Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Golden rose'un for you için ürettiği classics markasının pompalı şişede satılan fondötenini aldım 7-8 milyon gibi bir fiyatı olmasına rağmen çok beğendim.
ben pastelin akmayan göz kalemini kullanıorm watsonsta çalışan bayan tavsiye etmişti gerçekten de öle kalıcı Yahu binbir zahmetle çıkarıorm:teytey:
canım kalemi gözünü içine mi çekiyorsun altına mı?
classics golden rose'un ürünüymüş yeni öğrendim ama for you mağazasından başka yerlerde de gördüm ben.hatta tırnak cilasını almıştım bi parfümeriden..
geçen gün flormar dipliner aldım 7 ytl çok güzel hiç akmıyo sürmesi de kolay,ama sonra for you'ya girdim classics'in dipliner'ı 3.90 ytl....bunu mu alsaydım acaba dedim.
bide orda bakarken classics'in allıklarının rengini beğendim ama almaya korktum 4.90'dı çok ucuz geldi..kalitesiz gibi geldi ??? allık ve kapatıcısını almak istiyorum kullanan var mı? sivilce falan yapar mı ki korkuyorum
içine çekiorm canım Watsonsta bulabildik sadece çünkü mesela ykmde falan yoktu yerli markaymış pastel onlarda sadece yabancı markalar varmış
classics golden rose'un ürünüymüş yeni öğrendim ama for you mağazasından başka yerlerde de gördüm ben.hatta tırnak cilasını almıştım bi parfümeriden..
geçen gün flormar dipliner aldım 7 ytl çok güzel hiç akmıyo sürmesi de kolay,ama sonra for you'ya girdim classics'in dipliner'ı 3.90 ytl....bunu mu alsaydım acaba dedim.
bide orda bakarken classics'in allıklarının rengini beğendim ama almaya korktum 4.90'dı çok ucuz geldi..kalitesiz gibi geldi ??? allık ve kapatıcısını almak istiyorum kullanan var mı? sivilce falan yapar mı ki korkuyorum
evet aynısından ben de kullanıyorum,çok güzel...
ama ben cilde zarar verip vremeyeceği konusunda emin olamıyorum ya:bbo:
ucuz ya sanki kalitesizmiş ve cildimi bozacakmış gibi geliyo (bana da iyilik yaramıyo galiba :roflol:)
ama bunun yanında çok da beğeniyorum:icecream: