• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hypnotic poison,cacharel lou lou, amor amor ya da carolina herrera 212 sexy..

212 sexy var arkadşımda çok hoşuma gidiyor.Hem çok popüler değil hem de pamuk şeker tadlılığında.

h.poiison çok aşırı ağır ve baş ağrıtıcı bi koku çoğu insan nefret ediyor vanilyamsı anason kokusu
lou lou bende var yanlış yaş olarak 40 yaş yada üzerinin kullanabileceği bi parfüüm gibi çok ağır ve eşim hacısakire benzetiyor bayıyo
amor amor çok güzel yanlız herkesde var.
212sexy aldım ben geçenlerde güzel evet ama çok aşırı şekerli ve ağır baş ağrıtıcı

212 sexy şekerli
amor amor açıktan kullanmıştım kış için mükemmel :12:

amor amor güzel bir koku diye ben de yeni aldım ama hiç kalıcı değil malesef,kazağımda bile kalmıyor...

merhaba arkadaşlar. sizden parfüm seçimimde yardımcı olmanızı istiyorum. şuanda aklımda bir kaç parfüm ismi var. onlar da şunlar; hypnotic poison , cacharel lou lou ve amor amor.. küçük ihtimalle de carolina herrera 212 sexy almayı düşünüyorum. ağır basanı da lou lou. bi önceki kullandığım parfüm pur blanca blushtı. kokusunu seviyordum ama çok hafif ve etkileyici değildi fazla. etkileyici bir parfüm arıyorum. tenim esmer. lou lou nasıl olur acaba? CADIARZU bayanssulusmile

cnm lou lou türkiyede yokki orjinali

Back