Çaresizlik.

gidicem nasipse evet...kendi kendime düzelemiyorum çünkü.
bahsettiğiniz siteyede bakıcam sağolun.

Ailelerimizi seçmek elimizde olsaydı keşke.. İyi ki okuyorsun canım mesleğini eline almaya bak bir an evvel.. çocukluktan kalan izler hiç silinmiyor hatta insanın hayata bakışını büyük ölçüde etkiliyor çocuklukta yaşadıkları ama inşallah sende ilerde evlenip kendi aileni kurunca asıl huzuru orada bulursun.

Kendime çare olamıyorum ama.......

tavsiyelerinizi düşünüyorum evet bikaç kurs aklımda uzaklaşmak için.belki bana iyi gelir.
ama aynı evin içinde konuşmamak görmezden gelinmek çok zor.

Benim merak ettiğim,bi doktordan yardım alınca gerçekten silinebiliyormu bu izler...
Yoksa anlattıkça içimde büyürmü dertlerim...onlardan daha fazla nefret edip,kaybolan yıllarıma yanarmıyım...

Öyle bi durumdayımki şuan bunlardan biraz onalra bahsetsem bana...
NEYİNİ EKSİK ETTİKKİ(maddiyatı kastediyorlar)
dicekler.
Belkide onlar beni hayatlarından silecek.
Silmisler aslinda. Bu gercegi kabul edip hayatini duzene koyman gerekiyor. Bu zamana kadar kotu seyler oldu ama bu zamandan sonra her sey cok iyi olabilir. Yasadiklarini gelecegine genelleme lutfen.

Çok zor şeyler yaşamış,çok zor imtihanlardan geçmişsin.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Ben başıma gelenleri sorun ederken insanlar nelerle uğraşyor dedim.
Hayat zor,çok zor...

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Silmisler aslinda. Bu gercegi kabul edip hayatini duzene koyman gerekiyor. Bu zamana kadar kotu seyler oldu ama bu zamandan sonra her sey cok iyi olabilir. Yasadiklarini gelecegine genelleme lutfen.
umarım bunu başarabilirim.
Sizde haklısınız.
Ömrüm boyunca yaşadıklarıma kayıtsız kalarak,zaten silmişlerdi aslında...

Herkesin derdi kendine büyüktür misali...Allah sizinde yardımcınız olsun.

mümkünse kimseye söyleme gittiğini anlıyorum seni ama ünide medikoda psikolog falan var gidebilirsen oraya git gittiğin ünide varsa böyle bir yer okula gidiyorum diye gidersin hem .

çok üzüldüm okuyunca ama Dua et ve kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış.
Sakın umutsuzluğa kapılma bundan sonra inşallah herşey güzel olcak diye düşün çok zor hakkaten durumun ama sakın pes etme güçlü olursan durursan kazanan sen olursun ailende bigün anlar kıymetini İlahi adalet var unutma:)

okudukça üzüldüm durumuna .ama senin için iyi yanını düşünüyorum mimarlık fakültesini bitiriceksin biraz daha dayan hangi para deme bir bitir bakalım nasıl o para bişekilde geliyosa okurken bundan sonrası içinde gelir ''yılma '' ayakta dur .Sen okuduğum kadarı ile çok güçlü bir bayansın yaşanmış talihsiz şeyler olabilir ama bundan sonrasını düşün inşallah güzel bir iş imkanı doğar para kazanırsın çevren değişir artık bu tecrübelerinden dolayı daha da azimkar olup hayatınada iyi seni taşıyabilecek bir insan da koyarsın .Evet anne baba hakkı var ancak oradan ayrıldıktan sonra belki evlenince bu şekilde devam eden insanlara sınır koyarsın bundan sonraki hayatında seni üzmemeleri için engellersin .

durumum o kadar vahimki,kıymeti anlama gibi bi ihtimal hiç yok...
yıllardır alışılmış bi durum.
Sadece para,evet sadece para vererek babalığını ispatlamaya çalışan biri,ve artık anlatmak bile istediğim bi anne...
Geçen gün artık dayanamadım -ben verdiğin parayla mutlu olmuyorum baba dedim...yani kendimce paradan çok daha eksik duygularımı belli etmeye çalıştım ama nafile.
Ben işe giripte arama mesafe koyduğumda,,''bakk bakk parasını kazandıda eyvallahı olmuyor'' dicekler.yine kötü olan nankör olan ben olucam.
Anne baba olmak ne kadar zormuş......
ve tabi hastalıklı bir ailede evlat ! olmakta.

Bazen ilerde yapayalnız kalacağımı....yalnız öleceğimi düşünüyorum.
Kaldıki sadece anne baba değil altı kardeşiz hiçkimse birbirini sevmez.Öyle düşmanca yetiştirilmişizki,kardeşin kardeşe haseti kıskançlığı dayağı hakareti herşeyi var.
Bu durumda kimsenin iletişimi yok.
yani aylarca dışarda kalsam abilerim bir kere bile aramazdı.
evli bi ablam sadece acıyarak !!boşver diyor.
diğerlerini ise yüzleriini görmeye tahammülüm yok.
Yalnız başıma mutlu olabileceğime inanmak istiyorum.

Tüylerim diken diken oldu ya... O kadın, ablan diyemiyorum, umarım evlenip gitmiştir! En azından her gün suratını görmek zorunda kalmazsın. Bence tüm dikkatin le kpss ye çalış ve yakın bir şehir bile yazmadan git. Böyle aile olmaz olsun.

aynen böyle ailemi olur? şuan kendimi süper bir aileye sahip olduğum için çok şanslı hissettim...
Ama senin için üzüldüm açıkçası ama pes etme sakın niye yalnız kalıcaksın ki dostların olur ailenden yakın böyle düşün belkide bu kadar çektin çok güzel insanlarla karşılaşacaksın ya da çok güzel bir hayatın olacak sakın vazgeçme çalış kendi paranı kazan... ayaklarının üstünde dur!!! Allahtan başka kimseye muhtaç değilsin sonuçta...

Ailen hastalikli. Annen ve babanin cocukluguna inmek lazim once. .....
Sen guclu bir kizsin bitanem. Yolunu ciz kimseye eyvallahin olmasin. Cogu gitti azi kaldi merak etme. Ve kendine acima, daima onune bak canim. Yuregine de aci tohumlari ekme, cunku sen ektikce sulayani cok olur.

o evlendi gitti daha sonra eşindn ayrıldı ve çocuğuyla beraber birçok sıkıntıyı yaşadım.tek başıma.12 yıl oluyor.eski konularımda vardır.
Bahsedemediğiniz bi iğrençliğe mahkum,daha nice zulümlerini gördüm.
Kelimeler bazı şeyleri anlatmaya yetmiyor.

Evet tek dileğimde bu.Allahtan başka kimseye muhtaç olmayayım...
Hastalıkta..
mutlu günümde..
üzgün günümde yapayalnız olacağımı kabullenerek devam etmeliyim hayata.

çok haklısınız.Ben ne zaman sinmiş,acı dolu bi yüz ifadesiyle onlara baksam burun kıvırdılar...aman canım kimsenin huzurunu bozmayayım..
yaşadıklarımı bi kaç doktora mail attım bana geri dönen tavsiyede bulunanlar oldu.
İnşallah,dileğim o ki bi gün benimde unuttuğum huzurlu bi hayatım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…