Benim doktorum iğne olduğum gün dedi bu gece yarın gece bide diğer günü sabahı öyle tavsiye ettiSaat 10.11gibi çatlatma ignemi olacam yumurta 17.89mm sagda 1 adet. Yarin aksam iliski onerdi. Ben yarin aksam ve takip eden 3gunde iliski dusunuyorum. Sonra 1bos 1dolu
Tecrubesi olanlar dikkat etmem gereken bisey varmi sonuc alanlar bana detayli bilgi verebilirmi?
Ya ben 1 yıl 3 aylık evliyim hiç korunmadım doktor yumurtalıkların zayıf dedi ve klomen kullandım sonra kontrole gittim çok güzel gelişmiş dedi bu ay kendiniz deneyin doğal yolla hamile kalabilirsin dedi martta adet olursan eger gel dedi çatlatma iğnesi vuralım dedi peki adet olursam adetimin 2 yada 3. Günümü gideyim yoksa adetim bitince mi bilgi verebilirseniz çok mutlu olucam çünkü yumurtalıklarımın geliştiği sevinciyle doktor ne dedi hatırlayamıyorum bile şu anSaat 10.11gibi çatlatma ignemi olacam yumurta 17.89mm sagda 1 adet. Yarin aksam iliski onerdi. Ben yarin aksam ve takip eden 3gunde iliski dusunuyorum. Sonra 1bos 1dolu
Tecrubesi olanlar dikkat etmem gereken bisey varmi sonuc alanlar bana detayli bilgi verebilirmi?
Sonucun belli mi femara kullanmıştın galiba?Saat 10.11gibi çatlatma ignemi olacam yumurta 17.89mm sagda 1 adet. Yarin aksam iliski onerdi. Ben yarin aksam ve takip eden 3gunde iliski dusunuyorum. Sonra 1bos 1dolu
Canım yine 2.3 günü git çünkü doktor bakacak kist filan oluşmuş mu diye bu tür ilaçlar çok güzel yumurta oluşturuyor ama bazen de çatlamayınca kiste dönüyor o yüzden kist yoksa ikinci tedaviye devam ederYa ben 1 yıl 3 aylık evliyim hiç korunmadım doktor yumurtalıkların zayıf dedi ve klomen kullandım sonra kontrole gittim çok güzel gelişmiş dedi bu ay kendiniz deneyin doğal yolla hamile kalabilirsin dedi martta adet olursan eger gel dedi çatlatma iğnesi vuralım dedi peki adet olursam adetimin 2 yada 3. Günümü gideyim yoksa adetim bitince mi bilgi verebilirseniz çok mutlu olucam çünkü yumurtalıklarımın geliştiği sevinciyle doktor ne dedi hatırlayamıyorum bile şu an
Teşekkür ederim ama klomen kullanmanın üzerine 1 ay geçmiş olcak sıkıntı olmaz inşallah yaCanım yine 2.3 günü git çünkü doktor bakacak kist filan oluşmuş mu diye bu tür ilaçlar çok güzel yumurta oluşturuyor ama bazen de çatlamayınca kiste dönüyor o yüzden kist yoksa ikinci tedaviye devam eder
sıkıntı yoksa zaten yine klomeni 5.gün başlatır doktorTeşekkür ederim ama klomen kullanmanın üzerine 1 ay geçmiş olcak sıkıntı olmaz inşallah ya
24unde adet oldumSonucun belli mi femara kullanmıştın galiba?
Adetin 5.gunu femera kullandim 5gun sonra doktora gittim yani adetten 10gun sonra doktora gittim benYa ben 1 yıl 3 aylık evliyim hiç korunmadım doktor yumurtalıkların zayıf dedi ve klomen kullandım sonra kontrole gittim çok güzel gelişmiş dedi bu ay kendiniz deneyin doğal yolla hamile kalabilirsin dedi martta adet olursan eger gel dedi çatlatma iğnesi vuralım dedi peki adet olursam adetimin 2 yada 3. Günümü gideyim yoksa adetim bitince mi bilgi verebilirseniz çok mutlu olucam çünkü yumurtalıklarımın geliştiği sevinciyle doktor ne dedi hatırlayamıyorum bile şu an
Teşekkür ederim bende öyle yapıcam adetimin 2. Günü giderimAdetin 5.gunu femera kullandim 5gun sonra doktora gittim yani adetten 10gun sonra doktora gittim ben
Şubatta klomen kullandım 16 sında başladım 5 gün kullandım sabah akşam bu gün martın 4 ü hemen hemen 4 gündür falan da göğüs ucum acıyor ama sadece göğüs ucum olmuş olabilir mi acaba martın 15 ini bekliyorumCanım yine 2.3 günü git çünkü doktor bakacak kist filan oluşmuş mu diye bu tür ilaçlar çok güzel yumurta oluşturuyor ama bazen de çatlamayınca kiste dönüyor o yüzden kist yoksa ikinci tedaviye devam eder
belirtilere hiç takılmayın ben o kadar çok belirti yaşadım ama kanda negatif çıktı psikolojik olduğunu düşünüyorumŞubatta klomen kullandım 16 sında başladım 5 gün kullandım sabah akşam bu gün martın 4 ü hemen hemen 4 gündür falan da göğüs ucum acıyor ama sadece göğüs ucum olmuş olabilir mi acaba martın 15 ini bekliyorum
Dooğru oda olabilir 15ini bekliyorum bakalım ne olcakbelirtilere hiç takılmayın ben o kadar çok belirti yaşadım ama kanda negatif çıktı psikolojik olduğunu düşünüyorum
Bende cumartesi igne oldum beklemedeyim cumartedi gunu kan verecem progesteron testi icinSonuç alan oldumu bugun yumurtann catlayip catlamadigina bakicak dr gunde 4 klomene ragmen yumurtam 17.9 mm anca oldu
Bende cumartesi igne oldum beklemedeyim cumartedi gunu kan verecem progesteron testi icin
Bugün gittim çatlamamiş ama buyumeyen yumurtalarda baya buyumus 21 mm 18mm 17mm olmuş bende beklemedeyim çatlar mı acaba pazar gunu cat.ignesi oldum
Regl dongumuz de ayni sanirim bat benim 23 martBende cumartesi igne oldum beklemedeyim cumartedi gunu kan verecem progesteron testi icin
Merhaba catlatma ignesimi kullandiniz sadece doktor asilama onerdimi?Saat 10.11gibi çatlatma ignemi olacam yumurta 17.89mm sagda 1 adet. Yarin aksam iliski onerdi. Ben yarin aksam ve takip eden 3gunde iliski dusunuyorum. Sonra 1bos 1dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?