- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay o emily'i geçen sene for you dan almştım,bu kadar güzel göz kalemi olamaz, renklilerini kullanıorum ben, çok seviorum. bu arada kimse söledi mi bilmiorum ama flor mar made in France arkadaşlar...
Bizim evdeki ojelerin çoğu şüphesiz Flormar'dır gayette memnunum
Annemin bildim bileli değiştirmediği kapatıcısı Pastel (ben kullanmadım)
En yakın zamanda Emily göz kalemi denemek istiyorum o kadar bahsetmişsiniz merak ettim :)
emily göz kalemini ben de kullandım arkadaşlar.çok güzel fakat çok yumuşak.özellikle yumuşak,sürümü rahat olduğu için aldım.Gözlerimde inanılmaz dağılma yaptı.sonra ögrendim ki çok yumuşak olması çok da iyi değilmiş.rahat uygulanabilen kalemler waterproof olursa akma dağılma yapmazmış.banada makyaj uzmanı tavsiye etti.pastel in metallics kalemini aldım henüz denemedim.ama daha önce çok güzel olduğunu duymuştum.
yok cnm bnmkiler sağlam, sen satın alana kadar yere düşmüşse 1 yada bikaç kez ondan kırılmış olabilir içi.ama çok yumuşak bişi, elinle şekil vererek yapıştırabilirsin.
selam yeni bir maskara almak istiyorum. Volume olsun ama kirpiklerimi dolgun ve siyah göstersin. Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı arkadaşlar?
Canım Loreal Voluminious 4X veya 5X tam istediğin gibidir, bir dene istersen =)a.s