Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar makyaj malzemeleri tavsiyelerine baktığımda hep yabancı markaları görüyorum. Oysaki yerli markalarında çok güzel ürünleri var. Beğendiğimiz ürünleri burada paylaşalım mı?
golden rose un sadece glossları güzel. flormarın göz kalemleri ve farları güzel.carminanın amber serisinin farları ve bronzer ı çok güzel. cecilin tüm ürümnleri rimel hariç güzel.flormarın siyah göz kalemi akmıyor ben okadar pahalı marka aldım ama bu akmıyor.iki ucu ernkli olanlar var bi ucu mavi öbür ucu siyah falan. flormarın simli falan şeyleri güzel. carminanın fondötenide güzel oil free olanı ama :1hug:a.s.ay bide pastelin böyle 5 li farları var gerçekten güzel. ben her markayı alıyorum a.s.
ay çok tatlısın yaa:1hug:
Flormarın pudra ve fondoteninden memnun olan var mı acaba?
Ben flormarın bi tane farını aldım ondan başkasını sürmez oldum çok beğendim doğrusu:smiley-cool:
Ve bugün flormarın allığını aldım rengi çok hoşuma gittii umarım memnun kalırım...a.s
flormarın açık pembe allığını sürekli kullanırım
golden rose un kırmızı ruju çok güzel-çok memnun kaldımcoksekeriremsu
yine flormar ve pastel oje kullnrm
pastelin simli göz kalemini de kullanyrm
bide flormarın glossları çok güzel duruyo yakında alcamgamyoncuiremsu
evet pastel ve flormarın ojeleri gerçekten güzel.hatırlarım da eskiden flormarın ojeleri falan olurdu gelinleri süslerken :dance: o zamanda süslüyümüşüm kaşım gözüm makyaj ürünündeymiş:roflol:
:roflol:sırnaşık şey:roflol:
valla ben bırakacam okulu estetisyen olcam yahu sırnaşık şeyŞeniz
Pastel'in göz altı kapatıcısını yıllardır kullanıyorum..Cildi hassas olup da pahalı markaları kullananları anlarım da ojeye çok para verenleri hayatta anlayamam..ben oje alacaksam mutlala flormar yada daha ucuzu varsa onu alırım..sonuçta cilde temas etmiyo..ona vereceğim paraya iyi bir krem yada fondöten alırım değil mi ama..?