GunhesH Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2006 3.433 10 0 Ankara 10 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi GunhesH #1 Carmina sensation kullanan var mı ? classic olanını demiyorum...hani şu morumsu şeffaf ve dökdörtgen şişede olan sensation u diyorum.. bence harika bir kışlık parfüm....başka kullanan varsa yorumları alayım ?
Carmina sensation kullanan var mı ? classic olanını demiyorum...hani şu morumsu şeffaf ve dökdörtgen şişede olan sensation u diyorum.. bence harika bir kışlık parfüm....başka kullanan varsa yorumları alayım ?
P pembeprenses35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2009 123 1 116 13 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GunhesH #2 ben kullanıyorum cnm gercekten harika.. ayrıca kalıcı
adanalxix ebru sana kocaman aşığım:) Kayıtlı Üye 21 Nisan 2008 269 0 96 35 Konya 13 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GunhesH #3 bende kullanıyorum koku müthiş ve baya bi kalıcı kazagına sıkınca çıkarınca katla koy bi dahaki giymene parfümün kokusu hala üzerinde....
bende kullanıyorum koku müthiş ve baya bi kalıcı kazagına sıkınca çıkarınca katla koy bi dahaki giymene parfümün kokusu hala üzerinde....