çarşamba günü meme büyütme ameliyatına giriyorummm

masal_tali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
305
198
39
Kızlar Çarşamba günü meme büyütme ameliyatım var süreci paylaşırım ama sizden de bilgi almak istiyorum. Bana kas altı 400 cc mentor marka yuvarlak protez takacaklar. Göğsüm bi limon kadar :) 167 boyum 50 kilom var sizce ideal mi birde ameliyat sonrası çok acı çekermiyim en çok bu tedirgin ediyor beni

Birileri beni rahatlatsa çok iyi olacak ya ameliyat sonrası kas ağrılarından çok korkuyorum birde 400 cc çok mu büyük sizce

Bence ideal ben 168 boyundayım 63 kiloyum ve 425 var bende büyük ve dolgun duruyor. Aynı boydayız ama siz daha zayıfsınız size 400 güzel bir büyüklükte olur diye tahmin ediyorum

Bugün pijama takımları aldım kendime iç çamaşırı sporcu sütyeni nebiliim birçok şey işte küçük bir valizle gidicem sanırım hastaneye son 2 günüm kaldı bütün gelişmeleri yazıcam

Birileri beni rahatlatsa çok iyi olacak ya ameliyat sonrası kas ağrılarından çok korkuyorum birde 400 cc çok mu büyük sizce
yaptıranların bi süre sonra silikon yumuşağından küçülmesinden şikayetçi olduklarını okudum.bende yaptırmayı düşünüyorum boy kilo olarak aynıyız bence 350cc den az olması sıkıntı olur göz doymaya bilir

Canım umarım cok iyi geçmiştir.
Ben de haftaya çarşamba günü olacağım. Kas zarı altı mentor marka sola 300cc sağa 325cc yüksek profilli dedi hoca. Sizce küçük mü olur? Boyum 173 kilom 63. Hoca başta 275 cc dedi ben 300 dedim. Sizce 325 e 350 mi olsa ama yüksek profil yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Boy ve kilomuz aynı benim cicişlerimde küçük küçük bi portakal kadar diyebilirim
Hemde çocuğum olmasına rağmen...ama gayet memnunum iyiki böyleler bende büyük sevmiyorum hamileyken kocaman olmuşlardı rahatsız olurdum hiç hoşuma gitmezdi konu hakkında hiçbir fikrim yok ama hakkınızda hayırlı olur inşallah

Hala hastanedeyim şuan ağzıma girecekler düşün ama bu hali bile hoşuma gitti ki şiş şuan küçülecek yani.
Bence 350 cc den aşağı taktırma derim ben

Oldu valla güzel de oldu

Merhaba bende 15 martta ameliyat oldum yuvarlak purtuklu hıgh profil 300 cc takıldı bugün ağrılarım baya baya azaldı ama ödemlerim var tabiki 10. Gündeyim Yalnız göğüs alt çizgimde sağ tarafımda hafif bir şişlik var ve beni çok tedirgin ediyor aynı şikayet sizde de oldu mu? Şekil bozukluğu olacak diye korkuyorum. Yarın sabah doktorum bir göreyim dedi inşallah güzel şeyler söyler. Hayırlısıyla güzel sonuçlarla bitirelim inşallah

Henüz göremiyorum çizgilerimi bantlı yarın kontrole gidicem ozaman görebilirim inş hepimiz için güzel olur tatlım

İnşallah canım benim de bu hafta ameliyatım kızlar bir şey soracağım dren dediğimiz şey nasıl bişey çıkarılınca iz kalıyo mu

Kesi yerlerine yakın girilen ince bir hortumun gireceği kadar bir bölge sinek ısırığı gibi bir görüntü benim hala belli ama geçici bir iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…