- 6 Ağustos 2018
- 1.345
- 498
- 42
-
- Konu Sahibi Yildiztozu93
İyileştin mi peki benimde B12 yüzünden kalbimde çarpıntı varCok tesekkurler cevabınız içinevet 3 hafta oldu yine gittim doktor kovdu bişeyin yok diye terslenincede bozuluyor insan. D vitaminim ve yoğun reglden dolayi demirim hep düşük zaten bende artik kalpte sorun aramak yerine onlara yöneldim insallah çözümü bu kadar basittir Allah razi olsun
Duzeldi mi peki bu durumunuz?benim eskiden böyle çarpıntı sorunlarım vardı defalarca doktora gittim ama birşey çıkmıyordu. sonra öğrendim ki panik atak yaşıyormuşum. Eğer birşey çokmıyorsa panik atak olabilir doktorunuza bir sorun bence
Yani tam değil ama cok azaldi ayda bir cok strese girersem yaşıyorum artik benimde demir eksikligi yuzunden varİyileştin mi peki benimde B12 yüzünden kalbimde çarpıntı var
evet evet bunu her panikatak paylaşımında da gururla yazarım. Pandemiden hemen önce yasaklar başlamadan önce tedavimi oldum. Tedavi süreci kötü geçti çünkü iki terapistbir psikiyatr değiştirdim ümitsizliğe kapıldım ama sonunda doğru doktoru bulabilmiştim. Doğru doktoru bulunca 5-6 ay sürdü ve bitti. yıllarca çekmenin hiçbir anlamı yokmuş ama işte bu durumlarda doğru doktoru bulmak çok önemli. Darısı başınıza diyelimDuzeldi mi peki bu durumunuz?
şu an hiçbir şey yok üzerinde iki senden fala geçti birkez bile yaşamadım çünkü neden korkmamam gerektiğini öğretti volkan bey. bunu öğrendiğinizde ve ne yapmanız gerektiğini bildiğinizde atak zaten gelmiyorDuzeldi mi peki bu durumunuz?
Ya gerçekten mii? Peki suan ilaç kullanıyor musunuz? Ve rica etsem doktorun ismini verebilir misiniz yasaksa özelden de yazarsaniz cok sevinirim :) cok geçmis olsun size de sevindim valla bunlari birinden duymakşu an hiçbir şey yok üzerinde iki senden fala geçti birkez bile yaşamadım çünkü neden korkmamam gerektiğini öğretti volkan bey. bunu öğrendiğinizde ve ne yapmanız gerektiğini bildiğinizde atak zaten gelmiyor
Yok ilaç kullanmıyorum zaten gerek yok benim pandemiden önce herşey bitti. Sona erdi. Tabi yazarım ismini dr Volkan Öztürk çok çok memnun kaldım Allah razı olsun hakkını asla ödeyemem herzaman da tavsiye ederim. Öncesinde iki doktor değiştirmiştim daha önce de yazmıştım bunları. Hiçbir işe yaramamışlardı sadece geçecek deyip durdular aldılar seans ücretlerini.. Ne yazıkki bu işler biraz böyle oluyor. Doktorunuz gerçekten çok önemli o güveni vermeli güler yüzlü içten ve işini bilmeli. Her panik atakla ilgili birşey olduğunda hemen tavsiye ederim Volkan beyi.Ya gerçekten mii? Peki suan ilaç kullanıyor musunuz? Ve rica etsem doktorun ismini verebilir misiniz yasaksa özelden de yazarsaniz cok sevinirim :) cok geçmis olsun size de sevindim valla bunlari birinden duymak
Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için peki alanı ne psikiyatr mı psikolog mu :)Yok ilaç kullanmıyorum zaten gerek yok benim pandemiden önce herşey bitti. Sona erdi. Tabi yazarım ismini dr Volkan Öztürk çok çok memnun kaldım Allah razı olsun hakkını asla ödeyemem herzaman da tavsiye ederim. Öncesinde iki doktor değiştirmiştim daha önce de yazmıştım bunları. Hiçbir işe yaramamışlardı sadece geçecek deyip durdular aldılar seans ücretlerini.. Ne yazıkki bu işler biraz böyle oluyor. Doktorunuz gerçekten çok önemli o güveni vermeli güler yüzlü içten ve işini bilmeli. Her panik atakla ilgili birşey olduğunda hemen tavsiye ederim Volkan beyi.
dr psikolog doktorası var diye biliyorumCok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için peki alanı ne psikiyatr mı psikolog mu :)
Aa tamam mesajlarindan buldum,ben anksiyete ile de ilgileniyordur dimi ya. İyilesmek istiyorumYok ilaç kullanmıyorum zaten gerek yok benim pandemiden önce herşey bitti. Sona erdi. Tabi yazarım ismini dr Volkan Öztürk çok çok memnun kaldım Allah razı olsun hakkını asla ödeyemem herzaman da tavsiye ederim. Öncesinde iki doktor değiştirmiştim daha önce de yazmıştım bunları. Hiçbir işe yaramamışlardı sadece geçecek deyip durdular aldılar seans ücretlerini.. Ne yazıkki bu işler biraz böyle oluyor. Doktorunuz gerçekten çok önemli o güveni vermeli güler yüzlü içten ve işini bilmeli. Her panik atakla ilgili birşey olduğunda hemen tavsiye ederim Volkan beyi.
Bende de vardi bu illet bana 50 mg beloc verdilerdi. Holter takildi bir gun, ekg, ultrason falan belli bir sebebi yok denildi. Bir bir bucuk sene kullandim bu hapi. Bazen bir gun iki gun unuttugum zamanlar tekrar basliyordu carpinti ve beni geceleri yataktan kaldiriyordu esim korkudan basimdan ayrilmiyordu. Sonra dusundum ya ben bunu omur boyunca kullanamam bu hapi ve bu carpintiyla yasayamam derken internetten arastirmaya basladim. En son nar meyvesinin yararlarini ve yorumlarini okudum beni etkiledi ve hergun nar yemege basladim. Nar ve omega 3 ile birlikte bu carpintilarimi kaldirdim sukurler olsun. Rabbim birdaha yasatmasin. Ben narin etkiledigini dusunuyorum sizde bir arastirin derim.Arkadaşlar 28 yaşındayım. 1.5 senedir çarpıntı sorunum var ara ara olan. Cok stresli zamanlar gecirdim. Sonra Ekim 2019 da sabah göz kararmasi terleme aniden baslayan 165 çarpıntiyla acile gittim. Acilde ekg kan testi falan bisey cikmadi. Sadece demir cok düşük cikti. Ama bir türlü kurtulamadim bu sorundan. Çok stresliysem o gün genelde çarpıntı oluyor. Bir anda 120/130 atiyor panikledikce bir türlü dindiremiyorum. Çeyrek dideral alıyorum yarim saat sonra düşüyor. Tam 7 kardiyaloga gittim stres diyip yolluyorlar. Stres kalbi böyle hizlandirir mi? Hiçbir gençte yok da sanki bi bende var bu durum herkes keyfine bakıyor. Bütün hayatimi etkiledi çarpıntı olur diye korkudan dışarı tek çıkamıyorum. Benzer sorunu yasayip aşan arkadaşlar varsa lütfen yol gösterir misiniz? Bunun herhangi bir ölüm tehlikesi var mı? Ya da olduğunda kendimizi nasil sakinlestirebiliriz. Çok mutsuzum
Cevabınız icin çok tesekkur ederim narı hic duymadım. Siz ne kadar süre ve nasil uyguladınız? Birde nar yemeyi bıraktıktan sonra ne kadar süredir iyisiniz? Amin insallah kimseye yasatmasin.Bende de vardi bu illet bana 50 mg beloc verdilerdi. Holter takildi bir gun, ekg, ultrason falan belli bir sebebi yok denildi. Bir bir bucuk sene kullandim bu hapi. Bazen bir gun iki gun unuttugum zamanlar tekrar basliyordu carpinti ve beni geceleri yataktan kaldiriyordu esim korkudan basimdan ayrilmiyordu. Sonra dusundum ya ben bunu omur boyunca kullanamam bu hapi ve bu carpintiyla yasayamam derken internetten arastirmaya basladim. En son nar meyvesinin yararlarini ve yorumlarini okudum beni etkiledi ve hergun nar yemege basladim. Nar ve omega 3 ile birlikte bu carpintilarimi kaldirdim sukurler olsun. Rabbim birdaha yasatmasin. Ben narin etkiledigini dusunuyorum sizde bir arastirin derim.
Bende de vardı nefes açlığı sonuç Demir eksikliğiMerhaba hanımlar, çoğunuzla aynı şeyi yaşıyorum özellikle, nefes darlığı yaşam kalitemi çok düşürdü. Nasıl oldunuz? Geçiyor demenize o kadar ihtiyacım var ki..
Bir sonuca vardınız mi carpintiyla ilgili ben 5 aydır yaşıyorum. Her gün. Cipralex sonrası oldu biraktm hala var. Kardiyoloji kalp damar bişey yok kalbinde dedi. Dahiliye testleri temizz. Sinüs taşikardi deniliyor ama. Bir sigara bile acayip arttiyor. Dediğiniz gibi ellerim titriyor. Her gün olması her sigarada olması beni düşündürüyor sadece. Ama dediğim gibi banada psikolojik denildi. Sigara şu an günde Max 4 tür içtiğim. Bende nefes sorunuda oluşturuyor kalp çarparkenBenim demir tedavim bir yıl sürdü bir yıl kullandım dideral
Ben alışkınım 120 rahatsız etmiyor beni
Çok nadir yükseliyor benim de ellerim titriyor terliyorum fenalaşıyorum ama o sırada vücudumda ne olduğunu biliyorum korkmuyorum
Ben 173 ve 165 ile acile kaldirildim Benim 8 aydır çarpınti olmadığı gün yok. Hele sabah bomba patlasa uyanmam ama çarpıntı beni uyandırıyor. Çarpıntı dan dolayı işe giderken sarhoşlar gibi sağa sola yalpalarak gidiryorum. Dengemi kuramiyorum. Dediğiniz gibi bu çarpıntı nefes Darlığı da yapıyor. Sigara da içmiyorum. Kalp temiz dendi. Akciğer de öyle. Her ne hikmetse çare bulamadik.120 nabız benim için normal olmuş. İster istemez insan korkuyor. Nefes aldığımda sanki kalp mi diyeyim göğüs mu diyeyim bıçak batar gibi ağrı oluyor. Resmen kriz geçiriyorum zannediyordum.Bir sonuca vardınız mi carpintiyla ilgili ben 5 aydır yaşıyorum. Her gün. Cipralex sonrası oldu biraktm hala var. Kardiyoloji kalp damar bişey yok kalbinde dedi. Dahiliye testleri temizz. Sinüs taşikardi deniliyor ama. Bir sigara bile acayip arttiyor. Dediğiniz gibi ellerim titriyor. Her gün olması her sigarada olması beni düşündürüyor sadece. Ama dediğim gibi banada psikolojik denildi. Sigara şu an günde Max 4 tür içtiğim. Bende nefes sorunuda oluşturuyor kalp çarparkenbu arada ben en yüksek 138 i gördüm. Evdede carpintim varken nabız olctugumde 110 120 Ler. Oluyor benim çarpmayan gün yok
Bendede öyle. Ben sigara içen biriyim 1 haftadır günde Max 4 onu bile içtigimde dahada hızlanıyor ve dediğiniz gibi batma tarzı bişey oluyor. 4. Aydan beri 2 kardiyoloji bir kalp damara gittim. 1 yl olmadı akciğer filmi cektirmistm. Artk gitmek istemiyorum gitmedigim bölüm kalmadı çünküBen 173 ve 165 ile acile kaldirildim Benim 8 aydır çarpınti olmadığı gün yok. Hele sabah bomba patlasa uyanmam ama çarpıntı beni uyandırıyor. Çarpıntı dan dolayı işe giderken sarhoşlar gibi sağa sola yalpalarak gidiryorum. Dengemi kuramiyorum. Dediğiniz gibi bu çarpıntı nefes Darlığı da yapıyor. Sigara da içmiyorum. Kalp temiz dendi. Akciğer de öyle. Her ne hikmetse çare bulamadik.120 nabız benim için normal olmuş. İster istemez insan korkuyor. Nefes aldığımda sanki kalp mi diyeyim göğüs mu diyeyim bıçak batar gibi ağrı oluyor. Resmen kriz geçiriyorum zannediyordum.