Çaresizlik.

Kardes senin psikolojin bozulmus, niye asi bir kul olasin ? Basina gelenlere katlanmak zorunda degilsin ki.

Bak , ailen normal degil, bu gidisle devam edersen kafayi yersin. Bu yazdiklarin da normal degil zaten, buna ogrenilmis caresizlik deniyor. Caresiz oldugun fikrine alistigin icin care olsa da goremiyorsun, yapamiyorsun.

Ne derlerse desinler arkandan birak. Kopekler de yavrularini besliyor, doguran herkes bakmak zorunda.

Zaten gitmek boyle bir sey, ardina bakmiyorsun, arkamdan ne derlerse desin umrumda degil kendimi kacip kurtariyorum diyorsun. Paran olunca atanmayi, evlenmeyi falan bekleme, ayri eve KAC.

Öncelikle, Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm durumunuza. MHRS.gov adresinden psikiyatri randevusu alıp ücretsiz muayene olabilirsiniz. sigortanız varsa tabii. Umarım en kısa sürede kendinizi toparlarsınız. Bir süre ailenizden uzak kalmaya çalışın. Hiç değilse part-time işlerde çalışın ki hem kafanız dağılır ailenizle geçirdiğiniz zaman azalır, hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz. Ama devlet hastanesinden de olsa mutlaka bir psikiyatriste gidin.

teşekkür ederim evet bile bile lades diyemem..özelliklede erkek arkadaşı konusunda..
ama bigün kendimi çok yalnız hissettiğimde özürler dilediğinde yine benim ilk tutunduğum kişi o oluyor..
Bezen çok iyi,bazense asla olmaz dediğim biri.

çok normal öyle olması.iletişimi koparmadan çok iyi arkadaş olarak kalamazmısınız

hayır hakim olan ablam değil.o aksine kendince çok fena ve her ortamda beni ezen konuşmama müsade etmeyen biriydi.
taciz konusu ise en büyük abla müsveddesi insandan..yani ben en fazla 4-5 sem o 14-15 tir

Ahh keşke bu dedikleriniz olsa..
daha bu akşam babam ehliyetimi gidip almam için günlerce gereksiz yere aşağılar gibi konuşuyor benimle diye biraz sert konuştum...
gidip alıcam baba aysonuna kadar sürem varki başka sebeplerimde var dediğimde..
Sen bana restmi çekiyorsun oldum...
Yani en ufak konuda ben onlardan başka düşünsem NANKÖR oluyorum.Babasına karşı gelen hayırsız evlat oluyorum...

Benim anne m tartışma sırasında çocuklarıyla kendini rakip görebilen bi insan...
Her defasında bana senin sonun kötü olacak!!!! diye bağırır.
sebepse yaşadığım kötü bi durumu onunla paylaşmam yada ağlamamdır..
Çekemem seni.
anlatma modundadır tamm 25 yıl.
o kadar çaresizimki yine bana bu acıları yaşatanlara gidip derdimi döküyorum.

çok normal öyle olması.iletişimi koparmadan çok iyi arkadaş olarak kalamazmısınız
ona göre arkadaşlık asla olmaz.bunu ona söylemiştim hatta..o zaman ben sevmeyen...onun için fedakarlık etmeyen biri oluyorum.asla kabul etmezdi.

Canım işimi elime alır kaçar giderdim kimse beni bulamazdı bu nedir ya üvey olabilir misin

teşekkür ederim evet destek almak için araştırmaya başladım.yıllardır düşündüğüm bişey bu zaten ama ne yazıkki beni bu duruma getirenlerin...
AAA PSİKOLOJİSİ BOZUK DELİMİ NE diyeceği ortamdayım.

alıştığın için..26 yaşıma dek baba ocağında yaşad9ım..babam çok zor biriydi..sizde bir an önce başınızın çaresine bakın diye yapıyorlar..yöntemleri bu şekilde..ileride mumla ararlarda geçmiş ola..biraz silkelenin lütfen..evlenseniz dahi..insanın en iyi dostu yine kendisidir..mutlu bile olsanız..bu bir gerçek..

Canım işimi elime alır kaçar giderdim kimse beni bulamazdı bu nedir ya üvey olabilir misin
hayır ama istenmeyen bi gebelik olduğum kesin.
5 çocuktan sonra 5 yıl arayla sonuncuyum.
hatta benden sonra bi daha hamile kaldığında kürtaj olmuş anne m!
bu gizlidir evde ama konuşmalardan anladım.
Çünkü şuan çok vicdan azabı çekiyor o konuda.

hem annem hem babam...
Geçenlerde annem beni rüyasında görmüş bi uçurumdan düşüyormuşum.konuşmuyorduk o sıra.
bunu babama anlatmış.
o günden beri,hımmm demekki sne yanlış yoldasın diye bana bi tuhaf bakıyorlar!
oysaki ben bu yaşına kadar sadece 1 kişiyle görüşmüş,ahlakımı kendim için yaşayan biriyim...
yani onların haketmedikleri kadar iyiyim.

ona göre arkadaşlık asla olmaz.bunu ona söylemiştim hatta..o zaman ben sevmeyen...onun için fedakarlık etmeyen biri oluyorum.asla kabul etmezdi.

ilişki dostluk üzerine kurulmalı aslında.yani ayrılık olabilir ama başı sıkıştığında, desteğe ihtiyacı olduğunda yanında olabilmeli.her ilişkide olmaz bu ama her ciddi ilişkide olmalı bence.

bu arada ehliyet için son alım tarihi mayısta.

Evet çok haklısın.İşte sırf bu yüzden evliliği bi kurtuluş olarak görmem.göremem.ki oda nasip işidir...
En iyi insanların bile karşısına ne kötü insanlar çıkıyor...
Ben tek başıma onların olmayan sevgisini dilenerek geçirmemeliyim hayatı.

çok teşekkür ederim.
Bi yerlerde gerçekten iyi insanların olduğunu hissetmek bile güzel.

Allah sabır versin.. güzel huzurlu bunları unutturacak bir gelecek nasip etsin.. herseye rağmen bence sen çok güçlü bir insansın.. çekip gitmedin.. karşı gelmedin.. maşallah okulunu da okumuşsum ve Aksine dışardan bakıp derdini paylaşıyorsun..

Öyle bi durumdayımki şuan bunlardan biraz onalra bahsetsem bana...
NEYİNİ EKSİK ETTİKKİ(maddiyatı kastediyorlar)
dicekler.
Belkide onlar beni hayatlarından silecek.

kesinlikle erkelerden korkma her erkek baban gibi değildir..sende çocuk değilsin..kendi yaşamına bak..allaha şükürler olsun eşim çok iyi biri çıktı..lütfen dua et..kendi yaşamına atıl..birileriyle tanışman yada konuşman kötü kız olduğun anlamına gelmez..nasıl tanıyacaksınki insanları başka türlü..daha güçlü olmalısın..duygusal senden kurtul..kndine zarar veriyorsun..ve hep kötü düşünmek kötü şeyleri getirir hayatında..ve olna şeyler bir öncekinin daha ağırı olur..olumlu düşünmeli olumlu olmaya çalışmalısın..sağlıklısın..spora vs yazıl..çok iyi gelir ter atmak..hemde mutluluk hormonu salgılar beynin..kendini şımart..kahve falan yap iç..mutlu olmaya çalış..

En kısa zamanda kendi düzenimi kurabilmek için elimden geleni yapıcam zaten...
Çoğu kişinin hiç katlanmayacağı şeylere nasıl dayanmışım diye soruyorum bazen..
Gitmek,,şuan yapabileceğim en doğru şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…