Gebeliğe Hazırlık Carlatma ignesi ve sonrasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugce6838

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
165
439
18
27
Saat 10.11gibi çatlatma ignemi olacam yumurta 17.89mm sagda 1 adet. Yarin aksam iliski onerdi. Ben yarin aksam ve takip eden 3gunde iliski dusunuyorum. Sonra 1bos 1dolu
Tecrubesi olanlar dikkat etmem gereken bisey varmi sonuc alanlar bana detayli bilgi verebilirmi?

Benim doktorum iğne olduğum gün dedi bu gece yarın gece bide diğer günü sabahı öyle tavsiye etti

Ya ben 1 yıl 3 aylık evliyim hiç korunmadım doktor yumurtalıkların zayıf dedi ve klomen kullandım sonra kontrole gittim çok güzel gelişmiş dedi bu ay kendiniz deneyin doğal yolla hamile kalabilirsin dedi martta adet olursan eger gel dedi çatlatma iğnesi vuralım dedi peki adet olursam adetimin 2 yada 3. Günümü gideyim yoksa adetim bitince mi bilgi verebilirseniz çok mutlu olucam çünkü yumurtalıklarımın geliştiği sevinciyle doktor ne dedi hatırlayamıyorum bile şu an

Sonucun belli mi femara kullanmıştın galiba?

Canım yine 2.3 günü git çünkü doktor bakacak kist filan oluşmuş mu diye bu tür ilaçlar çok güzel yumurta oluşturuyor ama bazen de çatlamayınca kiste dönüyor o yüzden kist yoksa ikinci tedaviye devam eder

Teşekkür ederim ama klomen kullanmanın üzerine 1 ay geçmiş olcak sıkıntı olmaz inşallah ya

Adetin 5.gunu femera kullandim 5gun sonra doktora gittim yani adetten 10gun sonra doktora gittim ben

Şubatta klomen kullandım 16 sında başladım 5 gün kullandım sabah akşam bu gün martın 4 ü hemen hemen 4 gündür falan da göğüs ucum acıyor ama sadece göğüs ucum olmuş olabilir mi acaba martın 15 ini bekliyorum

belirtilere hiç takılmayın ben o kadar çok belirti yaşadım ama kanda negatif çıktı psikolojik olduğunu düşünüyorum

Kizlar bugn 10.gun sagda 12 solda 15 ve 11mm toplam 3yumurtam olmus ilk ay 1taneydi

Sonuç alan oldumu bugun yumurtann catlayip catlamadigina bakicak dr gunde 4 klomene ragmen yumurtam 17.9 mm anca oldu

Merhaba catlatma ignesimi kullandiniz sadece doktor asilama onerdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…