Gebeliğe Hazırlık Çaresizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cavendish

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
403
685
23
Her ay aynı hayal kırıklığını yaşamak tüm çabalar umut hayaller dualar herşeye rağmen bir sonuç alamayıp içi parçalanan tarif bile edemediğim unutmak istediğim bu duyguları yaşayan tek ben değilim biliyorum.

Kızlar ben düşünmemeye çalıştıkça, kendime uğraşlar bulup işime dört elle sarıldıkça insanlar üstüme üstüme geliyor. Ben herkese hala istemiyoruz diyorum ya da kısmet vakti var gibi cevaplar veriyorum ama karşılığında sanki gerçeği söylemişim gibi bazen teselli cevapları bazende anneliğin eşsiz kutsal nasıl mutluluk olduğunun cevaplarını alıyorum. Ama herkes lafı illa bebek çocuk hamileliğe getiriyor yarama tuz basıyor, düşünmemeye çalıştıkça birileri beni dağlayıp geçiyor istisnasız her gün. Ben artık dayanamıyorum, elimde olsa kapıdan dışarı adım atmam ama işe gidiyorum her gün ya da uzun zaman görüşmediğim biriyle araşıp mesajlaşsak sohbet yine aynı. Ben bunu hakedecek ne yaptım diyorum artık kendimi 100 yaşında hissediyorum. Ben bu durumla nasıl baş edeyim bilemiyorum zaten her ay yaşadığım hayal kırıklığı bana yetiyor, eşimin gözlerindeki o hüzün bana yetiyor. Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin ben dua ettikçe dahada kötünbirşey oluyor ben artık bitecek dedikçe beterini yaşıyorum, çok çaresiz hissediyorum dipsiz kuyu kelimesinin anlamını yaşıyorum Allah kimseye yaşatmasın.

Merhaba canım, maalesef toplum olarak sınırları kavrayamamak ve insanların acılarından beslenmeye çalışmak gibi yaygın huylarımız var, lütfen bunlara takılmamaya çalış. İş yerinde bu tarz densizliklerle o kadar çok karşılaştım ki en sonunda ben de sert cevaplar vermeye başladım. Sonra kesildi tabi cevap verince, ama ben de üzüldüm açıkçası, kalp kırmaya gerek var mıydı diye. O nedenle sabretmeye çalış, Rabbim en hayırlı zamanda dualarını kabul etsin.

Seni anlıyorum aynı duyguları bende bazen hissedebiliyorum , kiminle konuşsam halen birşey yokmu sanki yüzyıl olmuş gibi, bol bol hacet namazı kıl hacet duası var ve Allahtan ümidi kesme..Allah beterinden saklasın zamanı gelince oda olur elbet..Yiyecek ekmeği içecek suyu yoksa bir insanın ne yapsan boş arkadaşım, burda bebek olmuyor deyip başlık açanlar bebek sahibi olmuşlar bu sene neden olmasın kalbini karartma bende seninle aynı durumdayım inancını sağlam tutmak biraz daha insanı toparlıyor güzel haberlerini bekliyorum

Bir buçuk yıllık evliyiz çocuk düşünmeye 4 ay önce başladık henüz olmadı korunmayı bırakmadan doktora gittim smear vajinal ultrason ve kan testleri yapıldı temiz çıktı bu ay da olmazsa hormon testleri için adetin 2. Günü gidicem eşim de sperm testine gideceğini söyledi . Çok uzun bi süre değil ama hem anne hem baba tarafında sağlıklı kadın yok gibi hepsinde rahim ve hormon sorunları var halamın çocuğu yok o yüzden her ay kırmızıları görünce hayal kırıklığına uğruyorum. Tüm akrabalar tanıdıklar herkes sürekli çocuk muhabbeti vs valla ben de bi süre tepefoblarima bile cevap vermedim çünkü arayan akrabalarım sürekli aynı muhabbet çok sıkıldım yoruldum . Ben de soranlara henüz düşünmüyoruz ya da hayırlısı acelemiz yok vs vs vs bi sürü şey ama yine de o muhabbetler son bulmuyor sizi anlıyorum . Geçenlerde kv aradı bazen benimle çocuk yapın diye tartışıyor bile . Eşimi aradı konuyu açtı doktora gidin falan dedi eşim eşim sinirlendi doktor mu yapıcak dedi sonra konu kapandı kimse eşime bişey diyemiyo herkes beni arıyor kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama sürekli de söylenmez ki

Çok zor biliyorum ama insanların sizinle daşga geçmesine asla izin vermeyin her zaman gülün onlara asla asık surat yapıp belli etmeyin duygularınızı. Aaa pardon da x sana mı sorucaktım hahaha keyfim ne zaman isterse o zaman yaparım amaannn ne acelem var. Olur iniallah Rabbim verirae olur biz zamanı gelince yaparız deneriz şansımızı. Aman olöazsa da canımız sğaolsun ya bebek için evlenmedik biz hahha gülün geçin. Aaaa sen yoksa bebek için mi evlendin ? Onlar dalga geçeceğine her zaman siz dalga geçin veee nolursa olsun kocanızl aşk yaşadığınızı mutluluktan öleveğinizi ve ayyy eşim hiç hazır değil bebeğe yaaa daha cicim aylarındayız valla o ne zaman istersr o zaman yaparız diyin. Arada eşinize atın suçu. O keyfine bana çok düşkün işte tadını çıkaralım 2 3 sene millet 40 yaşında doğuruyo amannn şu an planlarımız arasında bebek yok diyio geçinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…