Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

darrbee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
956
560
123
30
20 yasindayim .. 7 aylik evliyim ve ayriliyoruz esimle :( oncelikle hic cinsel iliskimiz olmadi .evlendigimizden beri surekli kavgalarimiz oldu ilk baslarda ben disari cikmasina karistim surat yaptim bunalmis benden bana durmadan annenin evine git diyordu kovdu kac defa bende sinir krizi gecirdim dudaklarim sisti hastaneye kaldirdilar bana sevmedigini nefret ettirdigimi soylemisti ve netice krizle sonuclandi .. memlekete gittik sanki ben hic yokmusum gibi butun gun bilgisayar basindaydi ilk dort gun sonrada aksam gec geldi babasini aramis ben istesem izin vermez sen izin al diye babasi da oyle sacmalik mi olur git demis ve o gece gec geldi aslnda gitmesi degildi kizdigim ben aradigimda acmamis olmasiydi birde krizimden iki hafta bile gecmemisti henuz gece gec gelince bende biraz bozuldum sonra ben odadan cikarken gorumcem kayinvalidem ve esim konusuyorlardi simdi gene kriz gecirir , bildigin gibi degil yakamdan dusmuyor dedi . Oraya giderken esimle oturmak istemem bile suc olmustu otobuste bile rhat yok dediler inincede annesine sikayet etmisti beni ablasiyla bir olup oda ona destekti bana kizdilar niye boyle boguyosun diye ne varmis tek oturmasinda otobus bosmus rahat oturmak varken .. neyse ben o gece gene kriz gecirmek denmez ama aglamaya basladim sinirlendim babamlari aradim yeter alin beni diye .. tabiki oraya gelemediler ve sonra duzeldik gibi olduk arkadasi arkasini donunce orada benimle ilgilendi hep .. ama dogumgunumu zehir etti oda ayri ..annesi aramis anneme senin kizin hasta psikologa goturun demis. sonra donduk ve annemlere geldik ziyarete .. dedigi laflar hala kulagimda istemiyorum boguyor beni skiyor dedi kalsin burada bosanmak olmaz rezillik cikar dedi ama birbay iki ay kalsin hasta senin kizin dedi. Annem tamam kalsin dedi ama ben pesine gittim deli gibi seviyorum esimi .. hocalara gittik bu ozel is icin ilk baslarda ben kendimi kastim teslim oldugum zamanlardada o yapamadi .. hep sinirlendi hep bagirdi .. v..agra kullandi ama yinede olmadi .. o sucu hep bana atti hala bilmiyorum ondan mi ama herkes 7 ay erkek ellem eder kullem eder yapar diyor .. snra hocalara gittik ordada ayni laflari soyledi evlendik evleneli gececi calissada merak edip aramaz beni evde trk kalsamda umursamaz ailesi daha cok merak ederdi .. akrabalarina el opmeye hep tek gittim ve sonunda patladm bende gitmedim .. hzurumuz yok dedim sacimi cekti bogazima asildi .. ablam gelmek isterse musait degilim lafi duymicam dedi ya banyodaysam acamazsam dedim kalkti evdeki camlari parcaladi .. babami aradim geldi beni aldi birkacgun onlarda kalmak icin izin istedik bogazima cam dayamisti korkmustum .. snra psikologa baslamis cagirdilar oraya yine beni istemedigini felan soyledi ve psikologla konusmaya basladik alttan aldim mesajlari attirdi bana snra adam cinsl konular acti ve bana yatma teklif etti . Pols felan ugrasmak istemedik ve baristik .. ancak esim beni yine istemedi opsem suc, sarilsam suc, o isteyince gel istemezse git yap derse yap yapma derse yapma . Gece kacta yatacagima bile karisir .. eve glir anahtari bazen korkunca kapida birakirdim beni hep azarlar hakaret eder .. annesinin yninda bana g..unu kaldirdinz indirin s..ktiminin karisi dedi cok zoruma gitmisti ama annesi hep oglunu iyilerdi iyiledi hep ben suclu oldum delirtti beni.artik en sonunda artik vajinal operasyon gecirdim ve doktor kesinlikle olacak dedi bekaretimi doktora bozdurdu ve iki gun sonra kapinin onune koydu hemdde sirf 12 de degilde 11.30da gel dedim diye .. ve adimi o erkek psikologla cinsel konulari koustuk diye namussuza cikardilar :( ben suclu muyum yardim edin bana ..

Canım sen suçlu falan değilsin belli ki o psikopat adamı sevmişsin ve bu kadar şeye katlanmışsın.ama boğazına cam dayayan sana küfreden bi adamla daha ne kadar evli kalabilirsin ki.kesinlikle en kısa zamanda boşan kurtul.

Inanin kafayi yemek uzereyim o kadar kotuyum ki kendimi sucluyorum keske karismasaydin keske oyle demeseydim ablasi gelcek dediginde diye :( niye hep kendimi sucluyorum niye deli gibi seviyorum

Allah sana bi kapı açmış, bu adamdan bi an evvel boşan kurtul yoksa canından olcaksın zorla mı evlendirdiler bunu bu ne nefret öfke kusuyor herife bak.

İki taraftada kabahat var tek taraflı degıl malesef ama gelınen noktada saglıklı bır evlılık yurumez bosanmak zor 7 aylık bır evlılıkte ama en hayırlısı bu

Inanin kafayi yemek uzereyim o kadar kotuyum ki kendimi sucluyorum keske karismasaydin keske oyle demeseydim ablasi gelcek dediginde diye :KK43: niye hep kendimi sucluyorum niye deli gibi seviyorum
Yaşın da küçük hemen boşan kurtul bu adamdan.kendini de suçlama şimdi bunları yapan bi adam ileride neler yapar kim bilir.

Yol yakinken birak sunu sana deger vermeyen bi insanla omur gecmez psikolejik sorunlari var belli .

Evliligin basta sorunlu baslamis ..

Umarim ilerdeki hayatin icin sana ders olmustur bazi seyler , ciftlerin bukadar birbirini SIKMASI hic dogru degil sonuclar ortada ..

Cinsel konusunda tabiki sen suclu degilsin , kimsede seni suclayamaz ..
O esinin ve ailesinin terbiyesizligi ..

Ve bir erkegi hayatinin noktasi yapma , unutmaki esinden haric bir hayatin var hayat sadece bir erkekten ibaret degil , en buyuk yanlista bu zaten .

Bosanmak bencede en saglikli karar cunku arada ne saygi var ne sevgi kalmis ..

Seviyo musun?
E yavrum senin kendine hic aciman yok mu?

Kusura bakmayın ama tam bir pislikmis
Psikolojik sorunları var bence ve geri dönerseniz sizin de ruh sağlığınız bozulur
Bu kadar hakareti aşağılanmayı kimse haketmez
Bu arada psikolog mevzusunu anlayamadım tam
Psikolog size mi asıldı??

Benmi yanlis anladim pskolok sana yatmami teklif etti
kocanada gelirsek bosanin hem kendini hem onu kurtar

Üzüldüğüne değermi hiç????
Ne bicm insanmis hatta insanlarmis yuhhhh yani
Kendine gel toparlan oyle adam sevilmez bir damla gozyasina degmez.Allaha sukretmelisin daha beter seyler yasayabilirdin

Hadi seni gectim surekli baba beni al anne beni alin famat arar kizinizi alin hastan bilmem ne bi oraya bi buraya dolaniyosun biride cikip yeter be oyuncak mi olmuyosa bosanin gitsin demiyor sende hala sakiz gibi pesindesin deli gibi seviyomussun iyi daha cok cekersin niye konu actinsa

Allah sana bi kapı açmış, bu adamdan bi an evvel boşan kurtul yoksa canından olcaksın zorla mı evlendirdiler bunu bu ne nefret öfke kusuyor herife bak.

O uc sene beklemek istemis anneleri baski yapmis aklinda evlenmek yokmus aslinda ama adim cikmasin diye evlenmis ..

İki taraftada kabahat var tek taraflı degıl malesef ama gelınen noktada saglıklı bır evlılık yurumez bosanmak zor 7 aylık bır evlılıkte ama en hayırlısı bu

Malesef karismasaydim belki ama annemle babam da cocugum olduktan sonra olsaydi diyor daha kotu ..

Yaşın da küçük hemen boşan kurtul bu adamdan.kendini de suçlama şimdi bunları yapan bi adam ileride neler yapar kim bilir.

Cok sucluyorum delirttiler beni hep bneim ustume geldiler cahil dediler .. sivri dillisin dediler .. hastaa dediler .. davranis bozukligu var takintilisin kocana dediler .. hepsinden. Gectim anneme yemek yapmiyor demis oglu evlendigimizde 115kiloymus simdi 140 kilo onuda ben aldirmisim disari yollamayarak ..

Evliligin basta sorunlu baslamis ..

Umarim ilerdeki hayatin icin sana ders olmustur bazi seyler , ciftlerin bukadar birbirini SIKMASI hic dogru degil sonuclar ortada ..

Cinsel konusunda tabiki sen suclu degilsin , kimsede seni suclayamaz ..
O esinin ve ailesinin terbiyesizligi ..

Ve bir erkegi hayatinin noktasi yapma , unutmaki esinden haric bir hayatin var hayat sadece bir erkekten ibaret degil , en buyuk yanlista bu zaten .

Bosanmak bencede en saglikli karar cunku arada ne saygi var ne sevgi kalmis ..

Evet ders oldu .. ama balayinda beni birakip gece cikinca cok zoruma gitti ki benim evlenmeden onceki ilk sartim gece dissri cikmasin demistim birde kufur ve siddetti ama yapti ve sozunu yikti soz vermeseydi belki bu kadar skmazdim ama ne biliyim benimde zayif yanim o malesrf ..

Seviyo musun?
E yavrum senin kendine hic aciman yok mu?

Malesef :( Gozum kör oldu resmen hep okuttular muhabbet icin acba bana buyu mu yapildi diyorum bu kadar nefret edememek benide delirtiyor .. namussuz dedikleri halde ..

Kusura bakmayın ama tam bir pislikmis
Psikolojik sorunları var bence ve geri dönerseniz sizin de ruh sağlığınız bozulur
Bu kadar hakareti aşağılanmayı kimse haketmez
Bu arada psikolog mevzusunu anlayamadım tam
Psikolog size mi asıldı??

Psikolog cinsel konularda yardimci oldu basta ben kapaliyim kapali.ortamda yetismisim diye biraz acmak istedi sinirlari sonra uygulamali gosterecegim diye yanina cagirdi biz esimle ayriydik o zaman babama arattim ilk demis ki benim belirli oyunlarim var iki gune kalmaz evine doner kizin demis ve oyle de oldu ..

lütfen kendine bi iyilik yap ve boşan

Sizin ailemiz nasıl bunlara sessiz kalabiliyor ve sizi o eve geri gönderebiliyor

Annem annesi arayip hasta kizin dedigi ve esimin gelip istemiyorum dedigi gunden beri yalvariyor bana ama ben dinlemiyorum malesef .. gozum kor oldu sanki :(

Bence eşiniz siz razıyken sizinle birlikte olamamış. Bazen siz kasmışsınız ama kalan zaman da o yapamadı diyorsunuz. Asıl sorun kendisinde bence. 20 yaşında çok gençsin, ömür boyu bu kocayla geçmez hayat. Cinsel açıdan da kastediyorum. Allah onları ıslah etsin. Madem çocuklarına eş istemiyorlardı neden sizin canınızı yaktılar? Acil boşan. Operasyon geçirmişsin bir de bu iş için, nasıl davranmışlar? Sakın kocamdır deyip dönme geri, o sana kocalık yapamaz. Sevgiler.

Back
X