Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen oyle ben 7-8 senedir amcami gormemistim bile. Ben 4 sene once evlendim dugunume gelmediler, oyle bir samimiyet iste

Esim aslinda avrupanin en sicakkanli milletlerinden birinden (Ispanyol) ama bu durum ona cok ters geldi.

Kendi sınırlarına bu kadar dikkat eden eşiniz her akşam ailenizle nasıl yiyor yemeği?
Hazır yemeğe oturduğu için mi? Laf sokmak amaçlı değil tamamen merak ettim, ne düşünerek her akşam eşinin anne babasıyla yemek yiyor.

Herkesin akrabalık ilişkisi farklı ben amcalarimi bu şekilde dışarıda ağırlamazdim. Ama siz bir samimiyetim yok diyorsunuz. Çat kapı misafirlikte hoşlanmam evet ama bir defaya mahsus tolore edebilirim, tekrarı olursa ayrı.

Ayrıca hizmet etmek lafı çok kullanılmış. Gelen misafire bir çay, kahve ikram etmek hizmet etmek diye ısrarla üzerine basılarak söylenecek bir şey değildir yahu bu konunun çok abartıldığı düşünüyorum. Duyan da baklava açıp, sarma sarılıyor, hiç oturmadan günlerce misafir ağırlaniyor sanır. Kari koca iki yetiskini ağırladı diye ağır bir şey yapmış olmuyor bana göre.

Babanızın tavır yapma kısmını da anlamsız buldum, siz gelmesinler demişsiniz, çok istiyorsa yandaki evinde kendileri ağırlasaydi.

Aynen oyle ben 7-8 senedir amcami gormemistim bile. Ben 4 sene once evlendim dugunume gelmediler, oyle bir samimiyet iste

Esim aslinda avrupanin en sicakkanli milletlerinden birinden (Ispanyol) ama bu durum ona cok ters geldi.

Aamann bosverin cidden. Gorusmuyomussunuz zaten. Hamileyim ben midem bulanıyo deyip kenara cekilin. Memnun edemezsiniz o insanlari

Esim benim ailemi cok seviyor. Biz yurtdisinda yasiyoruz ama bu ikiz villalari zaten babamla ikisi anlasip annemle beni ikna edip yaptirdi. Surekli beraber olmadigimiz icin sanirim tatli geliyor ona simdilik. Ama istemedigini soyledigi an ayriliriz yemekte de. Simdilik yemek yapmayi da cok sevdiginden cogu aksam yemekleri yapip kendi cagiriyor annem ve babami

Babam ve annem ev disinda calisiyor. Gun icinde geldiler. Biz evden calisiyoruz o yuzden babam bize sormadan konum atmis. Bana da yarim saat kala aradi soyledi. Yoksa amcamlar aramayacaklarmis.

Acikcasi benim icin el gibi evet amcam. En son 7-8 sene once gordum, yengemi de hayatimda ikinci gorusumdu.
Evet hamileliğiniz zorlu geçiyormuş anlıyorum ben de benzer şekilde 9 ay bulantıyla yaşamıştım. Ama yeri geldi evimize gelmek isteyenleri bir şekilde ağırladık. Keşke siz de babanızın hatırına orta halli bir şekilde de olsa ağırlasaydınız. Babanız için..

Bir de anladığım kadarıyla siz eşinizin kültürüne daha uyuyorsunuz. Ama biraz da eşiniz sizin kültürünüze uyum sağlasın..

Aslında yaptığı o bu değil size, kültürünüze olan saygısızlığı. Tabi bunu şimdi anlamazsınız ilerde çok ilerde ne demek istediğimi anlayacaksınız..

zaten çok mutlu olsan burda dolanmazsın bu saatte gider kocanın yanında sarılır yatardın. Çok aktifsin burda mutlu olduğunu düşünmüyorum istediğin kadar söyle

Yorumu on kere falan beğenmek istiyorum. Ulan millet ne eriniyormuş iki bardak çay koymaya. Babanın emrivakisi yanlış o bir gerçek ama bu insanlar da zaten ülke dışında yaşıyormuş ne ara tekrarlanacak gelmeyi alışkanlık haline getirecekler anlamadım

Sevgili kiraz mevsimi, her ne kadar üyelik adınızı değiştirirseniz de sizi tanıyan biriyim. Uyku sersemi yorumları okuyup geçiyordum ancak bazı yorumlarınıza kayıtsız kalamadım.

Eşiniz sizi defalarca aldatmadı mı? Bayramda ailenize uygunsuz davranışları olmadı mı? Boşanmam gerekiyor ama yapamıyorum diyen de siz değil miydiniz?

Yani hayatta her şey olabiliyor.

Ben konu sahibini genel olarak biliyorum, eşi tarafından ezilecek, kendisine veya ailesine saygısızlık yaptırabilecek birisi değil.

Birine bu denli iddialı bir yorum yapmadan önce öğüdünüzü kendinizin uygulayıp uygulamadığına bir bakınız. Elbette hepimizin kendi görüşüne göre yorum yapma hakkı var, ancak kırıcı olacak söylemlerden kaçınmak lazım.

Umarım siz de çok mutlu olursunuz. İyi geceler

Ben yarim saat once haberim olan misafire hazir tatli alirim ve kahve ikram ederim
Keske haber verseydiniz disardan yemek soylerdik hamilelik nedeniyle mutfaga pek giremiyorum midem kotu der gecerdim
Eve almamak dedikoduya sebep olmus sanirim
Yani degil balik, antrikot yedirseniz yaranamazsiniz o eve girilecekti

Ben hamileliğim zor geçiyorsa restoranda oturmazdım açıkçası. Bir çay demlerdim. Böyle durumlarda servisi de eşim yapar. Ayıp değil ki. Yazlık yermiş zaten. Evin hali de önemli değil.
Yemeğe mi gelmek istemişlerdi. Çaya mı tabi bu da önemli. Yemek yemek istedilerse birlikte dışarı gitmek mantıklı.
Ama öylesine bir uğradılarsa ben eve buyur ederdim.

Evde biraz hoş sohbet edip yemeğe dışarı goturseymissiniz daha iyi olabilirmiş. Hoslanmamakta haklısınız ancak işte amca teyze vs olunca bir tık esneyebiliriz diye düşünüyorum
Bu şekilde yapsaydiniz çok iyi olurmuş, gelen amca çünkü. Evine sokmadı bile bizi demislerdr muhtemelen

zaten çok mutlu olsan burda dolanmazsın bu saatte gider kocanın yanında sarılır yatardın. Çok aktifsin burda mutlu olduğunu düşünmüyorum istediğin kadar söyle.

Kiraz nasi bi msj yazdiysan alinti yapamadim. Burda saat daha 10. Tavik muyum lan ben niye yatayim? Benim evliligim 10 küsur swnelik evlilik 7 24 muck muck dipdibe yasamiyorum. Zaten yapi olarak da oyle bir karakter degilim. Ama seni mi kiricam tamam cok mutsuzum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…