• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarpıntı ankiseyete, troid

Mom10

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
219
113
23
Selam kızlar daha önce de şikâyetlerimden yakindım hep.Hipertirodi tanısıyla günde iki tane propycil kullanıyorum, aynı zamanda çarpıntım için yarım dideral bu süreçte psikolojim oldukça bozuldu, ankiseyete oldum resmen kaygılar, korkular hergun sıkıntıyla geçiriyor. İlaçlara başlayalı 18 gün oldu ve şikayetlerim aynı devam ediyor, gerçekten çok zorlanıyorum. 19 unda kan vermeye gideceğim çokta düzelmiş gibi durmuyor anksiyete bir yandan troid bir yandan içinden çıkamadım, dertleşmek bu sıkıntıları yaşayanlar mutlaka vardır, tavsiyelere açığım, teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
Çarpıntıniz sürekli mi oluyor yoksa yemeklerden sonra mı? Geçmiş olsun❤️

Çok teşekkür ederim 🙏🥰 ayağa kalktığım da diyebilirim, günlük hayatımı inanılmaz etkiliyor
İnşallah iyilesirsiniz hemen. Rabbim yardımcıniz olsun. Eşimde de çarpıntı başladı özellikle yemeklerden sonra orucunu açınca oluyor.

İnşallah iyilesirsiniz hemen. Rabbim yardımcıniz olsun. Eşimde de çarpıntı başladı özellikle yemeklerden sonra orucunu açınca oluyor.
İnşallah. Eşiniz için de umarım öyle olur. Rabbim tüm hastalara şifalar versin 🤲
Aşırı insülin salınımı na bağlı olabilirmiş, yemek sonrası olan benim genel olarak var , ayrıca sigara da kullanıyorum maalesef çok içmesem de. Çayi kahveyi azalttım hatta içmiyorum diyebilirim

Selam kızlar daha önce de şikâyetlerimden yakindım hep.Hipertirodi tanısıyla günde iki tane propycil kullanıyorum, aynı zamanda çarpıntım için yarım dideral bu süreçte psikolojim oldukça bozuldu, ankiseyete oldum resmen kaygılar, korkular hergun sıkıntıyla geçiriyor. İlaçlara başlayalı 18 gün oldu ve şikayetlerim aynı devam ediyor, gerçekten çok zorlanıyorum. 19 unda kan vermeye gideceğim çokta düzelmiş gibi durmuyor anksiyete bir yandan troid bir yandan içinden çıkamadım, dertleşmek bu sıkıntıları yaşayanlar mutlaka vardır, tavsiyelere açığım, teşekkür ederim 🙏
İbrahim Saraçoğlunun kürlerine bak aşkım annemde kocaman bir nodül var ilaç tedavisinin yanında bide onun kürlerinden birini uyguluyo

Ay bugün aklıma geldin kuzum sana yazacaktım hatta. İyiyim elhamdülillah bildiğin gibi yani anksiyete bi var bi yok. Bu aralar modum düştü birazcık ama idare etmeye çalışıyorum, üstüne düşüp büyütmüyorum. Sen nasılsın
Çok şükür diyeyim bende geliyorlar, gidiyorlar 😅

İbrahim Saraçoğlunun kürlerine bak aşkım annemde kocaman bir nodül var ilaç tedavisinin yanında bide onun kürlerinden birini uyguluyo
Dere otu kürü mü yoksa, fwydasuni gördü mü beni mafeden çarpıntı

Ay bugün aklıma geldin kuzum sana yazacaktım hatta. İyiyim elhamdülillah bildiğin gibi yani anksiyete bi var bi yok. Bu aralar modum düştü birazcık ama idare etmeye çalışıyorum, üstüne düşüp büyütmüyorum. Sen nasılsın
Sende benim aklımdaydın baktım hatta aktif mısın diye

Dere otu kürü mü yoksa, fwydasuni gördü mü beni mafeden çarpıntı
Aynen aşkım bi avuç dere otu yiyo hatta zayıflattı biraz bu kür annemi. Kontrollerine daha var işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyoruz ama annemin zaten tiroidle ilgili bir sorunu yoktu çok tesadüfi bir şekilde öğrendik o yüzden ne konuda işe yaraması gerektiğini bile bilmiyoruz. Sen bi doktora git tekrar. Çarpıntı sorunun anksiyete kaynaklı mı hormonel mi bi öğren

Aynen aşkım bi avuç dere otu yiyo hatta zayıflattı biraz bu kür annemi. Kontrollerine daha var işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyoruz ama annemin zaten tiroidle ilgili bir sorunu yoktu çok tesadüfi bir şekilde öğrendik o yüzden ne konuda işe yaraması gerektiğini bile bilmiyoruz. Sen bi doktora git tekrar. Çarpıntı sorunun anksiyete kaynaklı mı hormonel mi bi öğren
Anladım bende yerim diye aldım yedim bir iki defa kaldı öyle. Troid sanırım tetikleyen ama kaydı da olunca iyice vuruyor, burnum da hala ayni tıkalı ay hepsi bağlantılı galiba

Psikiyatra gittin mi hiç bide psikiyatrla görüşsen?
Gittim kuzum psikiyatriye ilk Troid tedavini ol ondan kaynaklı olabilir dedi.Zaten dideral başlayacakti, diderali de dahiliye yazdı çarpıntı için. Ankiseyete gibi duruyor demişti psikiyatri. Şimdi Troid tedavisini bekliyorum

Anladım güzelim şikayetlerin devam ediyorsa doktora görün kesinlikle belki ilaçları ya da dozlarını değiştirirler. Daralırsan da yaz, buralardayım ben hep

delibirselvi delibirselvi Ayin 19u kan vereceğim. O zaman belli olacak. Değerlerimin düzelmesi de psikolojikmen iyi hissettirecek biliyorum hastalık modundan çıkacağım en azından. Sağol canım yazarım sende her Zaman en kötü günleri beraber gördük unutmam ☺️

Back