Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzenimin düğünü vardı ve benim de allığım bitmiş, far ve pudram da yoktu...o gün sabahtan tüm bunları almak için bi mağzaya gittim aklımdaki marka maybelline'di ama o an bulamadım ve cecile'in ürünlerini almak zorunda kaldım...ve böylece tabii ki yerli bir markanın da gayet iyi olabliceğini gördümm:kedi:....farların tonu harika, pudrası ve allığı da cok cok guzel...üstelik bu yaz sıcağında kullanamama rağmen okdar hafif yapıları var ki yüzüme herhangi bişi sürmüşüm hissi vermiolar!!..gerçekten cok memnun kaldımmm...buarada oradaki satış elemanı cecile'in yapısının bitkisel olduğunu söyledi...ne kadr doğrudur bilemicemm ama bu yaz sıcağında makyaj yapmk istiosanız bunları oneririmm gercekten doğal ve hafiflerrr:içelim:
Ben de Flormarın farlarını severek kullanıyorum. özellikle ikili ve sedefli olanları çok güzel.ruj ve göz kalemleri de güzel. parlak olanları harika.a.s.
flormar ojeler de güzel.
yabancı markalar dünyanın parasını ödemek kaliteli makyaj yaptıınıs anlamına gelmio bence kıslar.flormarın göz kalemlerinden kullanıom cok memnunum.göz makyajında cecileden baska tanımıyom zaten.pastel rujda on numara.flormarın ojeleri berbat bnce golden rose nin ojelerini deneyin cok güsel.
Flormar göz farları, mat ve simli olanlar fark etmiyor, profesyonell makyaj ürünleri kadar kalıcı. Ne zaman onlarla makyaj yapsam herkes yolumu kesip wow çok güzel olmuş diyor. inanılır gibi değil ama gün boyu kalıcı..
Şiddetle tavsiye ediyorum