Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani zerre şekerli koku sevmiyorum az da olsa şekerli mi odunsu mu çiçek mi öyle tarif eder misininizKokuyu nasıl tarif edim kız ama büyük ihtimal o çünkü sexy çok kötü kokuyo nacizane fikrim
Senınki muhtemelen klasik olan 212 gri şişeli olan yanı.İşte bir kaç çeşit olunca bende emin olamiyorum rose var bir de beyaz siseli muhtemel ikisinden biri diye kendi kendime düşünüyorum ama;(
Yoksa sarı şişe de olan klasik carolina mi çünkü dp deki içerikle sarı şişe carolina herrera içeriği aynı. Ögggg geldi bana unutmuştum aslında ama bir internet sitesinde indirime girmiş o kadar kafam karışık ki. Ayrıca teşekkür ederim sizeSenınki muhtemelen klasik olan 212 gri şişeli olan yanı.
Sarı şişede olan şekerli tarzda yalnız dediğin gibi böyle temiz bir koku değilYoksa sarı şişe de olan klasik carolina mi çünkü dp deki içerikle sarı şişe carolina herrera içeriği aynı. Ögggg geldi bana unutmuştum aslında ama bir internet sitesinde indirime girmiş o kadar kafam karışık ki. Ayrıca teşekkür ederim size
Emin misiniz acaba çünkü içeriğine baktım aslında pek şekerli gibi degildi ama bu klasik başında 212 olmayan değil mi emin olayım artık sipariş vereceğim k bakmayın rahatsız ediyorum ama siziSarı şişede olan şekerli tarzda yalnız dediğin gibi böyle temiz bir koku değil
şekerli derken hani ağır şekerli kokular gibi değil ama tatlı bir koku 212 vip altın renkli olan. yani sen daha temiz bir koku kullandın sanırım sabunsu? eğer öyleyse 212 klasik gri şişe olandır.Emin misiniz acaba çünkü içeriğine baktım aslında pek şekerli gibi degildi ama bu klasik başında 212 olmayan değil mi emin olayım artık sipariş vereceğim k bakmayın rahatsız ediyorum ama sizi
Çok teşekkür ederimşekerli derken hani ağır şekerli kokular gibi değil ama tatlı bir koku 212 vip altın renkli olan. yani sen daha temiz bir koku kullandın sanırım sabunsu? eğer öyleyse 212 klasik gri şişe olandır.