Çarpıntı sorunu

Merhaba sanırım sağlık konusunda bilginiz var. ben Eylül 2020 de sıcak ablasyon oldum. Ankara da Hacettepe de doktorum prof tu. işlem sırasında nabız durmuş solunum durmuş sağ salim atlatmışım çok şükür. 5 gün yoğun bakımda yattım 6. gün işlem yapıldı. ertesi gün taburcu oldum. 20 gün rapor verildi. ilk bir hafta yatak istirahati yapacaksın efor yasak dedi. evde bakacak kimse yoksa bakıcı bul dedi vs vs. evde bi kızım var bi ben. çocuk okula gidiyor tabi. bakacak kimse kalmıyo. bakıcı tutacak durumunda yoktu. idare ettim mecburen. iş yeri çağırdı evde cumartesi pazar robot gibi yatabildim sadece. tabi iyileşme sürecim 3 ayı buldu. geçen yılın ekim ayında tekrar gittim holter takıldı . yinelemiş hastalık. doktor tekrar damarları yakacaz dedi ama yine tekrarlayabilir vücudun üretiyor dedi.
bende işlemi istemedim sadece beloc 50 mg verdi.
nefes darlığı eforla çarpıntı beni benden alıyo. şubatın başında da covit oldum. nefes darlığı feciydi. 112 yi aradım ambulans yönlendiriyoruz dediler kızım korkar ambulans sesinden başka ne yapabilirim diyebildim. astım hastalarının kulalndığı sipreyi söylediler. bina görevlisini aradım sağolsun aldı getirdi kapıya bıraktı. kullandıktan sonra rahat nefes alabildim ama sık sık kullanmak zorunda kaldım ilk 4 gün. ve hala kullanıyorum .
çarpıntım çok sık olmuyo ama nefes darlığım çok kötü. birde söylemesi ayıp homojen kanlı balgam geliyordu. o da geçti şimdi ama nefes darlığı devam ediyor.
bana tavsiyeniz ne olur. bu arada covitken düzenli kan sulandırıcımı içtim. ben size aşağıda en sıkıntılı hastalıklarımı yazayım. acillik durumuna göre beni yönlendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

ritim bozukluğu, kalp kapakçıklarda gevşeklik
fibromiyalji
çölyak. isalim ve demir anemim tedavi edilemiyor çünkü diyet yapamıyorum zorluyor.
nefes alamama, nefesim yetmiyor
kronik yorgunluk

Gecmis olsun, benzer sureclerden gectim. En az 10 kardiyolog gezdim ve hepsi psikolojik dedi. Hilter, ekg vs hep temiz cikiyordu. Ben doktor gezmeye devam ettim ve sonunda ritm bozuklugu cikti, ablasyon yaptirdim 2 kez. Su anda tam olarak iyi degilim ama eskisi kadar da kotu degilim tekrar gecmis olsun, pes etmeyin, ritm uzmani bir kardiyolog bulun

Doktor hanımın iban bilgilerini paylaşıyorum. Muayene ücretini yatırdıktan sonra gerekli yönlendirmeler yapılacaktır

Merhaba hanımlar, çoğunuzla aynı şeyi yaşıyorum özellikle, nefes darlığı yaşam kalitemi çok düşürdü. Nasıl oldunuz? Geçiyor demenize o kadar ihtiyacım var ki..

Çok teşekkürler ya çok korkuyorum aslinda ritim bozukluğu çıkıcak diye. Ritim bozukluğu olanlar ömür boyu cekiyor mu peki sizin kaça çıkıyordu çarpıntınız ve nasil yakalandı sonunda?

Benim 200’u gormuslugum var
Ben max 165 daha da çıkmaz insallah cok geçmiş olsun size de peki bu çarpıntıların bize hayatı tehlikesi var mı

Y Yildiztozu93 merhaba benim de çok çarpıntım oluyor troid çıktı ilaç kullanmaya başladım. Dideral de kullanıyorum ama bir süre sonra yine başlıyor. Nasıl oldunuz umarım geçmiştir. Çok zor

Çok çok geçmiş olsun. Stres bırkın çarpıntıyı herşey yapar. Ama neden stresse kalpte sorun yoksa zaten şükürler olsun. Çünkü stres kaynaklı bir sorunu çözmek daha kolay. Ayrıca demir eksikliği, kansızlık, d vitamini eksikliği, b12, magnezyum vs bunların eksikliği de vücudu ciddi olarak etkiliyior yabana atmayın ve mutlaka tamamlayın çünkü eksiklikleri büyük sorun ama çözmesi çok kolay. Mesela d vitamini çok, düşükse kişi kilo, alır ve upraşsa da veremez. Ve ciddi depresyon yapar. Ve beraberinde bir sürü sorun çıkar ama çözümü o vitamini almak gibi basittir. Demir eksikliğide aynı şekilde beraberinde bir sürü sıkıntı getirir ama yine basittit çözümü. Saraçoğlu, demir eksikliği kürünü öneririm. Bir de kuru incir kaynatıp içilmesini. Kalpte sorun yokmuş bu harika o yüzden çokkafaya takmamaya çalılın. Çünkü ona odaklanınca daha da artıyor. Sorununuz kolayca çözülür allahın, izniyle çok geçmiş olsun

Cok tesekkurler cevabınız için evet 3 hafta oldu yine gittim doktor kovdu bişeyin yok diye terslenincede bozuluyor insan. D vitaminim ve yoğun reglden dolayi demirim hep düşük zaten bende artik kalpte sorun aramak yerine onlara yöneldim insallah çözümü bu kadar basittir Allah razi olsun

Saracoglunun demir kurunu merak ettim bakayım bende saolun

Sizden de razı, olsun.. Aman fiziksel bir sorun olmasında doktor bu sebepten kovsun, yeter ki benimde demirimmkendimi, bildim bileli düşüktür. Sadece ıspanak kereviz suyu içtim bir dönem hayatımda ilk defa o dönem yükseldi. Şifalar olsun

Tabiki Allah sifa versin herkese ay bende içiyim ya o zaman biraz toparlanirim belki. Amin cumlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…