Carolina herrera 212 kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana?

Lol 1000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
319
126
23
Arkadaşlar DP den C2 kodlu Carolina Herrera 212 adlı parfümü aldım kullandım inanılmaz beğendim tam istediğim gibi cicek kokusu ferah tenime de cok yakisti ürünün içeriğine baktım kayisi, gül ağacı,portakal yazıyor ben orijinalini almak istiyorum fakat küçük bir ildeyim orijinalini bulamam bu yüzden netten sipariş vereceğim. Sorum şu nette baktigim Carolina herrera 212ler hep şekerli ağır olarak yorum yapılmış içeriklerde hiç C2 içeriğiyle uyuşmuyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Benim aradığım Carolina herrera hangisi? Size güvenip alacağım bilgisi olan ne olur bilgilendirsin beni şimdiden teşekkür ederim

212'nin birkaç çeşidi var bildiğim kadarıyla. Ben sexy olanını kullandım. Çok sevdiğim bir kokudur ama bahsettiğiniz gibi çiçeksi değil. Daha yoğun, odunsu, şekerli bir kokusu var.

Demek ki 212 sexy değil bahsettiğiniz koku. Ama çok da güvenmeyin taklit parfümlere. Aynı olmayabilir.

İşte bir kaç çeşit olunca bende emin olamiyorum rose var bir de beyaz siseli muhtemel ikisinden biri diye kendi kendime düşünüyorum ama;(

Hiç bilemedim. Ama hafta sonu gidersem bakabilirim senin için hangisi çiçeksi diye o zamana kadar karar veremezsen.
Gerçekten mi? Çok sağ olun sizin gibi yüreği güzel insanları gordukçe insanlık adına seviniyorum

Ürünün içeriğine baktım dediğiniz Dp den aldığınız ürüne mi baktınız?
Bnm bildiğim 3 çeşit var
212 vip
212 vip rose
212 vip sexy
İçeriklerine baktım Hiç birinin içeriğinde portakal vs yazmıyor. :/
Ben 212vip kullanıyorum şekerli kokuları sevmem ama hafif odunsu çiçeksi karışımı kokuları severim mesela paco rabanne lady million ın tarzına benzer bi koku bence hani fikir olması açısından söylüyorum. Orjinal 212 vip de öyle çok çiçeksi değil ama şekerli hiç değil odunsu çiçeksi karışık diyelim :)) ay çok uzattım

Est cevabınız için tesekkur ederim. DP deki içerik o ama netten araştırdığımda biri olsa diğeri olmuyor içinde. Sizdekinin içeriği ne peki?

Canım senin dediğin büyük ihtimal 212 vip bende kullandım çok güzel ve kalıcı bir parfüm ayrıca vücut losyonuda harika, parfümün rengi sarı silindir şeklinde şişede

Canım senin dediğin büyük ihtimal 212 vip bende kullandım çok güzel ve kalıcı bir parfüm ayrıca vücut losyonuda harika, parfümün rengi sarı silindir şeklinde şişede
Kokuyu tarif eder misiniz size zahmet

Nolucak ayol. Yolun düşerse bir avm'ye bakarım.

Hiiii sexy'ye kötü kokuyo dediiii, taş olursun taş.
Hayatım her tende farklı oluyo biliyosun belki ben oyüzden sevmemiş olabilirim zevk meselesi ben bir parfüm delisi olarak çok fazla çeşit kullandım ama onu sevemedim

Şu an bnm elimdeki parfumün içeriğini internetten bakarak söyleyebilirim ancak onu siz de görüyosunuzdur ama zaten siz Dp deki içerikle neden kıyaslıyosunuz ki zaten dp kokunun benzerini kendi formülüyle yapıyor birebir yapmıyor yani içeriğin farklı olması çok normal. DP deki 212 orjinale yakın kokuyor mu bilmiyorum ama lady million orjinali de dp versiyonunu da almıştım bence birebir aynıydı. Yani baya benzetiolar. Bir de DP koleksiyonunda büyük ihtimal en yaygın en bilinen ve ilk çıkan 212 vip vardır diğer sexy ve rose 212 nin kardşleri türevleri...
Siz bence gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz 212 vip i ama çakma siteler olmasın sevil tekin acar vs online satış yapıolarsa oraları kullanın
Şişesi de bu

Bu arada carrolina herrera 212 serisinin hepsinde NYC yazıyor zaten erkek parfumunde de yazıyor yani

Hayatım her tende farklı oluyo biliyosun belki ben oyüzden sevmemiş olabilirim zevk meselesi ben bir parfüm delisi olarak çok fazla çeşit kullandım ama onu sevemedim

Biliyorum ben de şaka yaptım zaten. Benim de ikinci kez aldığım nadir parfümlerdendir.

bahsettiğiniz konu benim de 2 3 yıl önce kullandığım 212 nyc (new york city) yi tarif ediyor sanki.fresh ve portakal kokusu.diğer 212ler dediğiniz gibi şekerli ve ağır kokular.ama 212 nyc'nin içerisinde kayısı oldugunu hatırlamıyorum.
http://www.fragrantica.com/designers/Carolina-Herrera.html
tüm ürünleri bu linkte var.tek tek ürünlere tıklayıp detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…