İşte bir kaç çeşit olunca bende emin olamiyorum rose var bir de beyaz siseli muhtemel ikisinden biri diye kendi kendime düşünüyorum ama;(212'nin birkaç çeşidi var bildiğim kadarıyla. Ben sexy olanını kullandım. Çok sevdiğim bir kokudur ama bahsettiğiniz gibi çiçeksi değil. Daha yoğun, odunsu, şekerli bir kokusu var.
Demek ki 212 sexy değil bahsettiğiniz koku. Ama çok da güvenmeyin taklit parfümlere. Aynı olmayabilir.
İşte bir kaç çeşit olunca bende emin olamiyorum rose var bir de beyaz siseli muhtemel ikisinden biri diye kendi kendime düşünüyorum ama;(
Gerçekten mi? Çok sağ olun sizin gibi yüreği güzel insanları gordukçe insanlık adına seviniyorumHiç bilemedim. Ama hafta sonu gidersem bakabilirim senin için hangisi çiçeksi diye o zamana kadar karar veremezsen.
Ürünün içeriğine baktım dediğiniz Dp den aldığınız ürüne mi baktınız?
Bnm bildiğim 3 çeşit var
212 vip
212 vip rose
212 vip sexy
İçeriklerine baktım Hiç birinin içeriğinde portakal vs yazmıyor. :/
Ben 212vip kullanıyorum şekerli kokuları sevmem ama hafif odunsu çiçeksi karışımı kokuları severim mesela paco rabanne lady million ın tarzına benzer bi koku bence hani fikir olması açısından söylüyorum. Orjinal 212 vip de öyle çok çiçeksi değil ama şekerli hiç değil odunsu çiçeksi karışık diyelim :)) ay çok uzattım[/QU est cevabınız için teşekkür ederim içerik DP nin içeriği orijinal de birini bulsam diğeri yok içindekilerin; ( sizdekinin içinde ne var peki?
Est cevabınız için tesekkur ederim. DP deki içerik o ama netten araştırdığımda biri olsa diğeri olmuyor içinde. Sizdekinin içeriği ne peki?Ürünün içeriğine baktım dediğiniz Dp den aldığınız ürüne mi baktınız?
Bnm bildiğim 3 çeşit var
212 vip
212 vip rose
212 vip sexy
İçeriklerine baktım Hiç birinin içeriğinde portakal vs yazmıyor. :/
Ben 212vip kullanıyorum şekerli kokuları sevmem ama hafif odunsu çiçeksi karışımı kokuları severim mesela paco rabanne lady million ın tarzına benzer bi koku bence hani fikir olması açısından söylüyorum. Orjinal 212 vip de öyle çok çiçeksi değil ama şekerli hiç değil odunsu çiçeksi karışık diyelim :)) ay çok uzattım
Canım senin dediğin büyük ihtimal 212 vip bende kullandım çok güzel ve kalıcı bir parfüm ayrıca vücut losyonuda harika, parfümün rengi sarı silindir şeklinde şişedeArkadaşlar DP den C2 kodlu Carolina Herrera 212 adlı parfümü aldım kullandım inanılmaz beğendim tam istediğim gibi cicek kokusu ferah tenime de cok yakisti ürünün içeriğine baktım kayisi, gül ağacı,portakal yazıyor ben orijinalini almak istiyorum fakat küçük bir ildeyim orijinalini bulamam bu yüzden netten sipariş vereceğim. Sorum şu nette baktigim Carolina herrera 212ler hep şekerli ağır olarak yorum yapılmış içeriklerde hiç C2 içeriğiyle uyuşmuyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Benim aradığım Carolina herrera hangisi? Size güvenip alacağım bilgisi olan ne olur bilgilendirsin beni şimdiden teşekkür ederim
Kokuyu tarif eder misiniz size zahmetCanım senin dediğin büyük ihtimal 212 vip bende kullandım çok güzel ve kalıcı bir parfüm ayrıca vücut losyonuda harika, parfümün rengi sarı silindir şeklinde şişede
Kokuyu nasıl tarif edim kızKokuyu tarif eder misiniz size zahmet
Gerçekten mi? Çok sağ olun sizin gibi yüreği güzel insanları gordukçe insanlık adına seviniyorum
Kokuyu nasıl tarif edim kızama büyük ihtimal o çünkü sexy çok kötü kokuyo nacizane fikrim
Hayatım her tende farklı oluyo biliyosunNolucak ayol. Yolun düşerse bir avm'ye bakarım.
Hiiii sexy'ye kötü kokuyo dediiii, taş olursun taş.
Merhaba Nyc neyin kısaltması pekiMerhaba sanırım sizin dediğiniz 212 nyc..
Hayatım her tende farklı oluyo biliyosunbelki ben oyüzden sevmemiş olabilirim zevk meselesi ben bir parfüm delisi olarak çok fazla çeşit kullandım ama onu sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?