Ben bu tarz insanların değişeceğine inanmiyorum. Sadece kaybetme korkusuyla kendine biraz ayar vermiş. Ahhh aşk işte size ne desek boş. Aşık olduğunuz için yok yok değişti diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Ayy aynısı ya sizin için yapıyoruz sizin için yoruluyoruz senin için evi temizliyorum senin için ablamlar gelinlikciyle konuşmuşlar şu fiyata halledecekler suan da sırf annesigile mesafe koydum diye bitsin dedi bende patlamaya hazırdim bitirdim anlamıyorum bu aileleri oğullarının mutsuz olmalarını niye istiyorlar neden dertleri ne anlamıyorum gerçektenBenimki de biraz öyleydi canım. Ama sonradan anladım ki bunu farkında olmadan yapıyor. Biz de bu konuyu biraz zor çözdük, şimdi hatasının farkında. Onlar 'Biz düşündük, sizin düşünmenize gerek yok" demeyip güzellikle pazarlayınca benimki de yardımcı oluyorlar şeklinde düşünüyordu. Şimdi diyor ki bu meselelerin bu seviyeye geldiğini farketseydim kesinlikle müdahale ederdim diyor.
Şimdi aklı başında kızsın ve cok güzel tespitlerin olmuş şimdiden..
Sadece kişisel fikrimi belirtiyorum . Elbette ki nihai kararın bu olmayabilir ama lütfen evlenme
Ayy aynısı ya sizin için yapıyoruz sizin için yoruluyoruz senin için evi temizliyorum senin için ablamlar gelinlikciyle konuşmuşlar şu fiyata halledecekler suan da sırf annesigile mesafe koydum diye bitsin dedi bende patlamaya hazırdim bitirdim anlamıyorum bu aileleri oğullarının mutsuz olmalarını niye istiyorlar neden dertleri ne anlamıyorum gerçekten
Ben insanların degismeyecegine inanmıyorum. İnsan hata yapa yapa öğreniyor. Nişanlın da değişmiş olabilir. O hatalarını gorebiliyorsa ailesiyle ve kendiyle ilgili nerde yasayacaginizin önemi yok bence. Ailen için üzüldüm, belli ki çok iyi bir anne ve babaya sahipsin. E bu durumda sen mutlu olursan onlar da mutlu olur. Ben olsam sevdiğim adamdan ( üstelik hatalarının farkinda) vazgecmezdim.
Yok anam sallanan koltuğumda tek basıma evim dergisini karıştırıp kahvemi yudumlamayı yeğlerim..
Benim başım okadar kaosu kaldırmazdı..
Evet çalışıyorum canım söylediğin şeylerde o kadar haklısın ki ya benim gelinlik ayakkabıma bile görümcem karar vermişti bana sormadan alıp nisanlima bir gelinimize ne aldık bak demişler di benim nişanlımlar ablamlar senin için ne kadar yoruluyorlar bak diyordu şimdi yeni ayrılık daha yeni mi ondan mi bilmiyorum ama benim canım çok yanıyor onunla hiç bir sıkıntım yoktu aileler girene kadar nasıl atlattin bu süreci ?Ben de bu mantığı anlamıyorum,
Ya benim evimse, benim düğünümse, benim özelimse ben seve seve yorulurum zaten. Yorgunluğu da bana masrafı da. Sanki zorla yaptırıyoruz, kendim yapsam daha iyi. Zaten kimseden bir beklentim de yoktu, bana sormadan herşeyi kafalarına göre yapmaya çalıştılar. Ben de kendimece düzenlemeler yapınca kötü oldum.
Benim bakış açım şu, kendi başına evlenmeyi beceremeyen evlenmesin zaten.
Çocuk değiliz artık,
Siz çalışıyor musunuz?
Henüz evlenmemişken ilişkinizi böyle iyi tahlil edebilmen şaşırttı beni doğrusu. Aynı yaştayız, ben 8 senelik evliyim. Ben böyle durumları artık anlıyor, ona göre davranıyorum. Demek ki yaşın verdiği olgunlukla oluyor her şey, evliliğin içindeki tecrübe de extradan biraz.
Durumunu, hevesinin kırılmasını görünce ay tam evli gibi olmuşlar diyecektim ki, sen demişsin kendin için. Seviyorsan sen bilirsin. İndanlar değişmez ama sevgilin akıllanmış olabilir biraz fakat ailesi emin ol aynı tas aynı hamamdır. Sen ve senin ailen de. Br kere olmamışken, aynı şeyleri tekrar yaşama bence.siz evlenseniz, asıl dert o zaman başlar. Evlilik öncesi hikaye biraz, sonrasında bir ömür boyu bu sorunlu ilişkileri üzerinde yük gibi, taş dolu bir bavul gibi taşıyacaksın onlara veya kendi ailene giderken. Nasip kısmet ama tavsiye etmem
Çok zor bir süreç allah yardimciniz olsun inşallah nisanliniz gerçekten değişmiştir ama şunu da hatırlatmak isterim evlilik iki taraflı olmuyor nekadar mesafe koyulsada sonuçta aile hani bi laf vardır ya atsan atilmaz satsan satilmaz o türden bişey işte.iinşallah hersey gönlünce olur
Evet çalışıyorum canım söylediğin şeylerde o kadar haklısın ki ya benim gelinlik ayakkabıma bile görümcem karar vermişti bana sormadan alıp nisanlima bir gelinimize ne aldık bak demişler di benim nişanlımlar ablamlar senin için ne kadar yoruluyorlar bak diyordu şimdi yeni ayrılık daha yeni mi ondan mi bilmiyorum ama benim canım çok yanıyor onunla hiç bir sıkıntım yoktu aileler girene kadar nasıl atlattin bu süreci ?
Madde madde yazildigi icin hic usenmedim okumaktan, keske bazilari yazi konusunda ders alsa sizden. Sasi olucam diye korkuyorum bazen bazi uyelerimizin yazisindan. Derdine derman bulalim yorum yapalim derken kendimize dert olusturucaz.
Neyse.
Cok ama cok sey yasanmis. Bence bu yipranmis aile baglarindan etkilenmek istemiyosaniz cok ama coooooookkk uzak bi ev tutun evlendiginizde.
Ve bence biraz daha bekle evlenmeyi derim ben. Gozlemle bi nisanlini, gorelim ne kdar degismis. Belki kopruden gecene kadar tum bu ilgi alaka. Insallah oyle degildir, insallah nisanlin cok pismandit ve senin degerini anlamistir.
İnşallah şapşiğiniz evlendikten sonra kv ve görümceler tarafından baskı nedeniyle dolduruşa gelip önceki halini almaz..
bana barısmakla dogru bır karar vermemıssınız gbı geldı....hele sızden bu kadar farklı olan aıleyle ayn sokakta oturacaksanız o ıs bastan yaş bence.....aileler zaten gerılmış...sızın aılenızı sevmemısler ya hanı bunu bıle bıle nasıl o aıleye gelın gıdeceksınız kı...bunu nasıl soyledıler bı kere ne kadar ayıp....
.evlenınce ailelerde çok onemlı oluyor malesef....her ne kadar ıkı kışı evlensede ayrılıklaeın coğu aıleler yuzunden
hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?