu karıştırmaya değil cesaret etmek aklından bile geçiremez...
İtirafın zamanı geldi, artık herkes her şeyi anladı..
Kendi sınırlarına bu kadar dikkat eden eşiniz her akşam ailenizle nasıl yiyor yemeği?
Hazır yemeğe oturduğu için mi? Laf sokmak amaçlı değil tamamen merak ettim, ne düşünerek her akşam eşinin anne babasıyla yemek yiyor.
Herkesin akrabalık ilişkisi farklı ben amcalarimi bu şekilde dışarıda ağırlamazdim. Ama siz bir samimiyetim yok diyorsunuz. Çat kapı misafirlikte hoşlanmam evet ama bir defaya mahsus tolore edebilirim, tekrarı olursa ayrı.
Ayrıca hizmet etmek lafı çok kullanılmış. Gelen misafire bir çay, kahve ikram etmek hizmet etmek, olup bitmek değildir yahu bu konunun çok abartıldığı düşünüyorum. Duyan baklava açıp, sarma sarılıyor, hiç oturmadan günlerce misafir ağırlaniyor sanır. Karo koca iki yetiskini ağırladı diye ağır bir şey yapmış olmuyor bana göre.
Babanızın tavır yapma kısmını da anlamsız buldum, siz gelmesinler demişsiniz, çok istiyorsa yandaki evinde kendileri ağırlasaydi.
Her şey ortada, daha fazla saklamamız imkansızdı..Neden yuzume furdunuz ki su anda uhuhuhj
O zaman ifşa olduysam susup oturayim edebimle. Ay kadinin konusunu sey ettik nxbxbxHer şey ortada, daha fazla saklamamız imkansızdı..
Evet hamileliğiniz zorlu geçiyormuş anlıyorum ben de benzer şekilde 9 ay bulantıyla yaşamıştım. Ama yeri geldi evimize gelmek isteyenleri bir şekilde ağırladık. Keşke siz de babanızın hatırına orta halli bir şekilde de olsa ağırlasaydınız. Babanız için..Acikcasi benim icin el gibi evet amcam. En son 7-8 sene once gordum, yengemi de hayatimda ikinci gorusumdu.
Aferim cözmüşün valla. Bacim benim koca yabanci. Genelde kafalari farkli calisir ozellikle Avrupali olanlarin. Boyle sacma salak islere giriceklerine olmuyo sekerim kusura bakma derler. Kultur bi miktar farkli. Elde bi kilo domatesle salina salina cat kapi gelen akraba falan isleri de olmaz genelde.
zaten çok mutlu olsan burda dolanmazsın bu saatte gider kocanın yanında sarılır yatardın. Çok aktifsin burda mutlu olduğunu düşünmüyorum istediğin kadar söyle
Yorumu on kere falan beğenmek istiyorum. Ulan millet ne eriniyormuş iki bardak çay koymaya. Babanın emrivakisi yanlış o bir gerçek ama bu insanlar da zaten ülke dışında yaşıyormuş ne ara tekrarlanacak gelmeyi alışkanlık haline getirecekler anlamadımKendi sınırlarına bu kadar dikkat eden eşiniz her akşam ailenizle nasıl yiyor yemeği?
Hazır yemeğe oturduğu için mi? Laf sokmak amaçlı değil tamamen merak ettim, ne düşünerek her akşam eşinin anne babasıyla yemek yiyor.
Herkesin akrabalık ilişkisi farklı ben amcalarimi bu şekilde dışarıda ağırlamazdim. Ama siz bir samimiyetim yok diyorsunuz. Çat kapı misafirlikte hoşlanmam evet ama bir defaya mahsus tolore edebilirim, tekrarı olursa ayrı.
Ayrıca hizmet etmek lafı çok kullanılmış. Gelen misafire bir çay, kahve ikram etmek hizmet etmek diye ısrarla üzerine basılarak söylenecek bir şey değildir yahu bu konunun çok abartıldığı düşünüyorum. Duyan da baklava açıp, sarma sarılıyor, hiç oturmadan günlerce misafir ağırlaniyor sanır. Kari koca iki yetiskini ağırladı diye ağır bir şey yapmış olmuyor bana göre.
Babanızın tavır yapma kısmını da anlamsız buldum, siz gelmesinler demişsiniz, çok istiyorsa yandaki evinde kendileri ağırlasaydi.
Offf çok çabuk tahrik oluyorum ya böyle şeylerdeO zaman ifşa olduysam susup oturayim edebimle. Ay kadinin konusunu sey ettik nxbxbx
Sevgili kiraz mevsimi, her ne kadar üyelik adınızı değiştirirseniz de sizi tanıyan biriyim. Uyku sersemi yorumları okuyup geçiyordum ancak bazı yorumlarınıza kayıtsız kalamadım.Kocasından çekinen, lafını çokta geçiremeyen birisisiniz bence. Bu kadar yüz vermeyin şu adamlara. Benim amcam gelecek eşim ayakları alışmasın diyecek öyle mi? Eşimi kapı dışına koyarım inadımdan istemesem bile. Eşiniz bu duruma karışamaz asla.
Bu şekilde yapsaydiniz çok iyi olurmuş, gelen amca çünkü. Evine sokmadı bile bizi demislerdr muhtemelenEvde biraz hoş sohbet edip yemeğe dışarı goturseymissiniz daha iyi olabilirmiş. Hoslanmamakta haklısınız ancak işte amca teyze vs olunca bir tık esneyebiliriz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?