Carolina herrera 212 kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana?

Kokuyu nasıl tarif edim kız ama büyük ihtimal o çünkü sexy çok kötü kokuyo nacizane fikrim
Yani zerre şekerli koku sevmiyorum az da olsa şekerli mi odunsu mu çiçek mi öyle tarif eder misininiz

anlattığınıza göre 212 gri şişeli olan. bayılırım o kokuya. çok ferah sabunsu mükemmel bir koku.
tatlı olan 212 sexy.

Senınki muhtemelen klasik olan 212 gri şişeli olan yanı.
Yoksa sarı şişe de olan klasik carolina mi çünkü dp deki içerikle sarı şişe carolina herrera içeriği aynı. Ögggg geldi bana unutmuştum aslında ama bir internet sitesinde indirime girmiş o kadar kafam karışık ki. Ayrıca teşekkür ederim size

Sarı şişede olan şekerli tarzda yalnız dediğin gibi böyle temiz bir koku değil

Sarı şişede olan şekerli tarzda yalnız dediğin gibi böyle temiz bir koku değil
Emin misiniz acaba çünkü içeriğine baktım aslında pek şekerli gibi degildi ama bu klasik başında 212 olmayan değil mi emin olayım artık sipariş vereceğim k bakmayın rahatsız ediyorum ama sizi

Emin misiniz acaba çünkü içeriğine baktım aslında pek şekerli gibi degildi ama bu klasik başında 212 olmayan değil mi emin olayım artık sipariş vereceğim k bakmayın rahatsız ediyorum ama sizi
şekerli derken hani ağır şekerli kokular gibi değil ama tatlı bir koku 212 vip altın renkli olan. yani sen daha temiz bir koku kullandın sanırım sabunsu? eğer öyleyse 212 klasik gri şişe olandır.

şekerli derken hani ağır şekerli kokular gibi değil ama tatlı bir koku 212 vip altın renkli olan. yani sen daha temiz bir koku kullandın sanırım sabunsu? eğer öyleyse 212 klasik gri şişe olandır.
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…